Πολύνεκρο

Πριν 50 μέρες είχαμε δώσει αυτή την περίοδο ως μια περίοδο επικίνδυνη για γεγονός μεγάλο σοκ και δέους όπως και για σεισμό !

Μέσα στην περίοδο αυτή και πριν ολοκληρώσει την διάρκεια της είχαμε ένα σεισμό 7,2 στην Λήμνο (τα δικά τους μηχανάκια έγραψαν 6,4 ) ένας σεισμός που χαρακτηρίσθηκε ο πιο δυνατός του κόσμου για την περίοδο που συνέβη !

Ευτυχώς δεν είχαμε καμία απώλεια σε ανθρωπινη Ζωή άλλα αυτό δεν κάνει το σεισμό που έγινε μη γεγονός σοκ!

Αναμέναμε εκτόνωση της ενέργειας και είχαμε πει ότι θα έπρεπε αυτή η ενέργεια να εκτονωθεί από κάπου ίσως Ιταλία πχ ..

Στην Ιταλία μέχρι αυτή την στιγμή εκτος από μικρά βογγητά της Αίτνας δεν είχαμε καμία εκτόνωση !

Στην μεριά τώρα που επεμβαίνει ανθρωπινό χέρι έχουμε ένα κενό σε αυτή την περίοδο ,δηλαδή ενώ περιμέναμε σοκ στην πραγματικότητα δεν εμφανίστηκε σοκ.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πράγμα που σημαίνει ότι έχουν αφήσει ανοικτή την περίπτωση να δημιουργήσουν γεγονός με σοκ!

Για αυτό ακριβώς γράφουμε και αυτό το «επεξηγηματικό» άρθρο…

Οι πιθανότητες ατυχήματος , πολύνεκρου είναι υψηλά αυξημένες αυτή την στιγμή , …το ότι εγινε σεισμός μεγάλων Ρίχτερ άλλα η Ελλάδα βγήκε αλώβητη έχει ενοχλήσει…(Το γεγονος που θα επιλέξουν αν μπορέσουν θα μας θυμίσει αν συμβεί παλιό γεγονός με παιδιά ίσως)

..Ακόμα το ότι ίσως θελήσουν να θυσιάσουν σε δικό τους Θεό για την δημιουργία η την μη δημιουργία σεισμού σε άλλη χωρα μας δίνει ένα ακόμα λόγο να αναφερθούμε ωμά προς το πρόβλημα!

Ακόμα παρατηρούμε στα σχόλια οτι πολλοί από εσάς έχουν στοχεύσει με την πιστη τους σε ένα πολύ μεγάλο σεισμό… ΚΑΚΩΣ!

Μην προκαλούμε μόνοι μας αυτό που θέλουμε να ακυρώσουμε !

Αυτό το άρθρο έχει συγκεκριμένο τίτλο για συγκεκριμένο λόγο…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΈΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ!

Να στε καλά!

Stranger..

Loading...

28 thoughts on “Πολύνεκρο

 1. Pandora says:

  Πολύ ωραία !!!!!
  Λοιπόν…δεν θα γίνει κανένας μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα , γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος γι' αυτό !!!
  Stranger..το έπιασα ..;;;

 2. Ανώνυμος says:

  ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΞΕΝΕ !

  ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ
  ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΓΚΕΛΑΔΟ.

  ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ…

 3. Ανώνυμος says:

  Ας γράψουμε την γνώμη μας…

  Τόσο ο σεισμός στην Κεφαλονιά, όσο και ο σεισμός στην Λήμνο ήταν προειδοποιητικές "βολές"… εκ μέρους δυτικής υπερδυνάμεως, για την μη δέσμευση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος, στο επερχόμενο μνημόνιο… που αναφέρεται σε 50… η ακόμα και σε 75 έτη δεσμέυσεως της Ελλάδος.

  Τυχών πεντικονταετή δέσμευση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος, με δικαιολογία την οικονομική κρίσει και τα χρωστούμενα… είναι σε αντιδιαστολή με τις δηλώσεις του επιτετραμένου Ενέργιας Μέσης Ανατολής, των Η.Π.Α. Τ. Μόρνιγκσταρ… 60% Νομπλ Ένερτζι, 20% Τουρκία, 20% Ελλάδα…

  Βεβαίως η μη δέσμευση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος εκ μέρους της υπερδυνάμεως… δεν γίνεται για τα συμφέροντα της Ελλάδος, αλλά της υπερδυνάμεως!

  Εάν και εφόσον ΔΕΝ τα βρουν άμεσα στο παρασκήνιο, ίσως και μέσα στο καλοκαίρι (αυτό θα εξαρτηθεί από το χρονικό διάστημα που θα υπογραφεί το νέο πεντηκονταέτες μνημόνιο, κάτι λέγεται για Σεπτέμβριο)… οι Η.Π.Α. και η Γερμανία… για τον ορυκτό πλούτος της Ελλάδος… τότε απλά ΔΕΝ θα υπογραφεί νέο μνημόνιο… δεν θα προλάβει να γίνει… και υπάρχουν τρόποι για αυτό… τόσο απλά.

  Και κάτι άλλο…

  Όσοι από εσάς το παίζουν "Φύλακες"… θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι… Φύλακες, ΕΙΝΑΙ, δεν τους χρήζει κάποιος… έρχονται κεχρισμένοι.

  Το 1999, στον τότε σεισμό… που είσασταν; Δεν ζούσατε στην Ελλάδα;

  Εάν ζούσατε στην Ελλάδα… τότε γιατί δεν σταματήσατε τον σεισμό του 1999;

  Ο τεχνητός σεισμός του 1999… σε Ελλάδα και Τουρκία, δεν ήταν τυχαίος, ήταν πολιτική απόφαση με πολιτικά οφέλει (δεν είχε σχέση με θυσία)… εκ μέρους υπερδυνάμεως, που είχε άμεση σχέση με τα Ίμια 1996… αργότερα με τον βομβαρδισμό της Σερβίας στις αρχές του 1999… με την εξολόθρευση των Τούρκων καταδρομέων που μετείχαν στην επιχείρηση κατάληψεις των μικρών Ιμίων… και την πλήρει αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στην Τουρκία. Ποιος θυμάται άραγε την άλλοτε πανίσχυρη Πρωθυπουργό της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ;… Εξαφανίστηκε! Και ήρθε ο ποιο "αμερικανός" Ταγίπ… εκτός αυτών, αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις της φιλογερμανικής κυβέρνησης Κ. Σημίτη, και της φιλοαμερικάνικης κυβέρνησης Τ. Ερντογάν.

  Και κάτι άλλο… η Δήλος… είναι δηλωμένα πολυμετασχηματιστής, όχι μόνο γήινου πεδίου… τα άλλοτε αντιτορπιλικά Λέων (D-54) και Αετός, του πολεμικού Ναυτικού… δεν δώθηκαν τυχαία από τις Η.Π.Α.

  Τόσο οι Η.Π.Α. όσο και η Ρωσία αλλά και η Γερμανία γνωρίζουν πολύ καλά του τι γίνεται.
  http://www.onalert.gr/stories/antitorpiliko-leon-polemiko-nautiko-peirama-filadelfeia-video

  這些

  ΥΓ. Προφανώς έχω χάσει κάποιο επισόδειο… μάλλον κάποιοι θα έγραψαν κάποια άσχετα σχόλια, σε διαφορετικό θέμα. Αυτά γίνονται.

  • Ανώνυμος says:

   Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 1999 ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ …ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΒΗΡΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΒΕΓΓΑΛΗΣ [ ΙΝΔΙΑ ] ….Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΕΩΣ ΤΟ ΝΑΔΙΡ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ …ΕΤΣΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ [ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ]…ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΣΤΕΙΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 4. ΚΑΝΕΝΑΣ says:

  Ενημερωθειτε μεν αλλά μην ζειτε σαν να προκειται να συμβουν οσα μαθαινουμε. Ζειστε φυσιολογικα σαν να μην προκειται να συμβει τιποτε. Καπως ετσι το καταλαβαινω εγω.
  Ασχετο αλλά το κακος ειναι μαλλον κακως..

 5. Ανώνυμος says:

  ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ-ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ -ΠΛΗΞΗ. ΑΝ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ( ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ) ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕΙΣΜΟ – ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΑ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο STRANGER ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ. ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ Ή ΣΕΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. Η ΓΝΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΕΣΒΗΣΕ. Α-ΦΟΒΙΑ

 6. Ανώνυμος says:

  Πολιτικα γεγονοτα[σκανδαλα] θα ερθουν και θα σκασουν σαν σεισμος.Καποιοι θα χασουν τον υπνο τους…εχουν αρχισει εδω και αρκετο καιρο για μερικους.Αυτο πιστευω εγω.

 7. Ανώνυμος says:

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ.

 8. axinosp says:

  Έρχονται τρεις μεγάλοι………
  Οι επόμενες δύο μέρες θα δείξουν αν έπιασε το κόλπο αλλιώς ………….
  Ας φάμε εμείς τον πρώτο ρε, να δείξουμε στον πλανήτη ότι δεν φοβόμαστε,
  Ψηλά τα κεφάλια ρε…..γελάμε τώρα………..

 9. Ανώνυμος says:

  το νου σας ερχεται μεγαλυτερος σεισμος μεσα στο καλοκαιρι
  (στο κεντρο τις γης)
  ελλαδα φυσικα τωρα που
  βαλτε φαντασια

 10. Ανώνυμος says:

  Stranger αν δεν θέλεις να πιστεύουμε (εστιάζουμε τις σκέψεις μας) σε σεισμούς γιατί κάνεις αναρτήσεις συνέχεια για επικείμενους σεισμούς. Αν σου πω μην σκέφτεσαι ροζ ελέφαντες ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς; Πρέπει να αναρωτηθείς αν σου αναλογεί μέρος της ευθύνης των γεγονότων η αν παίζεις το παιχνίδι τους ακριβός όπως σε θέλουν.

  • Ανώνυμος says:

   Σε εχω διαβασει πολλες φορες κ γενικα ψαχνω τα σχολια σου… Σημερα ομως δεν καταλαβα τιποτα.. Θα ηθελα ομως! Θα βοηθησεις κι αλλο; Φιλικα, -Φ

 11. Ανώνυμος says:

  …"Ακόμα παρατηρούμε στα σχόλια οτι πολλοί από εσάς έχουν στοχεύσει με την πιστη τους σε ένα πολύ μεγάλο σεισμό… ΚΑΚΟΣ!"…

  Θέλω να δω ποιος θα καταλάβει την παραπάνω πρόταση.

  Σχετικό σχόλιο/γνώμη μου έγραψα πριν εδώ:

  http://www.katohika.gr/2014/06/i-lisi.html#r_c6387904897243087743

  -Psilos-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *