Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:19 - 21/06/2014

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε το «εναλλακτικό» ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Καθημερινότητα εξαρτημένη από το διαδίκτυο ;

Ακόμα το ψάχνουν οι ψυχολόγοι και υπολογίζουν ποσοστά.

Εργαλείο χρήσιμο ή φονικό;

Είναι το καλύτερο εργαλείο που μπορεί να προάγει τον Πολιτισμό ή να τον καταστρέψει οδηγώντας τον σε επίπεδο παρηκμασμένης διαστροφής.

Είναι θέμα χρήσης;

¨Το Internet, όμως, δεν έχει από την αρχή τη μορφή με την οποία το γνωρίζουμε σήμερα. Στα μέσα της δεκαετίας του 1960 και κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, που διεξάγεται ανάμεσα στις ΗΠΑ και στη Σοβιετική Ένωση, το αμερικανικό Πεντάγωνο επιθυμεί τη δημιουργία ενός δικτύου ελέγχου και διοίκησης ανθεκτικό σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, την οποία αναθέτει στη διεύθυνση ARPA(Advanced Research Projects Agency).

Στόχος της είναι η προώθηση τεχνολογιών με στρατιωτική χρησιμότητα. Η έρευνα έχει ως αποτέλεσμα την αποστολή δεδομένων από τον έναν υπολογιστή στον άλλο σε φέτες ή αλλιώς πακέτα, τα οποία ακολουθούν διαφορετική πορεία αλλά φθάνοντας στον προορισμό τους συναρμολογούνται ξανά στη σωστή σειρά(packetswitching, διαμεταγωγή πακέτων).¨http://pacific.jour.auth.gr/seralidou/ase2d.htm#diadiktuo

Δηλ το διαδίκτυο είναι παιδί του Ψυχρού Πολέμου.

Πως θα αντιδράσει σήμερα αυτό το ¨παιδί ¨που μεγάλωσε αρκετά σε περίπτωση μιας Παγκόσμιας εμπλοκής που όπως φαίνεται είναι προ των πυλών;

Μήπως αυτή που το έφτιαξαν θέλουν και να το ¨ καταστρέψουν¨;

“H παγκόσμια οικονομία αναπτύσσεται μόνο με παγκόσμιους πολέμους” υποστηρίζουν σε άρθρο-σοκ οι New York Times,η ναυαρχίδα των Δημοκρατικών που είναι και το κυβερνών κόμμα στις ΗΠΑ αυτή την εποχή, την επαύριο του άρθρου του πρώην ΥΠΟΙΚ επί κυβερνήσεων Ρ.Ρήγκαν, Paul Craig Roberts ο οποίος δήλωσε ότι “Στην Ουάσιγκτον υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα πρώτο πυρηνικό πλήγμα εναντίον της Ρωσίας και να καταφέρουν να γλιτώσουν από τις συνέπειες μιας πιθανής ανταπόδοσης”.http://www.to-radar.gr/ 20th Ιούνιος, 2014

Αν και Παγκόσμιος ιστός δεν μπορεί να καταρρεύσει από την μία μέρα στην άλλη, συνολικά και ολοκληρωτικά, είναι λογικό όμως σε μία ευρύτερη γεωστρατηγική σύγκρουση με την εμπλοκή πολλών κρατών να υποστούν ανεπανόρθωτες βλάβες κεντρικοί ψηφιακοί κόμβοι και λεωφόροι περιαγωγής και μεταφοράς δεδομένων. Στο ενδεχόμενο αυτό πρέπει να συνυπολογίζονται οι δολιοφθορές , το ψηφιακό μπλοκάρισμα κρατών που δεν συμμορφώνονται με κοινές γεωπολιτικές επιλογές κ.α

Το αποτέλεσμα θα είναι οι άνθρωποι των περιοχών αυτών να στερηθούν των ευεργετικών δράσεων του διαδικτύου.

Και τότε τι;

Εν μια νυκτί μπορεί από τα σύνδρομα της εξάρτησης να γευτούμε το σοκ της έλλειψης του διαδικτύου.

Θα μου πεις, αν γύρω σου πέφτουν μπόμπες και μετράς σκοτωμένους βλ Ουκρανία, Συρία, Ιράκ ή τρέχεις να γλυτώσεις σαν πρόσφυγας ή πεινάς ή διψάς θα σου λείπει το διαδίκτυο;

Φυσικά ΟΧΙ.

Απλά θα καταλάβεις απότομα την ματαιότητα της εικονικής πραγματικότητας που ζούσες με την τραγικότητα των στιγμών που κάποιοι δρομολόγησαν για σένα με σκοπό να στήσουν την ανθρωπότητα στο Παγκόσμιο Εκτελεστικό Απόσπασμα για να πετύχουν τις επιδιώξεις τους βλ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , όπως το διαπραγματεύεται το παραπάνω άρθρο .

