ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;

Γράφει η Σοφία Τ.
Χρόνια Πολλά και καλά και υγεία να προσπαθήσουμε να έχουμε με τις φωτιές που μας έχουν (ξανα)ανάψει κάποιοι από Ανατολή και Δύση. Δυστυχώς όσοι δεν έχουμε ξεκουτιάνει από τα τούρκικα σήριαλ ή την «προοδευτική» πολιτική στα εθνικά και εξωτερικά μας θέματα, δικαιωθήκαμε από τις δηλώσεις Yilmaz για τις φωτιές στα δάση μας από Τούρκους πράκτορες.
Το είπαμε και στην Θράκη φέτος αλλά πάλι μας είπαν εθνικιστές! Οι Τούρκοι έχουν παρελθόν τεράστιο στα εγκλήματα.

Και αυτά τα ξαναθυμήσαμε σε όσους τόλμησαν να πουν ότι ζούσαμε καλά μαζί τους στην Τουρκοκρατία και τους σφάζαμε και καίγαμε τα χωριά τους στον ελληνικό χώρο. Και όταν μίλησαν για τον συνωστισμό στην Σμύρνη το 1922 και όταν αμφισβητούν τι έγινε στην Πόλη το 1955 και όταν απαξιώνουν ως έγκλημα πολέμου και εισβολή το κακό που έκαναν στην λατρεμένη Κύπρο μας και το οποίο συνεχίζουν. Πλέον προκαλούν κάθε μέρα σχεδόν το κοινό αίσθημα και ευρωπαϊκών λαών και δείχνουν με κάθε κίνησή τους τον «πολιτισμένο» τους χαρακτήρα και την «ευρωπαϊκή» τους καταγωγή… Η υπόθεση με την ποινικοποίηση της άρνησης της Αρμενικής Γενοκτονίας στην Γαλλία και αυτές οι δηλώσεις του «φίλου» των ΠΑΣΟΚων Mesut είναι ευκαιρία(μια ακόμα) να σταματήσει ο αμανές της ελληνοτουρκικής «φιλίας» που ο ΓΑΠ έκανε ύμνο της μειοδοτικής του εξωτερικής πολιτικής. Δεν θα γίνουμε ποτέ καρντάσια με μια χώρα με ποινικό μητρώο όμοιο με των Ναζί! Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, όλοι τουλάχιστον, ούτε τα όσα μάθαμε για την Τουρκοκρατία, για το 1922, το 1955, το 1974 ως τα πιο σύγχρονα εγκλήματα και δολοφονίες εν ψυχρώ που κάποιοι υποφέρουν εξαιτίας τους ακόμα και για όλη τους την ζωή. Αλλά κάποιοι ξεχνούν και το’ χουν ρίξει στις διαπραγματεύσεις και τα παρακάλια των νέο-Οθωμανών που, με όπλο την «αναπτυγμένη» τους οικονομία(λόγω λαθρεμπορίου ανθρώπων και ναρκωτικών), κρίνουν, απειλούν και προκαλούν σε κάθε ευκαιρία. Τα διαβήματα δεν απαλύνουν τον πόνο όσων η «φιλία» κάνει την ζωή τους δύσκολη ή επικίνδυνη…
Μην περιμένετε θαύμα αν η φρεγάτα η τούρκικη που θα φτάσει στο Σούνιο περιέχει «φίλους» εμπρηστές ή υλικό για την φλόγα της ειρήνης των 2 κρατών!

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...