07:54 - 09/04/2014

Πουλήθηκαν τα Praktiker

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πουλήθηκαν τα Praktiker

H Praktiker Hellas πουλήθηκε στην καναδική Fairfax Financial Holdings Limited.

Βάσει των ετήσιων πωλήσεών της, οι οποίες αγγίζουν τα 195 εκατ. ευρώ, η Praktiker Hellas αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία του Ομίλου στο εξωτερικό.

Η Praktiker έχει παρουσία στην Ελλάδα με 14 καταστήματα και απασχολεί περίπου 1.100 εργαζόμενους.

Η Fairfax θα συνεχίσει τη διατήρηση όλων των καταστημάτων και εργαζομένων της εταιρίας, ενώ διατηρείται ως έχει η επωνυμία Praktiker.

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Η είδηση θα ήταν να μας πείτε για ποιό λόγο το πούλησαν οι γερμανοί
  όταν διαπιστωμένα από τα αντίστοιχα σάιτ τους το σκατοπράκτικερ πουλούσε τα κινέζικα σκουπίδια του 30 και 40% πάνω απ' ότι στην Ιταλία γερμανία και αλλού

 2. Ας γράψουμε την γνώμη μας….

  Οι Γερμανοί πούλησαν τα Praktiker Hellas, για τον ίδιο λόγο που πούλησαν ως Hochtief και το αεροδρόμιο Ελευθ. Βενιζέλος…. στους Καναδούς (έχουν μια αγάπη για τους Καναδούς)… όπως έχουν πουλήσει και άλλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα… Οι Γερμανοί κάνουν την μπάζα τους και φεύγουν! Αργά η γρήγορα οι Γερμανόι θα λάβουν εντολή για να πάρουν πόδι από την Ελλάδα… αναλόγος την ταχύτητα των διεθνών εξελίξεων.. καθόλου παράξενο κατά αντιδιαστολή με το 1945 και το Γ΄ Ράιχ… η Ελλάδα να είναι, η πρώτη χώρα που θα φύγει από το Δ΄Ράιχ, αυτή την φορά.

  Αυτό θα γίνει πολύ φυσιολογικά και μέσω του ζητήματος "ευρώ και Ελλάδα"… που τον καιρό εκείνο, θα αποτελέσει την κορυφή του παγόβουνου… Βεβαίως ακόμα και αν "φύγουν" οι Γερμανοί από την νεότερη Ελλάδα… όπως και στο παρελθών, θα έχουν αφήσει πίσω τους, μια Ελλάδα πλήρως κατεστραμμένη… και για να γράψω μια ακόμα αλήθεια… αυτός είναι και ο μόνος λόγος που ΜΑΣ παραμμένουν ακόμα στο ευρώ!

  Για την ελίτ στην Γερμανία (και όχι μόνο) είμαστε μια κατεστραμμένη οικονομία.. μια κατεστραμμένη χώρα… αυτό το λέει και ο Άδωνις Γεωργιάδης!! Απλά οι Γερμανοί "τραβάνε" το παιχνίδι όπου βλέπουν ότι μπορούνε… αρπάζουν ότι βρουν, και τον πούλο!

  Ο ίδιος στόχος είναι, όπως στον Α΄και Β΄ παγκόσμιο… απλά τώρα (προς στιγμήν) χρησιμοποιείται ο πολιτικός – οικονομικός βραχίονας και όχι (προς στιγμήν) ο στρατιωτικός…

  Προς στιγμής το μόνο που ενδιαφέρει την Γερμανία (κάτι που και η ίδια δεν το περίμενε) είναι τα μεγάλα πακέτα του Ελληνικού Δημοσίου… Ναυπηγία, Στρατιωτικές βιομηχανίες, Ο.Τ.Ε. Δ.Ε.Η. Ε.Υ.Δ.Α.Π. Νοσοκομεία, φάρμακα, λιμάνια, αεροδρόμια, διατροφική αλυσίδα… ιδιωτικά κανάλια κ.λ.π….

  Στην ουσία όλες αυτές οι επιχειρήσεις του Ελληνικού Δημοσίου (Ναι! τα ιδιωτικά κανάλια στην Ελλάδα είναι επιχειρήσεις του Ελληνικού Δημοσίου!) … θα τις αγοράσουν Γερμανοί ιδιώτες… για λίγα χρήματα… και αυτό θα το ονομάσουν ανάπτυξη!!! Ιδιωτικοποιήσεις, υγιής οικονομία κ.λ.π. Εάν δεν μπορέσει η Γερμανία να πάρει με ελάχιστο αντίτιμο όλες αυτές τις Δημόσιες Επιχειρήσεις… τότε θα γίνει σοβαρή προσπάθεια με στρατιωτικά μέσα… δια Γερμανικών ιδιωτικών αλλά και κρατικών εταιρειών… ένοπλοι άντρες, χωρίς διακριτικά.. από την τάδε ιδιωτική εταιρεία…. θα καταλαμβάνουν το τάδε αεροδρόμιο…

  Αλλά ακόμα και αν συμβεί αυτό, (το ίσως ακραίο σενάριο)… και πάλι θα πάρουν εντολή, οι φίλοι μας Γερμανοί, ώστε να αποχωρήσουν από την Ελλάδα…

  Έχετε ιδέα, πόσα χρήματα χρωστάει το Γερμανικό κράτος, και που;… Όπως ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν τσάμπα γαμίκουλας των Βαλκανίων… έτσι ακριβώς είναι και η Γερμανία!! Που νομίζει αυτή την στιγμή, ότι έχει τουλάχιστον τέσσερις όρχεις!

  Αυτά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*