Αυτές τις σκηνές του πόνου και της τραγωδίας που ήδη παρακολουθούμε διαδικτυακά μπορούν να επεκταθούν κεραυνοβόλα και αυτοστιγμής σε οποιαδήποτε περιοχή του Πλανήτη.

Κανείς λοιπόν δεν ξέρει πότε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς μπορεί και εκ των πραγμάτων να στερηθούμε το διαδίκτυο.

Στο χέρι μας όμως είναι να φτιάξουμε μια εναλλακτική ζωντανή μορφή του.

Ήδη είμαστε εξοικειωμένοι με τις λέξεις ¨δικτυωμένος, διασυνδεμένος κ.α¨, απομένει λοιπόν να συνδέσουμε την ψυχοσωματική μας υπόσταση στο πυρήνα της κοινωνίας που μας περιβάλλει και να γίνουμε λειτουργικό κομμάτι της και όχι απαθές μέλος στα τεκταινόμενα.

Στις δύσκολες στιγμές αυτοί που έχουν ακόμα κουράγια και πιστεύω ότι εδώ στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα ¨κρυφό ψυχικό αποθεματικό θάρρους¨, αντί για ψηφιακές λεωφόρους διασύνδεσης να στρώσουν λεωφόρους κοινωνικής αλληλεγγύης και δικτύωσης.

Θα μου πεις , επιστροφή στα παλιά;

Ας πάμε πάλι πίσω στην αφετηρία της ανθρωπιάς και ας ξανατρέξουμε τον καλό δρόμο με δάσκαλο τις επώδυνες εμπειρίες μας.

Σε μια προσωρινή διακοπή ( βραχεία ή μακρά )του Internet ας μάθουμε να πληκτρολογούμε σωστά την διεύθυνση http://www.οικογένεια, http://wwwαλληλεγγύη , http://wwwΠίστη και Αγάπη στον αναγκεμένο διπλανό μας .

Είναι σίγουρο τότε ότι θα συνδεθούμε σωστά με το ¨εναλλακτικό κοινωνικό ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ¨που θα έχει στηθεί εξ ανάγκης στους χαλεπούς καιρούς, αλλά και εμείς αυτό το διάστημα θα προπονηθούμε ¨πνευματικά¨ όταν με το καλό ξανασυνδεθούμε με την ψηφιακή εποχή, ο ΘΕΟΣ ξέρει πότε θα συμβεί η αποσύνδεση και η επανασύνδεση , το εργαλείο που λέγεται διαδίκτυο να γίνει καθαρά εργαλείο πολιτισμικό και όχι εργαλείο πολέμου και διαστροφής.

Με αυτό μπορεί να ¨οργωθεί¨ ο ταλαιπωρημένος πλανήτης και να δώσει γλυκό ψωμί.

Ένας ¨διακριτικός¨ Αγιορείτης Γέροντας στην δεκαετία του 80 και σε ερώτηση με αυτά που συμβαίνουν μου είπε…

¨όλα αυτά τα παλαβά και τραγικά που γίνονται δείχνουν ότι ο κόσμος βαδίζει προς το τέλος, όμως ο ΘΕΟΣ δεν αποφάσισε ακόμα να μας τελειώσει εξ αιτίας της αμαρτίας και της αμετανοησίας αλλά θα μας δοκιμάσει με πολεμική φωτιά για να κάψει την αμαρτία και να διαδοθεί με ταχύτητα Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ στα πέρατα του κόσμου με αυτό το πράγμα που χρησιμοποιούν τώρα στην Αμερική και λέγεται κομπιούτερ¨

¨να πως παιδάκι μου τα πολεμικά τόξα θα γίνουν άροτρα για πνευματικό όργωμα¨.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΥΓ. Τελευταίες σκέψεις από την επικαιρότητα.

¨κατά καημένη Ελλαδίτσα σε ξεπουλάν μισοτιμής, αν μπορούσαν και τα παιδία σου εδώ και τώρα θα τα έβαζαν σε γαλέρες για την Μπαρμπαριά, αρκεί να αδειάσει αυτός ο τόπος από το Φώς του κόσμου.¨

¨που να ξέρουν τα ξεπουλητάρια και οι τοκογλύφοι των Εθνών ότι το ΦΩΣ μένει πάντα εδώ και δεν μετακινείτε και ετοιμάζεται να στήσει το δια- ΔΙΚΤΥ(ο) του ΧΡΙΣΤΟΥ¨

¨και φυσικά πάροχος θα είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ¨

pentapostagma.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*