Ποιοί ενδιαφέρονται να εξαφανίσουν τα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων;

ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΣΟΚ: «Εξαφανίστηκαν» τα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων!
Το 1946 συνετάχθη στο ελληνικό υπουργείο Συντονισμού μία έκθεση, 100 σελίδων, με θέμα « Υπολογισμός των πολεμικών αποζημιώσεων των Δυνάμεων του Άξονα προς την Ελλάδα». Ο συντάκτης της έκθεσης αυτής ήταν ο τότε γενικός διευθυντής (ο μετέπειτα γενικός γραμματέας) του υπουργείου Συντονισμού και ο εξ’ απορρήτων σύμβουλος του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Με βάση αυτή την έκθεση πληρώθηκαν….

οι ιταλικές και οι βουλγαρικές πολεμικές αποζημιώσεις προς την χώρα μας.
Με βάση των υπολογισμών της ιδίας έκθεσης, υπογράφησαν το 1957 οι συμφωνίες των Παρισίων με τη Γερμανία για τις πολεμικές αποζημιώσεις.
Το πρωτότυπο αυτής της έκθεσης βρίσκεται στα χέρια των απογόνων του συντάκτη.
Η εφημερίδα « Παρόν» παρουσίασε το 1994 ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ, που είχε ως θέμα αυτή την έκθεση.
Τις τελευταίες εβδομάδες έγιναν πολλές προσπάθειες από καλοθελητές, που εκπροσωπούν γερμανικά συμφέροντα, προκειμένου να αποκτήσουν το πρωτότυπο του κειμένου της έκθεσης αυτής.
Πρόσφατα ομολόγησε ο υπουργός των Οικονομικών, κ. Σαχινίδης, ότι τα ντοκουμέντα που αναφέρονται στις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις εξαφανίστηκαν. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι συγκεκριμένοι «γερμανοτσολιάδες», εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία, προσπαθούν να εξαφανίσουν και τα τελευταία αποδεικτικά ντοκουμέντα που αναφέρονται στις γερμανικές αποζημιώσεις του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.
Ένας γνωστός οικονομολόγος ήταν ο πρώτος που το προσπάθησε. Είναι ο επίσημος συνεργάτης- παρουσιαστής ενός τηλεοπτικού καναλιού,

που μέχρι πρότινος ανήκε σε γερμανικά χέρια. Την ίδια προσπάθεια κατέβαλε, πριν 10 ημέρες, γνωστός δημοσιογράφος και ταυτόχρονα σύμβουλος ενός νεορκισθέντος βουλευτού μέσα στον χώρο της Βουλής των Ελλήνων.
Σε αυτό το παιχνίδι γίνονται στοιχήματα με μεγάλα χρηματικά ποσά.!

elnewsgr
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *