Ποιος θα μας πει τι είναι αυτό που έβγαλε το ΕΚΑΒ??

 ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ….

Ένα κείμενο ανακοίνωση δόθηκε προς τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ σήμερα , το οποίο προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλει να πει αλλά δεν τα καταφέρνω.Είναι πολύ παράξενοι καιροί για παρεξηγήσεις και μόνος μου δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα για αυτό ζητώ την ειλικρινή βοήθεια σας στο τι μπορεί να σημαινει το παρακάτω μήνυμα! 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


Προκείμενου να χορηγηθεί αναστολή κατάταξης εφέδρων για τους άρρενες υπηρετούντες υπαλλήλους που έχουν γεννηθεί απο 01-01-1973 εως 31-12-82 ,παρακαλούνται όσοι εργαζόμενοι ανήκουν στην ανωτέρω κατηγορία και έχει υπάρξει τροποποίηση στην στρατολογική τους κατάσταση ,όπως τυχόν μεταφορά τους στον στρατό Ξηράς ,να προσκομίσουν στο γραφείο κινήσεως πληρωμάτων η να αποστείλουν με fax εως την Παρασκευή 22-06-12 αντίγραφο της μεταβολής τους.


Δεν ξέρω αν εσείς έχετε εύλογα ερωτήματα όπως εγώ ?…Θα
θέσω τα δικά μου και ας μου απαντήσετε εσείς ,,,…γιατί αυτή η ηλικία? ποιον ενδιαφέρει σαν πληροφορια ποιοι και πόσοι διασώστες-τραυματιοφορείς έχουν αλλαγή στην στρατολογική τους κατάσταση?..γιατί αναφέρεται ο στρατός ξηράς? η γιατί όπως φαίνεται θέλουν να γνωριζουν πόσοι είναι στον στρατό ξηράς? Γιατί η άμεση ημερομηνία σε κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης? Τι εννοεί ακριβώς με την αναστολή κατάταξης έφεδρων?   Είναι καιροί μυστήριοι με πολλές πληροφορίες παράξενες και κούφιες πληροφορίες ,μερικές από αυτές ίσως για εκφοβισμό ….
Αναμένω τις απαντήσεις σας….

stranger

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *