Προειδοποίηση Iλουμινάτι : «Χωρίς Χριστούγεννα το 2013» ! Μήνυμα (και άλλα παράξενα) στο επεισόδιο των Simpson. Τι είναι αυτά που μας λένε; (Βίντεο).

Ήρθα στο βίντεο αυτό των Simpson,για τα Χριστούγεννα του 2013, σήμερα στο Youtube και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας. Βρήκα αρκετά περίεργα μηνύματα των Ιλουμινάτι σε αυτό, το οποίο θα επισημάνω εδώ για εσάς. Μέχρι το τέλος , θα θέλαμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας.

Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν τα έξι κτήνη που ανεβαίνουν όλα γύρω από την κουζίνα του, «μηχανογραφημένα » θηρία, ή ρομπότ, αν θέλετε. Στη συνέχεια, στο κάτω μέρος της οθόνης στα credits, λέει, «Παραγωγός, The Beast …-Το τέρας….»

Και υπάρχει το προφανές. Η εφημερίδα αναφέρει ότι «τα Χριστούγεννα θα συμβεί», ενώ η φρυγανιέρα, λέει, «Όχι».Ο Όμηρος στη συνέχεια δηλώνει, «Λοιπόν, η τοστιέρα δεν είπε ποτέ ψέματα στο παρελθόν», όπως κάνω ζουμ περισσότερο στη λέξη, «Όχι» και εμφανίζονται οι λέξεις, «Τα Χριστούγεννα Παρουσιάζεται,» στο εξώφυλλο της εφημερίδας στα χέρια του Ομήρου.

Υπάρχει και κάτι άλλο που παρατήρησα κατά την στενή παρακολούθηση του βίντεο, και τις πολλές παύσεις που έκανα. Υπάρχουν 8 σημεία στο ρολόι στον τοίχο, στα 0,09 δευτερόλεπτα στο βίντεο. Είτε θέλετε να μετρήσετε τις μικρότερες μονάδες, ή τα πράσινα σημεία, υπάρχουν οκτώ καθενός.Οι Ιλουμινάτι βλέπουν τον αριθμό «οκτώ» σαν σύμβολο της NΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τους.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Και, φαίνεται η ώρα είναι 3:55. Το πιο σημαντικό πράγμα που θα μπορούσα να βρω σε αυτόν τον αριθμό ήταν τα ακόλουθα, σχετικά με ένα μυστηριώδες «Πράκτορα 355» από τη Wikipedia:

Πράκτορας 355 ήταν το κωδικό όνομα ενός θηλυκού κατασκόπΟΥ κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης, μέρος της Culper Ring.Η πραγματική της ταυτότητα είναι άγνωστη.

Η μόνη άμεση αναφορά για τον συνεργάτη 355 σε οποιαδήποτε από τους απεσταλμένους του Culper δαχτυλίδι ήταν από τον Αβραάμ Woodhull (Samuel Culper πρεσβύτερος), στη Γενική George Washington το 1778. Λίγα είναι γνωστά σίγουρα γι ‘αυτή τη μυστηριώδη κυρία, αλλά οι φήμες αφθονούν. Αυτό που είναι γνωστό είναι, ότι βρισκόταν στη Νέα Υόρκη και σε κάποιο σημείο είχε επαφή με τον Major John Andre και τον Benedict Arnold.

Πιστεύεται ότι η 355 ήταν μέλος μιας εξέχουσας οικογένειας ,της Loyalist, και σε κοντινή απόσταση από τους Βρετανούς διοικητές. [1] Όταν ο Andre, ειδικότερα, στη Νέα Υόρκη, έφερε τα στοιχεία στον Culper, γρήγορα θύμωσε, αλλά όταν ο Andre ανέφερε τις νότιες αποικίες με τον Sir Henry Clinton, οι πληροφορίες επιβραδύνθηκαν σημαντικά. Σε αυτό το σημείο, η Ουάσιγκτον κατήγγειλε ότι οι Culpers έκαναν σπατάλη χρημάτων. Αυτό οδηγεί τους ιστορικούς να πιστεύουν ότι η 355 ήταν μία από το κοπάδι των θηλυκών του Major Andre.
Κληροδότημα

Η ταυτότητα της γυναίκας που είναι γνωστή μόνο ως 355 δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί. Ωστόσο, διάφορες θεωρίες έχουν αναπτυχθεί, που κυμαίνονται από ισχυρισμούς ότι η 355 πρέπει να ήταν η ήδη γνωστή Anna Smith .Ισχυρές υποθέσεις για άλλες φήμες έχουν εντοπιστεί . Άλλοι λένε ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, ότι η 355 ήταν απλά μια κυρία που γνωρίστηκε με τον Αβραάμ Woodhull ο οποίος αναφέρθηκε στο πέρασμα της και πραγματικά δεν υπάρχει βοήθεια από τους Culpers καθόλου. Ωστόσο, ο John Burke και ο Andrea Meyer έχουν κάνει μια υπόθεση για τη συμμετοχή της 355 στο δαχτυλίδι κατασκόπων που χρησιμοποιούν έμμεσες αποδείξεις. [2] Αν η ιστορία είναι για πιστευτή, τότε η 355 ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την αμερικανική προσφορά για την ανεξαρτησία.

Η Πράκτορας 355 έχει γίνει ένα μέρος της λαϊκής φαντασίας, που παρατίθενται στο Y: The Last Man από το Vertigo Comics ως πηγή έμπνευσης για μια σύγχρονη κατάσκοπο που ονομάζεται επίσης 355, και θα συμπεριληφθεί στο παιχνίδι της βάσης δεδομένων Assassins Creed 3 των ιστορικών γεγονότων, σε ποιες από τις πληροφορίες της ήταν κρίσιμη, στο να βοηθήσει τον πρωταγωνιστή στην ανακάλυψη του βρετανικού οικόπεδου για να συλλάβει τον West Point.

Ξέρω ότι το Assassins Creed είναι ένα τεράστιο παιχνίδι των Ιλουμινάτι(και σημειώστε τον αριθμό 3 στον τίτλο του παιχνιδιού-που είναι αριθμός των Ιλουμινάτι).

Εδώ είναι μερικά άλλα πράγματα σχετικά με τον αριθμό 355 από την Wikipedia που βρήκα:
Το 355 είναι ένα έτος στο Γρηγοριανό ημερολόγιο.

Για το 355 μπορούν επίσης να αναφέρουν:

Το έτος 355 π.Χ.

Πράκτορας 355, ένας μυστικός πράκτορας κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού επαναστατικού πόλεμου.
Πράκτορας 355 (Y: The Last Man), ένας χαρακτήρας στην κωμική σειρά βιβλίων Y: The Last Man
355 Gabriella, μια κύρια ζώνη αστεροειδών.

Ferrari F355, ένα Ιταλικό αθλητικό αυτοκίνητο.

Interstate 355, μια διαδρομή διόδια του Σικάγο,στο Ιλινόις.

355η μοίρα μαχητών, μια μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που βασίζεται στην Eielson Air Force Base.

Μήπως θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα; Αν ναι, τι-τι σημαίνουν αυτά τα σημάδια; Θα υπάρξει ένας εμφύλιος πόλεμος πριν από το τέλος του έτους, εντός των ορίων των ΗΠΑ; Ο στρατιωτικός νόμος θα ξεκινήσει από τα Χριστούγεννα; Προτίθεται η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να εμφανίσει μια παγκόσμια κυβέρνηση ; Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Iλουμινάτι έχουν χρησιμοποιήσει τους Simpsons για να στείλουν μηνύματα.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με αυτό;

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις διάφορα επεισόδια Illuminati Simpson. https://www.youtube.com/results?search_query=simpsons+illuminati

Επίσης, περιήλθε σε γνώση μου ότι το ρολόι λέει 2:55,σε πρώτη φάση, σκέφτηκα πολύ. Αλλά επέλεξα να χρησιμοποιήσετε ό, τι ήταν στην πραγματικότητα αυτό που εμφανίζεται στο ρολόι, σε αντίθεση με ό, τι θα πω στην πραγματικότητα. Εάν είναι τρεις παρα πέντε, τότε αυτό είναι ακόμη χειρότερο. Πρόκειται για την θανατηφόρα πτήση 255.

Εδώ είναι ένα απόσπασμα από την Wikipedia, η οποία περιλαμβάνει πολλά τρίποντα και εξάρια. Σας ενθαρρύνω να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο ΕΔΩ http://beforeitsnews.com/r2/?url=http://en.wikipedia.org/wiki/Northwest_Airlines_Flight_255 και να διαβάσετε το υπόλοιπο. Η Northwest Airlines πτήση 255 προέρχονταν από το αεροδρόμιο Tri-City στο Saginaw, στο Μίσιγκαν, και είχε προγραμματιστεί να τερματίσει στο John Wayne Airport στο Orange County, στην Καλιφόρνια, με ενδιάμεσες στάσεις στο Detroit Metropolitan Wayne County Airport στο Romulus, στο Μίσιγκαν, κοντά στο Ντιτρόιτ, και στο Sky, το Διεθνές Αεροδρόμιο Harbor στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Η πτήση, γίνεται από την McDonnell Douglas MD-82,και συνετρίβη μετά την απογείωση στο Detroit Metropolitan Wayne County Airport στις 16 Αυγούστου, 1987, περίπου στις 20:46 EDT (20:46 τοπική ώρα, 00:46 UTC 17 Αυγ), σκοτώνοντας όλα τα 6 άτομα του πληρώματος και 148 επιβάτες με εξαίρεση ένα 4-χρονο κορίτσι,την Cecelia Cichan Crocker, η οποία υπέστη σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με το Γραφείο της FAA Αεροπορίας Ερευνών. [1] Ήταν το δεύτερο πιο θανατηφόρα αεροπορικό ατύχημα κατά το χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και το δεύτερο πιο θανατηφόρο που αφορά την McDonnell Douglas MD-80 series, και από το 2013 είναι το τέταρτο πιο θανατηφόρο και στις δύο κατηγορίες.

Το αεροσκάφος, ένα δικινητήριο McDonnell Douglas MD-82, με αριθμό ουράς N312RC, οδηγήθηκε από τον καπετάνιο John R. Maus, 57, και τον First Officer, David J. Dodds, 35. Ο Captain Maus ήταν ένας έμπειρος πιλότος που δούλευε στην αεροπορική εταιρεία για σχεδόν 32 χρόνια. Είχε δεδουλευμένα 20.859 ώρες πτήσης. Ο Πρώτος πιλότος Dodds είχε 8.044 ώρες πτητικής εμπειρίας και ήταν με την αεροπορική εταιρεία για περισσότερο από 8 χρόνια.Η πτήση 255 μετέφερε 149 επιβάτες και πλήρωμα 6 άτομα.

Το αεροσκάφος είχε κατασκευαστεί το 1981 και μπήκε σε υπηρεσία στη Δημοκρατία Airlines. Το αεροσκάφος αποκτήθηκε από την Northwest Airlines, ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης με τη Δημοκρατία Airlines το 1986, και το αεροσκάφος έφερε μια μικτή Δημοκρατία / Northwest στολή (ακόμα φορούσε η Δημοκρατία ρίγες, αλλά με τους»Northwest» τίτλους και «Northwest Orient» λογότυπο στην μπροστινή άτρακτο) κατά το χρόνο του ατυχήματος.

Έτσι, αν το ρολόι λέει 2:55, και αυτό είναι ό, τι είναι γραφτό να γίνει στο μήνυμα, θα υπάρχει κάτι που περιλαμβάνει τα αεροπλάνα; Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή ταξιδιών και διακοπών, μετά τις δουλειές.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα σημείωση στις 2:55 είναι ένα άρθρο από το Fast Company με τίτλο 14:55: Όταν πεθαίνει η παραγωγικότητα. Εδώ είναι ένα απόσπασμα:

14:55, τη στιγμή που δεν πραγματοποιείται εργασία! Ο χρόνος είναι κατά μέσο για τους εργαζόμενους σε γραφεία που έχουν την «πιο αντιπαραγωγική στιγμή της ημέρας» τους. http://beforeitsnews.com/alternative/2013/11/warning-illuminati-no-christmas-2013-message-and-other-oddities-in-chilling-simpsons-episode-what-are-they-telling-us-video-2833696.html ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS :

Loading...

Προειδοποίηση Iλουμινάτι : «Χωρίς Χριστούγεννα το 2013» ! Μήνυμα (και άλλα παράξενα) στο επεισόδιο των Simpson. Τι είναι αυτά που μας λένε; (Βίντεο).

Ήρθα στο βίντεο αυτό των Simpson,για τα Χριστούγεννα του 2013, σήμερα στο Youtube και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας. Βρήκα αρκετά περίεργα μηνύματα των Ιλουμινάτι σε αυτό, το οποίο θα επισημάνω εδώ για εσάς. Μέχρι το τέλος , θα θέλαμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας.

Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν τα έξι κτήνη που ανεβαίνουν όλα γύρω από την κουζίνα του, «μηχανογραφημένα » θηρία, ή ρομπότ, αν θέλετε. Στη συνέχεια, στο κάτω μέρος της οθόνης στα credits, λέει, «Παραγωγός, The Beast …-Το τέρας….»

Και υπάρχει το προφανές. Η εφημερίδα αναφέρει ότι «τα Χριστούγεννα θα συμβεί», ενώ η φρυγανιέρα, λέει, «Όχι».Ο Όμηρος στη συνέχεια δηλώνει, «Λοιπόν, η τοστιέρα δεν είπε ποτέ ψέματα στο παρελθόν», όπως κάνω ζουμ περισσότερο στη λέξη, «Όχι» και εμφανίζονται οι λέξεις, «Τα Χριστούγεννα Παρουσιάζεται,» στο εξώφυλλο της εφημερίδας στα χέρια του Ομήρου.

Υπάρχει και κάτι άλλο που παρατήρησα κατά την στενή παρακολούθηση του βίντεο, και τις πολλές παύσεις που έκανα. Υπάρχουν 8 σημεία στο ρολόι στον τοίχο, στα 0,09 δευτερόλεπτα στο βίντεο. Είτε θέλετε να μετρήσετε τις μικρότερες μονάδες, ή τα πράσινα σημεία, υπάρχουν οκτώ καθενός.Οι Ιλουμινάτι βλέπουν τον αριθμό «οκτώ» σαν σύμβολο της NΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τους.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Και, φαίνεται η ώρα είναι 3:55. Το πιο σημαντικό πράγμα που θα μπορούσα να βρω σε αυτόν τον αριθμό ήταν τα ακόλουθα, σχετικά με ένα μυστηριώδες «Πράκτορα 355» από τη Wikipedia:

Πράκτορας 355 ήταν το κωδικό όνομα ενός θηλυκού κατασκόπΟΥ κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης, μέρος της Culper Ring.Η πραγματική της ταυτότητα είναι άγνωστη.

Η μόνη άμεση αναφορά για τον συνεργάτη 355 σε οποιαδήποτε από τους απεσταλμένους του Culper δαχτυλίδι ήταν από τον Αβραάμ Woodhull (Samuel Culper πρεσβύτερος), στη Γενική George Washington το 1778. Λίγα είναι γνωστά σίγουρα γι ‘αυτή τη μυστηριώδη κυρία, αλλά οι φήμες αφθονούν. Αυτό που είναι γνωστό είναι, ότι βρισκόταν στη Νέα Υόρκη και σε κάποιο σημείο είχε επαφή με τον Major John Andre και τον Benedict Arnold. Πιστεύεται ότι η 355 ήταν μέλος μιας εξέχουσας οικογένειας ,της Loyalist, και σε κοντινή απόσταση από τους Βρετανούς διοικητές. [1] Όταν ο Andre, ειδικότερα, στη Νέα Υόρκη, έφερε τα στοιχεία στον Culper, γρήγορα θύμωσε, αλλά όταν ο Andre ανέφερε τις νότιες αποικίες με τον Sir Henry Clinton, οι πληροφορίες επιβραδύνθηκαν σημαντικά. Σε αυτό το σημείο, η Ουάσιγκτον κατήγγειλε ότι οι Culpers έκαναν σπατάλη χρημάτων. Αυτό οδηγεί τους ιστορικούς να πιστεύουν ότι η 355 ήταν μία από το κοπάδι των θηλυκών του Major Andre.

Κληροδότημα

Η ταυτότητα της γυναίκας που είναι γνωστή μόνο ως 355 δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί. Ωστόσο, διάφορες θεωρίες έχουν αναπτυχθεί, που κυμαίνονται από ισχυρισμούς ότι η 355 πρέπει να ήταν η ήδη γνωστή Anna Smith .Ισχυρές υποθέσεις για άλλες φήμες έχουν εντοπιστεί . Άλλοι λένε ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, ότι η 355 ήταν απλά μια κυρία που γνωρίστηκε με τον Αβραάμ Woodhull ο οποίος αναφέρθηκε στο πέρασμα της και πραγματικά δεν υπάρχει βοήθεια από τους Culpers καθόλου. Ωστόσο, ο John Burke και ο Andrea Meyer έχουν κάνει μια υπόθεση για τη συμμετοχή της 355 στο δαχτυλίδι κατασκόπων που χρησιμοποιούν έμμεσες αποδείξεις. [2] Αν η ιστορία είναι για πιστευτή, τότε η 355 ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την αμερικανική προσφορά για την ανεξαρτησία.

Η Πράκτορας 355 έχει γίνει ένα μέρος της λαϊκής φαντασίας, που παρατίθενται στο Y: The Last Man από το Vertigo Comics ως πηγή έμπνευσης για μια σύγχρονη κατάσκοπο που ονομάζεται επίσης 355, και θα συμπεριληφθεί στο παιχνίδι της βάσης δεδομένων Assassins Creed 3 των ιστορικών γεγονότων, σε ποιες από τις πληροφορίες της ήταν κρίσιμη, στο να βοηθήσει τον πρωταγωνιστή στην ανακάλυψη του βρετανικού οικόπεδου για να συλλάβει τον West Point. Ξέρω ότι το Assassins Creed είναι ένα τεράστιο παιχνίδι των Ιλουμινάτι(και σημειώστε τον αριθμό 3 στον τίτλο του παιχνιδιού-που είναι αριθμός των Ιλουμινάτι).

Εδώ είναι μερικά άλλα πράγματα σχετικά με τον αριθμό 355 από την Wikipedia που βρήκα:
Το 355 είναι ένα έτος στο Γρηγοριανό ημερολόγιο.
Για το 355 μπορούν επίσης να αναφέρουν:
Το έτος 355 π.Χ.
Πράκτορας 355, ένας μυστικός πράκτορας κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού επαναστατικού πόλεμου.
Πράκτορας 355 (Y: The Last Man), ένας χαρακτήρας στην κωμική σειρά βιβλίων Y: The Last Man
355 Gabriella, μια κύρια ζώνη αστεροειδών.
Ferrari F355, ένα Ιταλικό αθλητικό αυτοκίνητο.
Interstate 355, μια διαδρομή διόδια του Σικάγο,στο Ιλινόις.

355η μοίρα μαχητών, μια μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που βασίζεται στην Eielson Air Force Base.
Μήπως θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα; Αν ναι, τι-τι σημαίνουν αυτά τα σημάδια; Θα υπάρξει ένας εμφύλιος πόλεμος πριν από το τέλος του έτους, εντός των ορίων των ΗΠΑ; Ο στρατιωτικός νόμος θα ξεκινήσει από τα Χριστούγεννα; Προτίθεται η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να εμφανίσει μια παγκόσμια κυβέρνηση ; Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Iλουμινάτι έχουν χρησιμοποιήσει τους Simpsons για να στείλουν μηνύματα.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με αυτό;
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις διάφορα επεισόδια Illuminati Simpson.

https://www.youtube.com/results?search_query=simpsons+illuminati

Επίσης, περιήλθε σε γνώση μου ότι το ρολόι λέει 2:55,σε πρώτη φάση, σκέφτηκα πολύ. Αλλά επέλεξα να χρησιμοποιήσετε ό, τι ήταν στην πραγματικότητα αυτό που εμφανίζεται στο ρολόι, σε αντίθεση με ό, τι θα πω στην πραγματικότητα. Εάν είναι τρεις παρα πέντε, τότε αυτό είναι ακόμη χειρότερο. Πρόκειται για την θανατηφόρα πτήση 255.

Εδώ είναι ένα απόσπασμα από την Wikipedia, η οποία περιλαμβάνει πολλά τρίποντα και εξάρια. Σας ενθαρρύνω να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο ΕΔΩ και να διαβάσετε το υπόλοιπο. Η Northwest Airlines πτήση 255 προέρχονταν από το αεροδρόμιο Tri-City στο Saginaw, στο Μίσιγκαν, και είχε προγραμματιστεί να τερματίσει στο John Wayne Airport στο Orange County, στην Καλιφόρνια, με ενδιάμεσες στάσεις στο Detroit Metropolitan Wayne County Airport στο Romulus, στο Μίσιγκαν, κοντά στο Ντιτρόιτ, και στο Sky, το Διεθνές Αεροδρόμιο Harbor στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Η πτήση, γίνεται από την McDonnell Douglas MD-82,και συνετρίβη μετά την απογείωση στο Detroit Metropolitan Wayne County Airport στις 16 Αυγούστου, 1987, περίπου στις 20:46 EDT (20:46 τοπική ώρα, 00:46 UTC 17 Αυγ), σκοτώνοντας όλα τα 6 άτομα του πληρώματος και 148 επιβάτες με εξαίρεση ένα 4-χρονο κορίτσι,την Cecelia Cichan Crocker, η οποία υπέστη σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με το Γραφείο της FAA Αεροπορίας Ερευνών. [1] Ήταν το δεύτερο πιο θανατηφόρα αεροπορικό ατύχημα κατά το χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και το δεύτερο πιο θανατηφόρο που αφορά την McDonnell Douglas MD-80 series, και από το 2013 είναι το τέταρτο πιο θανατηφόρο και στις δύο κατηγορίες.

Το αεροσκάφος, ένα δικινητήριο McDonnell Douglas MD-82, με αριθμό ουράς N312RC, οδηγήθηκε από τον καπετάνιο John R. Maus, 57, και τον First Officer, David J. Dodds, 35. Ο Captain Maus ήταν ένας έμπειρος πιλότος που δούλευε στην αεροπορική εταιρεία για σχεδόν 32 χρόνια. Είχε δεδουλευμένα 20.859 ώρες πτήσης. Ο Πρώτος πιλότος Dodds είχε 8.044 ώρες πτητικής εμπειρίας και ήταν με την αεροπορική εταιρεία για περισσότερο από 8 χρόνια.Η πτήση 255 μετέφερε 149 επιβάτες και πλήρωμα 6 άτομα. Το αεροσκάφος είχε κατασκευαστεί το 1981 και μπήκε σε υπηρεσία στη Δημοκρατία Airlines. Το αεροσκάφος αποκτήθηκε από την Northwest Airlines, ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης με τη Δημοκρατία Airlines το 1986, και το αεροσκάφος έφερε μια μικτή Δημοκρατία / Northwest στολή (ακόμα φορούσε η Δημοκρατία ρίγες, αλλά με τους»Northwest» τίτλους και «Northwest Orient» λογότυπο στην μπροστινή άτρακτο) κατά το χρόνο του ατυχήματος.

Έτσι, αν το ρολόι λέει 2:55, και αυτό είναι ό, τι είναι γραφτό να γίνει στο μήνυμα, θα υπάρχει κάτι που περιλαμβάνει τα αεροπλάνα; Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή ταξιδιών και διακοπών, μετά τις δουλειές.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα σημείωση στις 2:55 είναι ένα άρθρο από το Fast Company με τίτλο 14:55: Όταν πεθαίνει η παραγωγικότητα. Εδώ είναι ένα απόσπασμα:

14:55, τη στιγμή που δεν πραγματοποιείται εργασία! Ο χρόνος είναι κατά μέσο για τους εργαζόμενους σε γραφεία που έχουν την «πιο αντιπαραγωγική στιγμή της ημέρας» τους.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko

Loading...

One thought on “Προειδοποίηση Iλουμινάτι : «Χωρίς Χριστούγεννα το 2013» ! Μήνυμα (και άλλα παράξενα) στο επεισόδιο των Simpson. Τι είναι αυτά που μας λένε; (Βίντεο).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...