Πλακωσανε τα λαμογια τα κόμματα τις διαφημισης μέσω adsense!!

Το κατοχικά νέα καταργεί τις διαφημίσεις που εμπεριέχουν βίντεο ώστε να αποφευχθεί να διαφημίζουμε εν αγνοία μας προδότες και μασόνους!! Όπως γνωρίζεται η adsense φέρνει αυτόματα διαφημίσεις και λόγω όγκου επισκεψιμοτητας και όγκου άρθρων είναι αδύνατο για εμάς να ελέγξουμε ανά πάσα στιγμή την διαφήμιση.Άρα καταργούμε την βίντεο διαφήμιση απο την adsense και παρακαλούμε όλους τους χρήστες αν δουν διαφήμιση με άλλο τρόπο στο σίτε μας που έχει κάποιον προδότη η έχει κάποιον από προδοτικό συνδιασμο  ,φώτο η κειμένου να μας το καταγγείλουν αμέσως .Εν ανάγκη αν συνεχιστεί αυτό το σίχαμα θα καταργηθούν οι διαφημίσεις τελείως! Καλούμε και τα υπόλοιπα μπλοκ που συνεργαζόμαστε ως πρώτη κίνηση να διακόψουν τις βίντεο διαφημίσεις μιας και αυτές έχουν επιλέξει όλα τα λαμογια για να κερδίσουν το κουκί σας!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!! ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ Η ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΙ !!!

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *