Πολεμικός πυρετός στο Καστελόριζο

Συναγερμός σήμανε στο Γενικό Επιτελικό Γραφείο του ΓΕΣ λόγω των πληροφοριών που έρχονται στη διάθεση των στρατιωτικών υπηρεσιών για έντονη ναυτική και αεροπορική δραστηριότητα στη ζώνη από Αττάλεια μέχρι Αλικαρνασσό (Μποντρούμ).
Σύμφωνα με στρατιωτικούς αναλυτές ως επίκεντρο της πιθανής έντασης, που μπορεί να οδηγήσει και σε «θερμό» επεισόδιο θεωρείται η περιοχή του Καστελόριζου όπου οι Τούρκοι στρατηγοί έχουν επισημάνει από το 1997 πως υπάρχει χάσμα στον ενιαίο αμυντικό χώρο μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.


Από τη βάση του Ινσιρλίκ στην Τουρκία επιχειρούν διεισδύσεις και βυθίσεις εντός του εθνικού εναέριου χώρου τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη F 16 τα οποία κινούνται σε συνθήκες μάχης.
Την ίδια στιγμή στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας έχουν περιέλθει πληροφορίες για κινητικότητα του νορβηγικού ερευνητικού σκάφους που χρησιμοποιεί η τουρκική πλευρά με τη συνοδεία δύο τουρκικών πολεμικών πλοίων.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές η ελληνική πλευρά παρακολουθεί την κατάσταση, τόσο στο Επιτελείο, όσο και στους κλάδους έχουν ληφθεί πρόσθετα μέτρα ασφαλείας ενώ αναμένεται επιτέλους από την πολιτική ηγεσία και ειδικά από τν υπουργό Άμυνας Π. Μπεγλίτη να καθορίσουν επιτέλους ένα στρατηγικό σχέδιο αντιμετώπισης αυτής της απειλής και να ξεκαθαρίσουν αν λειτουργεί ή όχι ο στρατιωτικός άξονας με το Ισραήλ κι αν με τέτοιου είδους προκλήσεις μπορεί επιτέλους να επιβεβαιωθεί.
Θα επανέλθουμε με νεότερες δημοσιεύσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας εφόσον το επιβάλλει η επικαιρότητα ενώ το πρωί το newsbomb θα σας αποκαλύψει κινήσεις, σκέψεις και παρασκηνιακές μεθοδεύσεις που βρίσκονται αυτή τα στιγμή σε εξέλιξη στην Ἀγκυρα, στο στρατηγείο της 4ης Στρατιάς (του Αιγαίου) στη Σμύρνη και στο Κέντρο Επιχειρήσεων της αεροπορικής βάσης στο Ινσιρλίκ.πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *