Πουλούσαν την Ελλάδα στο e-bay για 1525$! – Τελικά έπιασε 77.000$!

Κάποιοι, σαφώς με καυστική διάθεση για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα, το παράκαναν και έβγαλαν σε διεθνές πλειστηριασμό την Ελλάδα στο e-bay, όπου μάλιστα κατάφερε να πιάσει εύκολα ένα ποσό περίπου 50 φορές επάνω από το ποσό της εκκίνησης! Όχι δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο – η Πρωταπριλιά πέρασε (όχι απαραίτητα για τα “μεγάλα κανάλια” και τα “παραδοσιακά” ΜΜΕ) – αλλά για πραγματικό πλειστηριασμό στο e-bay, ο οποίος κράτησε…


για λίγες ώρες πριν το site αγοραπωλησιών κατεβάσει εσπευσμένα τη συγκεκριμένη ανάρτηση.
Η ζημιά όμως είχε γίνει και η Ελλάδα για αρκετές ώρες επωλείτο σε διεθνή πλειστηριασμό!
Ο πωλητής στο εισαγωγικό σημείωμά του για την πώληση της Ελλάδας  αναφέρει προωθώντας το «προϊόν» του:

«Προσφέρω τη χώρα μου για πώληση. Ότι έχει μείνει από αυτή τουλάχιστο. Είναι ελαφρά μεταχειρισμένη, οι μισθοί είναι χαμηλοί, οι συντάξεις χαμηλές, οι προσδοκίες χαμηλές. Αρκετές όμως ηλιόλουστες ημέρες προς το παρών και προσφέρονται δωρεάν.
Πολλοί φυσικοί πόροι, ορυκτά οι οποίοι είναι ανεκμετάλλευτοι. Η γραφειοκρατία είναι στα καλύτερά της. Δωροδοκίες για να δουλέψει το σύστημα. Πάνω από 20 χρόνια εμπειρία.
Προσφέρονται ακόμη, υπακοή στο ΔΝΤ, στους τραπεζίτες και στην Τρόικα εγγυημένα, χωρίς να γίνονται ερωτήσεις.
Ο αγοραστής θα λάβει δωρεάν 300 πολιτικούς άρτια εκπαιδευμένους στο Πανεπιστήμιο των Τεχνών των Σκανδάλων, όπως επίσης και δωρεάν κρατικά ομόλογα του ελληνικού δημοσίου με υπερβολικά μεγάλη αξία στις διεθνείς αγορές: Ως κομφετί.
Παράσχω επίσης και το καλύτερο δυνατό πιστοποιητικό που θα μπορείτε να φανταστείτε, ακόμη και κάθε πιστοποιητικό που μπορείτε να ζητήσετε εσείς.
ΥΓ
Μη χαλάμε και τις καρδιές μας”.

Μάλιστα στο υπόμνημα της πώλησης αναφέρεται ότι μετά το τέλος της δημοπρασίας θα υπάρξει και δωρεάν παράδοση κατ΄ οίκον χωρίς επιβάρυνση του αγοραστή.
“I’m offering my country for sale. What is left of it anyway. Slightly used, low wages, low pensions,  low expectations. Lots of sunshine though, free at the moment.

Many natural resources, minerals etc that are still untouched. Bureaucracy at its best. Great bribe-to-do system, over 20 years of experience.

Obedience at the IMF, bankers and the Troika is guaranteed, no questions asked.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


The buyer will get for free 300 politicians, highly trained at the University of  Fine Arts of Scandals. And free Greek Bonds with extremely high international market value. For confetti.

I will provide the best possible certificate that you will ever imagine, maybe even a custom one that you’ll ask.

P.s.
No hard feelings.”

Image
Ως τιμή εκκίνησης ο πωλητής είχε θέσει την τιμή των 1525 $ και μάλιστα οι προσφορές είχαν φτάσει στο ύψος των 77.000$ πριν το e-bay κατεβάσει το συγκεκριμένο  πωλητήριο.
Εδώ που τα λέμε, καλύτερο το χιούμορ, έστω και παρατραβηγμένο, παρά η αυτοκτονία. Δεν θα πεθάνουμε και γι’αυτούς. Εμείς θα τους “πεθάνουμε” στις εκλογές.
 defencenet.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *