ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ «ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ» ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ …

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΕΞΕΔΡΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ SHELL ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΙΣΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ …

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ BEBAIA ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΙΔΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΡΑΣΗ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» (ΕΝΟΤΗΤΑ 1)

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΑΠΟ DEFENCE NET

Την πιο σοβαρή κρίση από την κρίση των Ιμίων το 1996 απειλεί να προκαλέσει η Τουρκία στο Αιγαίο με την δημοσιοποίηση προγράμματος ερευνών όχι απλώς εντός της ελληνικής υφαλοκριπήδας, αλλά μεταξύ ελληνικών νησιών στο βόρειο Αιγαίο, πολύ μακριά από τα τουρκικά χωρικά ύδατα κα δυτικά του 25ου Μεσημβρινού!

Για την ακρίβεια δίνουν ως περιοχή ερευνών την θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται ανατολικά της Χαλκιδικής, δυτικά της Σαμοθράκης και νότια της Θάσου, ακριβώς επάνω στα πετρελαιοφόρα κοιτάσματα και πιο ειδικά στην περιοχή του ακρωτηρίου Μπάμπουρας, αντικείμενο της κρίσης του 1987!Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύθηκε το πρόγραμμα ερευνών των τουρκικών ερευνητικών πλοίων το οποίο έδινε ως ημέρα έναρξης των ερευνών την σημερινή ημέρα!
Αμέσως σήμανε συναγερμός τόσο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όσο και στο υπουργείο Εξωτερικών.

Με δεδομένο ότι ο υπουργός Εξωτερικών Ε.Βενιζέλος είναι part time υπουργός και ειδικά την περασμένη εβδομάδα ήταν ουσιαστικά απών από το υπουργείο λόγω προεκλογικής εκστρατείας, μετά από ενημέρωση του Α.Σαμαρά, την διαχείριση ανέλαβε ομάδα αξιωματούχων του υπουργείου Εξωτερικών από την περασμένη Τετάρτη προκειμένου να αποτρέψει μια κλιμάκωση η οποία θα ήταν φυσικά ανεξέλεγκτη στην παρούσα φάση: Τυχόν αποδοχή των τουρκικών ερευνών δυτικά του 25ου Μεσημβρινού θα ήταν μια επανάληψη της κρίσης του Μαρτίου του 1987 με ότι αυτό συνεπάγεται και με όλες τις αναλογίες του τότε με το σήμερα.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς συμφώνησε ότι η μοναδική λύση ήταν να ενημερωθούν οι ΗΠΑ για το ζήτημα, κάτι το οποίο έγινε: Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών ενημερώθηκε για την επερχόμενη κρίση και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην Ελλάδα και επικοινώνησε με την Άγκυρα.

ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ …

ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΟΥΣΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ …

ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ …

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ …

ΟΛΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014 !!!

ΠΗΓΗ

Loading...

15 thoughts on “ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 1. Ανώνυμος says:

  ΜΑΚΑΡΙ . ΣΑΠΙΣΑΜΕ ΠΙΑ ΚΙ Η ΒΡΩΜΑ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΗΘΗΣΑΜΕ ΤΗ ΜΠΟΧΑ .

 2. Ανώνυμος says:

  ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ,ΤΟΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ (ΓΕΡΩΝ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ)! Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2013 ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ MEGA…

  ΣΠΟΑΜΟΣ+++

 3. Ανώνυμος says:

  Αυτό που μας απασχολεί είναι ποιος θα βγει Δήμαρχος και Ευρωβουλευτής. Ολοι αυτοί έχουν καταλάβει οτι ….λεφτά υπαρχουν και σου λέει "εδώ υπάρχει χρήμα να φανε και οι κότες".Μόνο τα χρήματα τους ενδιαφέρουν και όχι η Ελλάδα. Χ@@@κανε για την πατρίδα.Εν τω μεταξύ οι Τούρκοι….ετοιμάζονται και εμείς σκοτωνόμαστε ποιός θα πάρει θέση για να"φάει" πρώτος.Καλά λέει ο stranger, πολιτισμός της ….χέστρας.Κοινωνία της …..χέστρας.

 4. Ανώνυμος says:

  ΑΝΩΝΥΜΕ 11.42….. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ''ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ'' (ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ)

 5. Ανώνυμος says:

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥΣ.

  ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟN ZERO HERO (O ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗ ΓΡΙΑ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΝ YODA (STAR WARS).

  ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

 6. αννα says:

  Και το αρθρο και τα σχολια ειναι παλια .
  Το ξανα διαβαζουμε γιατι πρεπει να ειμαστε ετοιμοι? η γιατι πρεπει να ενημερωθουν και αυτοι που δεν ενημερωθηκαν?
  Μηπως κανουμε φρεσκαρισμα μνημης? η δεν εχετε αλλα αρθρα?
  Μπερδευτηκα!!

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ says:

   Άννα τα άρθρα εμφανίζονται με βάση τα σχόλια. Έχουμε παρατηρήσει ότι όντως κάποιοι σχολιάζοντας συγκεκριμένα άρθρα δημιουργούν εντυπώσεις, ίσως και αντινόηση. Σε λίγα λεπτά θα σβήσω τα σχόλια αυτά ώστε να «εξαφανισθούν» τα εν λόγω άρθρα.
   ΥΓ Δεν είναι ευθύνη της συντακτικής ομάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *