Ποιοι είναι οι λόγοι αφόπλισης Εθνοφυλάκων;

Σήμερα,
23-06-11 μετά απο 17 χρόνια στην εθνοφυλακή, μου πήραν από το τάγμα το όπλο.Χωρίς να μου πούν για πιο λόγο.Απλώς μου έδωσαν ένα έγγραφο παραλάβης-παράδοσης. Το χωριό μου βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ απο τα σύνορα με τα Σκόπια.
Πρίν 15 ημέρες είχαμε διαβάσει στο διαδύκτιο οτι μαζεύουν τα όπλα στη παραμεθόριο με Αλβανία -Σκόπια.


Υποθέσαμε οτι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και δεν το πιστέψαμε.Σήμερα όμως διαπιστώσαμε ότι είναι πραγμάτικοτητα! Τουλαχιστόν στο δικό μας δήμο ,το….
δήμο Παιονίας θέλουμε να μάθουμε τον πραγματικό λόγο από συρσης των οπλών των εθνοφυλάκων.

Απ’ το μυάλο μας περνούν πολλά πράγματα. Δεν επιθυμώ να κινδυνολογήσω αλλά η περιοχή μας δεχθήκε εισβολή δυο φορές το 1912-13και το 1940.
Οι εθνοφύλακες πρέπει να υπάρχουν γιατι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.Η ύπαρξη εθνοφυλακής δεν δημιουργεί δαπάνη στον προΰπολογισμό του κράτους,διότι είμαστε άμισθοι.Απευθύνομαι και απαιτώ από τους 300 της Βουλής να κάνουν επερώτηση στον αρμόδιο υπουργό σχετικά με το ποιοί είναι οι πραγματικοί λόγοι αφόπλισης των εθνοφυλάκων.

ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ
Αναγνώστης

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *