Ποια η πολιτική που ακολουθείται από την Ελληνική Κυβέρνηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων;

Δείτε το χάρτη που επέλεξε η ΓΓΠΣ να αναρτήσει στο επίσημο site της για να δείξει σε ποιες περιοχές χρησιμοποιείται η κάρτα αποδείξεων! Με τέτοιους «Έλληνες» πολιτικούς τι χρειαζόμαστε τους συμμάχους για να αντιμετωπίσουμε τα Σκόπια;

m1
Και δεν είναι μόνο αυτό:
  Δείτε ακόμη την επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου μπορεί όποιος επιθυμεί να ταξιδέψει να κάνει την κράτηση των εισιτηρίων του ηλεκτρονικά:http://www.thessalonikiairport.gr/tickets/  Στο πεδίο επιλογής της γλώσσας περιλαμβάνονται εκτός από τα Ελληνικά (Greek) και τα Μακεδονικά (Macedonian)!!!
m2

Τελικά μας φταίνε οι Σκοπιανοί και τα άλλα Κράτη που τους αναγνωρίζουν το όνομα Μακεδονία; Ο πιο μεγάλος κίνδυνος βρίσκεται στην πολιτική βούληση της Ελλάδος, η οποία, όπως τελικά αποδεικνύεται, έχει ήδη αναγνωρίσει την ονομασία Μακεδονία στο Κρατιδιο-μόρφωμα των Σκοπίων!

Και ο λαός ασχολείται με το αν θα επιστρέψει η δραχμή ως εθνικό νόμισμα! Αυτό είναι το καίριο Εθνικό μας ζήτημα!
πηγή

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *