Που είναι το περίεργο;

Εντύπωση έχει προκαλέσει -τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό- το γεγονός ότι κάποιοι κάτοικοι της Αθήνας, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα με μετανάστες, δεν καλούν την Αστυνομία αλλά την Χρυσή Αυγή.
Δεν θα πρέπει να εκπλήσσονται κάποιοι όταν μαθαίνουν πως οι πολίτες αντί για την Αστυνομία καλούν την Χρυσή Αυγή. Το ίδιο είναι.

Από τις πολύ αρμονικές και αδελφικές σχέσεις αστυνομικών και χρυσαυγιτών στις διαδηλώσεις -και όχι μόνο- στους δρόμους της Αθήνας αλλά και από τη στιγμή που πληροφορηθήκαμε τα αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα που ψήφισαν αστυνομικοί, καταλαβαίνουμε πως η Αστυνομία και η Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο πράγμα.
Οπότε, αν καλείτε την Χρυσή Αυγή και δεν απαντά, τηλεφωνήστε στην Αστυνομία.

Ακόμα κι αν οι αστυνομικοί δεν έρθουν, θα ειδοποιήσουν τους χρυσαυγίτες.
Ή μπορεί να έρθουν οι ίδιοι με πολιτικά, ρόπαλα και τσεκούρια, όταν τελειώσει η βάρδια τους.

http://kourdistoportocali.com/articles/11946.htm
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *