Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:44 - 02/10/2011

Ποιοι είναι ορισμένοι δημοσιογράφοι που χρειάζονται και προνομιακή αστυνομική προστασία;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εμβρόντητους αφήνει πολλούς Έλληνες και Ελληνίδες το γεγονός ότι η αστυνομική προστασία δεν περιορίζεται μονάχα στα λεγόμενα «υψηλά πρόσωπα», που λόγω και της ιδιότητάς τους, επιβάλλεται η προστασία τους, αλλά και σε … δημοσιογράφους, οι οποίοι επέλεξαν το επάγγελμα που κάνουν, την ώρα που η εγκληματικότητα έχει καταστεί το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της Ελλάδος και οι πολίτες χρειάζονται την δική τους προστασία!

ΧΘΕΣ βράδι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του « Kontra Channel», η κεντρική παρουσιάστρια του βραδινού δελτίου ειδήσεων κατήγγειλε επωνύμως έναν συνάδελφό της δημοσιογράφο, παρουσιαστή κεντρικού δελτίου ειδήσεων άλλου σταθμού, ότι προστατεύεται από τρεις (επαναλαμβάνω: τρεις) αστυνομικούς, που πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι!!

Δεν έχω τίποτε προσωπικά με κανένα δημοσιογράφο (πολλοί μάλιστα εξ αυτών είναι και προσωπικοί μου φίλοι), αλλά εδώ τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα. Και το ζήτημα αυτό θα γίνει ακόμη πιο κατανοητό αν διαβάσουμε τις καταγγελίες που κάνει το γνωστό Antinews:

«Τα ξημερώματα της Τετάρτης η περιβόητη πλέον “συμμορία με τα Καλάσνικοφ μπούκαραν σε διαμέρισμα οικογένειας στην Γλυφάδα και αφού έκλεισαν στο ένα δωμάτιο τον πατέρα με τα δίδυμα παιδιά τους ζεύγους άρχισαν να βιάζουν την σύζυγο για να τους πει που φύλαγε τα λεφτά και τα κοσμήματα της.
 
Τις προηγούμενες ημέρες, στο Πανόραμα της Βούλας, η ίδια συμμορία κράτησε όμηρο μια γυναίκα και έβαλαν τον άντρα της να τρέχει από ΑΤΜ σε ΑΤΜ για να μαζέψει το ποσό που απαιτούσαν.
Οι επιθέσεις της ίδιας συμμορίας συνεχίστηκαν στην Αγία Παρασκευή, στο Παλιό Ψυχικό και αλλού.
 
Παράλληλα, η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας έχει γίνει πλέον ανυπόφορη. Οι πολίτες προβληματίζονται να κυκλοφορήσουν ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους γιατί φοβούνται μην τους επιτεθούν τα κάθε λογής κακοποιά στοιχεία που κυκλοφορούν ανενόχλητα εκεί.
 
Οι καθημερινές ληστρικές επιθέσεις, τα συνεχή επεισόδια βίας μεταξύ αλλοδαπών και η πορνεία δημιουργούν μια ασφυκτική ατμόσφαιρα που εκτός των άλλων διώχνει και τους εναπομείναντες τουρίστες.
 
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Α. Καραφλός, στον οποίο έχει ανατεθεί η εποπτεία του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας με εισαγγελική παραγγελία τον Δεκέμβριο του 2007, δήλωσε πρόσφατα ότι : «Η εγκληματικότητα αυτή δεν συναντάται στο κέντρο πρωτεύουσας καμιάς Ευρωπαϊκής χώρας».
Διερωτάται λοιπόν κανείς; Αστυνομία υπάρχει; Κράτος υπάρχει; Η Αστυνομία υπάρχει μόνο για να κυνηγά και να δέρνει τους Αγανακτισμένους; Τους πληρώνουμε για να προστατεύουν μόνο τους υπουργούς, τους βουλευτές , επιχειρηματίες και μεγαλοδημοσιογράφους; (…)».

Οι δημοσιογράφοι, φίλες και φίλοι, επέλεξαν το επάγγελμα (τα περί λειτουργήματος σε άλλες εποχές) που κάνουν και δεν τους υποχρέωσε κανένας να διακονούν το χώρο που θέλουν να υπηρετούν. Κατά συνέπεια οι ίδιοι ρισκάρουν τη ζωή τους με όλα όσα λέγουν ή πράττουν.

Με το σκεπτικό ότι κινδυνεύει η ζωή τους, θα έπρεπε όλες (μα όλες) οι επαγγελματικές τάξεις, από τον περιπτερά της γειτονιάς μέχρι τον τελευταίο ράφτη, να τυγχάνουν ειδικής αστυνομικής προστασίας και ο κάθε πολίτης (διότι κι αυτός κινδυνεύει) να έχει στη διάθεσή του από έναν ή δύο αστυνομικούς για να πορεύεται με ησυχία στο κέντρο της Αθήνας.

Λυπούμαι, αλλά όταν το Κράτος αφήνει ανυπεράσπιστο τον πολίτη και την ίδια στιγμή απασχολεί τους αστυνομικούς στο να μεταφέρουν τα … οπωρικά ή τα ψώνια του κάθε κυρίου «μεγαλοδημοσιογράφου», τότε δεν έχουμε κανένα ευνομούμενο κράτος, αλλά ένα κράτος που ανήκει σε ορισμένους αναγνωρίσιμους ιδιώτες!

Το Σύνταγμα, κύριοι, λέει ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι του Νόμου και απολαμβάνουν των ιδίων δικαιωμάτων και δεν μπορεί το κράτος να συμπεριφέρεται καθ’ ον τρόπον συμπεριφέρεται προς τον ανυπεράσπιστο πολίτη.

Να φροντίσει, λοιπόν, η πολιτεία να άρει άμεσα αυτή την σκανδαλώδη πρακτική προτού οι πολίτες εξαγριωθούν και πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Αυτό τουλάχιστον δεν το καταλαβαίνουν οι κυβερνώντες; Δεν το καταλαβαίνουν; Καλό μήνα!.
Με σεβασμό και τιμή
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ

http://www.sakketosaggelos.gr/

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*