in

Πολιτικό προσωπικό: Τα μπαγκάζια σας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

του Άρη Δαβαράκη
Ό,τι και να συμβεί από εδώ και μπρός, είτε «περάσει» η συμφωνία από τους στριμωγμένους μέχρις αποπληξίας βουλευτές των τριών κομμάτων που στηρίζουν την «Μνημονιακή» κυβέρνηση Παπαδήμου είτε όχι, είτε συμφωνήσουν τελικά οι Ευρωπαίοι μας σύμμαχοι και το ΔΝΤ είτε όχι, εμείς εδώ έχουμε άμεσα εκλογές.

Αυτά τα περί «συμπληρώσεως της τετραετίας από την παρούσα κυβέρνηση» με την λογική του ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει πλειοψηφία να στηρίξει και μόνο του κυβέρνηση άμα θέλει», δεν περνάνε. Ο Λουκάς Παπαδήμος δεν είναι παπατζής, είναι gentleman, ανέλαβε υπό συγκεκριμένους όρους την Πρωθυπουργία και αυτού του είδους οι άνθρωποι τιμούν τον λόγο τους. Αν του το ζητούσαν και οι τρείς αρχηγοί που τον στηρίξανε, οι πασοκονουδού και ο Καρα-Καβαφικός μας, ίσως να το σκεφτότανε. Αλλά τον ακούσατε τον Σαμαρά, επιμένει: «Ποτέ στην ιστορία της η χώρα δεν είχε τόσο μεγάλη ανάγκη από άμεσες εκλογές, προσφυγή στο λαό τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, όσο τώρα». Δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα: Είχε εξαρχής θέσει σαφέστατα αυτόν τον όρο και είχε γίνει αποδεκτός. Θα γίνουν εκλογές τώρα – σε λίγες βδομάδες, άμεσα. Και αν το ΠΑΣΟΚ καταφέρει να τις αποτρέψει για να εισπράξουν οι βουλευτές του άλλους 20 μισθούς και τα τυχερά τους, θα ξεπέσει ακόμα παραπάνω στα μάτια των ίδιων των ψηφοφόρων του.

Πάμε για εκλογές λοιπόν – ή μάλλον αυτοί, το πολιτικό προσωπικό και το «σύστημά» του, πάει για εκλογές. Τι θα βγάλει η κάλπη δεν το ξέρει κανείς. Δεν μπορώ όμως να κρύψω τη χαρά που θα νοιώσω αν δω να μπαίνουν στη Βουλή ελάχιστοι, (αυτοί, οι “αναπόφευκτοι”, στα Επικρατείας και κάνα-δυο καλά παιδιά ή κυρίες) – και να μαυριστούν με πίσσα και φούμο όλοι αυτοί που ξέρουμε. Αν διασπείρουμε τις ψήφους μας και καταφέρουμε να κατεβάσουμε το πασοκουδού μέχρι και στο 30% (και τα δυό κόμματα μαζί) θα μπούνε στη Βουλή καινούργιοι και οι παλιοί θα μελαγχολήσουν, θα καταλάβουν την τεράστια αποτυχία τους και θα πάνε στην ευχή του Θεού να χαρούνε το υπόλοιπο του βίου τους όπου προτιμάνε. Δεν μας νοιάζει καθόλου. Στον Κοινό Βίο μας να μην τους έχουμε μπλεγμένους και ας κάνουν ότι θέλουν.


Η μπάλα λοιπόν είναι στα χέρια μας : Ακόμα και με αυτόν τον εκλογικό νόμο που ισχύει, μπορούμε να τους εξευτελίσουμε άπαξ και δια παντός τους μετέχοντες στο «πολιτικό προσωπικό», διασκορπίζοντας την ψήφο μας. Οχι γιατί ονειρευόμαστε πως θα εκλέξουμε τους «εκλεκτούς», αλλά για να απολύσουμε τους μέχρι εδώ.


Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι διαλυμένο, δεν θα μας κουράσει. Η νουδού κάνει το λάθος να διατηρεί το styling του Αβέρωφ –ενώ έχει καταγραφεί σαν μία σούπερ-κερδοφόρα ΑΕ στην συνείδηση των (πέραν των κομματόσκυλων) ψηφοφόρων.


Είναι άραγε η ώρα της αριστεράς –της Νέας Αριστεράς του 2012, της απαλλαγμένης απ’ όλο αυτό βάρος του παρελθόντος και της εσωτερικής της διαμάχης και διάσπασης; Νωρίς να το πούμε κι’ αυτό.


Πάντως θέλουμε ΤΩΡΑ εκλογές – και θα σεβαστούμε σε πρώτη φάση ότι βγάλει η κάλπη (δεν γίνεται κι’ αλλιώς) προετοιμασμένοι για ανατροπές που ούτε τις διανοούνται οι μεγαλοπιασμένοι, κορδωμένοι, αστείοι, γελοίοι, αποτυχημένοι εθνοπατέρες μας – το σημερινό μας «πολιτικό προσωπικό».
πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Ομαδα “Ε” προειδοποιει!!!

Όταν η αντίδραση μας μετατρέπεται εναντίον μας και εναντίον του στόχου μας.