«Πισώπλατη μαχαιριά» στην Ελλάδα: Το Συμβούλιο της Ευρώπης μας ζήτησε να αναγνωρίσουμε ως «τουρκική» την μειονότητα της Θράκης!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

«Πισώπλατη μαχαιριά» στην Ελλάδα: Το Συμβούλιο της Ευρώπης μας ζήτησε να αναγνωρίσουμε ως «τουρκική» την μειονότητα της Θράκης!


«Με μια απόφαση η οποία θέτει το ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης σε νέα βάση και η οιποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα ίσχυαν μέχρι τώρα και αποδεχόμενη πλήρως τις θέσεις της Άγκυρας η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης υιοθέτησε ενδιάμεσο ψήφισμα (Interim Resolution), με το οποίο καλεί τις ελληνικές Αρχές, να συμμορφωθούν με τις αποφάσεις του «Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» ζητώντας ουσιαστικά την αναγνώριση ως τουρκικη΄ς της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.

Η επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης θεωρείται ως το αρμόδιο όργανο επίβλεψης της ορθής εκτέλεσης των καταδικαστικών αποφάσεων του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από τα κράτη μέλη-

Με το ενδιάμεσο αυτό ψήφισμα καλείται η Ελλάδα να αναγνωρίσει, ως τουρκική(!), τη μουσουλμανική ένωση Ξάνθης και να αναγνωρίσει το δικαίωμα του «συνεταιρίζεσθαι» στις υπόλοιπες μουσουλμανικές ενώσεις της περιοχής και αφορά τις υποθέσεις «Μπεκίρ Ούστα και άλλοι κατά Ελλάδος», «Εμίν και άλλοι κατά Ελλάδος» και Τουρκική Ένωση Ξάνθης κατά Ελλάδος.

Στο ψήφισμα σημειώνεται ότι, η Ελλάδα είχε καταδικαστεί από το Δικαστήριο, για παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία του «συνεταιρίζεσθαι», εξαιτίας της άρνησής της να αρνηθεί την αναγνώριση των μουσουλμανικών ενώσεων ως τουρκικών και να τις εγγράψει στα οικεία μητρώα των ενώσεων στην Ελλάδα.

Στο ψήφισμα υπογραμμίζεται ότι, ενώ από τον Ιούνιο του 2013 οι ελληνικές Αρχές είχαν διαβεβαιώσει την Επιτροπή Υπουργών του ΣτΕ ότι έχουν μελετήσει την καλύτερη δυνατή λύση, δεν προσεκόμισαν κανένα συγκεκριμένο στοιχείο, για τα μέτρα που, ενδεχομένως, εφαρμόσθηκαν, προς την κατεύθυνση της εφαρμογής των αποφάσεων του Δικαστηρίου.

Με το ψήφισμα καλούνται οι ελληνικές Αρχές να λάβουν, χωρίς άλλη καθυστέρηση, όλα τα αναγκαία μέτρα, έτσι ώστε οι αιτούντες να επωφεληθούν από τις διαδικασίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύμβασης, όπως αυτό έχει ερμηνευθεί από τη νομολογία του Δικαστηρίου.

Καλούνται, ακόμη, οι ελληνικές Αρχές, να δώσουν στην Επιτροπή συγκεκριμένες πληροφορίες, σχετικά με τα μέτρα που έλαβαν ή σκοπεύουν να λάβουν, για την αναγνώριση των μουσουλμανικών ενώσεων, ως τουρκικών, και την εγγραφή τους στα οικεια μητρώα.

Με την συγκεκριμένη απόφαση ουσιαστικά τίθενται οι βάσεις για την κατάργηση της συνθήκης της Λωζάνης του 1933 όπου βάσει του άρθρου 2β η μειονότητα χαρακτηρίζεται ως μουσουλμανική και όχι ως τουρκική μέσω της διαδικασίας ανταλλαγής πληθυσμών που προέβλεπε η συνθήκη.

Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη και με απρόβλεπτες επιπτώσεις απόφαση η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί στη «ρίζα» της αλλιώς οι εξελίξεις μόνο ως αρνητικές μπορούν να χαρακτηριστούν.

defencenet.gr

Loading...

23 thoughts on “«Πισώπλατη μαχαιριά» στην Ελλάδα: Το Συμβούλιο της Ευρώπης μας ζήτησε να αναγνωρίσουμε ως «τουρκική» την μειονότητα της Θράκης!

 1. Ανώνυμος says:

  Εγώ έχω απογοητευτή!Όλα είναι τετελεσμένα και προδικασμένα δεκαετίες τώρα!Όλοι όσοι κυβερνούν τον πλανήτη.παντού μα παντού αιώνες τώρα συνεννοούνται που θα γίνει πόλεμος,τι σύνορα θα αλάξουνε,ποιά θρησκεία θα επικρατήσει,που θα υπάρχει πείνα,όσο διαβάζω ιστορία και ασχολούμαι με τα τωρινά και την συνομωσιολογία…τόσο απογοητεύομαι…τελικά έχει δίκιο ο Λιακόπουλος=Πλανήτης φυλακή…πως θα ξεφύγουμαι?????εχώ την εντύπωση ότι ελεύθερος θα αισθανθώ μόνο όταν πεθάνω!Δεν είναι αυτοί προδότες…εμείς είμαστε μαλάκες!Αν γίνει κάτι λυπάμαι αυτούς που θα χάσουν την ζωή τους νομίζοντας ότι θα καλυτερέψει η πατρίδα μας,ενώ όλα είναι φτιαχτά=θράκη,νησία 6 μιλία.Τι να πω!Αν οι Ολύμπιοι υπάρχουν(σε αυτούς πιστεύω) η ο Θεός των Χριστιανών ας βάλουν το χέρι τους,αρκετά,αυτός ο λαός 'εχει δώσει τόσα πολλά ωστέ να αξίζει τόσο φθόνο μίσος σταυροφορίες,γενοκτονίες,εμφύλιους,χλευασμό και τέλος την συρικνωσή μας!Φοβάμαι ότι κάποτε θα μπεί μια ταμπέλα στην χώρα μας που θα γράφει "ΕΔΩ ΚΑΠΟΤΕ ΖΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ".Τουλάχιστόν αν είναι να φύγουμε ας φύγουμε με ψηλά το κεφάλι!

 2. Ανώνυμος says:

  Είναι τόσο μα τόσο δουλοπρεπεις οι κυβερνώντες που είναι σαν να τους βλέπω ήδη να λένε: την Θράκη θέλετε μόνο ή να βάλουμε κ κανένα νησάκι? " βεβαίως βεβαίως αυτοί τι θα πουν ως γνωστόν? Είχαμε την νομιμοποίηση από τον λαό. Μας ψήφισαν. Και κυρίως ποιοι? Όσοι έζησαν εστω κ ως παιδιά κατοχή και ξέρουν τι θα πει κατακτητές. Ε ντροπή. Φοβούνται μην χάσουν την πενιχρη σύνταξή τους αλλά δεν φοβούνται για το εγγόνι τους που θα πληρώνει που ίσως μετσναστευσει κ πως σιγουροτατα δεν θα κάνει ποτέ του οικογένεια αν μείνει στο "νεκροταφείο η Ελλάς". Και μην ξεχνάμε και τους παντός τύπου "βολεμενους-ας έχουμε εμείς να φάμε κ την θεσούλα μας και ας ψοφήσει ο άλλος". Θα έρθει η ώρα κι η στιγμή όμως που θα ξεβολευτουν άπαντες . Αυτή τη στιγμή περιμένω ισως έτσι γίνουμε πιο άνθρωποι τελικά

  • Ανώνυμος says:

   Με τις συντάξεις φίλε βοηθάνε τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, χρειάζεται διάκριση σε αυτά που λέμε, οι βολεμένοι δεν είχαν ποτέ πρόβλημα και οι υπόλοιποι πάντα είχαν, δεν έσκασε τώρα ξαφνικά.

 3. Ανώνυμος says:

  εμπρος λοιπον δωστε την θρακη οπως κανατε και στην κυπρο και μετα θα ερθουν οι αλβανοι για τα ιωαννινα τα σκοπια για την μακεδονια η βουλγαρια για την θεσ/νικη και ποιος ξερει ποιος αλλος θα ακολουθησει, ολα αυτα ομως δεν θα σας βγουν σε καλο σε κανεναν σας, το νερο εχει μπει στο αυλακι αλιμονο σ'αυτους που θα υπερασπιστουμε την πατριδα γιατι το αιμα που θα χυθει το προκαλειτε εσεις. καποτε πεθαναν 300 για την ελλαδα και τωρα πεθενει η ελλαδα για 300

 4. Γιαννης Ριζαιοε says:

  Εδώ κανουν οτι θέλουν τα Σκοπιά,μια δράκα ανθρώποι,όλοι κι,όλοι,για την ονομασια τους και δεν θα κανει οτι θέλει το κάθε γραφείο που θέλει να ονομαζεται Ανθρώπινα δικαιώματα η πως θα λέγεται;Υπάρχει υπουργός εξωτερικών να ενδιαφερθεί;Υπάρχει εκκλησιά να ενδιαφερθεί;Ελλάδα μου λυπάμαι γιατί δεν εχεις κανέναν στο πλευρό σου.Πέρα απο την κουτάλα δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο.

 5. Ανώνυμος says:

  na xairomaste kai toys politikoys mas zhto h eyroph zhto kala na pathoyme tetoioi poy eimaste tetoioi filoi kai tetioi politikoi mas prepoyn de tha toys perasei oyst oyst alla ta zoa oti kai na kaneis zoa paramenoyn

 6. Ανώνυμος says:

  Μπορουμε να τους αντιγυρισουμε οτι η Αλσατια ειναι Γερμανικη, το Βελγιο κανονικα δεν πρεπει να υφισταται, κλπ. Να δουμε, θα τους αρεσει;

 7. Ανώνυμος says:

  Να λέμε και του στραβού το δίκιο… ψέμματα δε λέει.
  Μουσουλμανική μειονότητα υπάρχει! όπως υπάρχουν και δεκάδες άλλες εθνικές και θρησκευτικές μειονότητες στην Ελλάδα…. τόσο μικρές, όσο κ μεγαλύτερες…. τόσο οργανωμένες όσο και αναπτυσσόμενες!!!
  Πάραυτα, θέλουμε δε θέλουμε… είμαστε πολίτες του κόσμου! Η Παγκοσμιοποίηση δεν είναι μια απλή έννοια για τους περισσότερους ή φιλοδοξία για τους λιγότερους… αλλά μία ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ταξική αναπροσαρμογή παγκόσμιας εμβέλειας!
  Καλό θα ήταν βέβαια… όσο διατηρείται η πλειοψηφία μας… (στην επικράτειά μας), να προσαρμόσουμε τους επισκέπτες στη δική μας κουλτούρα.

  Υ.Γ. ΣΕ ΠΟΙΑ; (εδώ γελάμε….). Ας εύχεστε να ξαναβρούμε τα ΧΑΜΕΝΑ ΜΑΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ…. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ…. το ξανασυζητάμε!

  Καλά τύχη σε όλους,
  Ελευθέριος Βούλησης

 8. Ανώνυμος says:

  Εμ δεν ειναι και "πισώπλατη" η "μαχαιριά"… Φως φανάρι ήταν εδώ και πολλά χρόνια! Αλλοι λένε ¨καλα να πάθουμε" που δεν κάναμε τιποτα να το αποτρεψουμε… αναρωτιέμαι όμως πως θα μπορουσαμε να αποτρεψουμε κάτι που εχει στηθεί επιμελώς τόσα πολλά χρόνια πριν… ΟΛΑ στημενα είναι !!! Μόνο με βια θα μπορουσε να εχει αλλαξει κάτι αλλά και πάλι στημενο θα ηταν για να παρει αλλη ροη η κατασταση. Ολα μα όλα εχουν λογο που γίνονται απο δαυτους! Είτε καλό φαινομενικά κανουν, είτε κακό, το ίδιο και το αυτό. Δεν ξερω που θα βγει… Λυπάμαι τα παιδιά μας… Απογοητευση… Μα δεν γίνεται να μην υπάρχει τρόπος αναστροφής. Οπου υπάρχει πρόβλημα υπάρχει και λύση… Ποιά είναι όμως ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 9. Γιαννης Ριζαιος says:

  Εδώ οι τούρκοι έχουν κανει το Αιγαίο σουρωτηρι,είδατε να ενδιαφέρεται κανένας;Υπάρχει Ελληνας υπουργός εξωτερικων να ενδιαφέρεται για κάτι εκτός απο το να βγει "βολευτης",και μετα στα π@π@ργια του,γιατί απο @ρχιδι@ δεν έχει.Κι' αν γίνει κάνα μπαμ με τους γειτονές μας αυτοι θα λακησουν αυτοεξωριστοι για να γυρίσουν εθνοσωτηρες.

 10. Ανώνυμος says:

  Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ Μ Ο Ν Ο Ν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο Χ Ι ΕΘΝΙΚΗ .

  ΑΛΛΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ μίστερ ΜΙΝΕΙΚΟ- ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΠΟΤΕ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Ζ Η ΤΗ Σ Ε Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ Ε Θ Ν Ι Κ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ !!!!

  Ο ΒΑΝ ΝΤΕ ΣΤΟΥΛ ΤΟΤΕ, ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΝ Γ Α Π ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΥΤΑΡΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΟΠΗΜΑ, – ΠΡΟΔΟΣΙΑ ……

  ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΡΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΙΝΕΙΚΟ-. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- Γ Α Π Ο ΕΒΡΑΙΟΣ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ! ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ !

  Ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΙΝΕΙΚΟ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ !

  ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ….

  ΟΧΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΠΑΤΟΥΝ ! ΑΠΛΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ – Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – Γ Α Π !

  Ο ΜΙΝΕΙΚΟ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- Γ Α Π , ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Δ Ε Ν ΗΞΕΡΕ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ!!

  Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΖΟΛΩΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΝ ΖΩΗ ΜΠΕΗΣ ΚΡΑΥΓΑΖΑΝ << ΠΟΥ ΠΑΜΕ κ.ΠΡΟΕΔΡΕ ? ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ !!!>>

  ΚΑΙ Ο << ΜΕΓΑΛΟΣ >> ΗΓΕΤΗΣ- ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ :
  << Ε, ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑ ΠΙΑ ΕΔΩ !!!!>>

  ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΕΥΡΩ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ- ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ Ι!!

  ΜΟΝΟΝ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΜΑ ΣΩΣΕΙ… ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ! ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΛΟΙ !!

  ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ << ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ>> ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!

  ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ……….ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ, ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΑΖΙ !!

  ΘΥΜΙΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ! ΠΡΩΤΑ ΕΡΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ, ΕΠΗΛΘΕ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΨΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΝΗΣΙ !

  . ΤΩΡΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΕΡΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ…..

  ΑΥΤΗ Η ΤΟΣΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ….

  ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

  ΑΠΛΑ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΠΙΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

  ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ 5 ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ << Α Ι Α Σ >> ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ……

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ! ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ !!

  ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΣΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ… ΠΕΡΙ << ΧΑΟΥΣ >> ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?? ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ , Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!

  ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ !
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 11. Ανώνυμος says:

  Έτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Γαμώ την ευρώπη σας, γαμώ το ευρώ σας, και το μυαλό σας μέσα…

  Νομίζετε ότι θα μας κάνουν μάγκες οι ευρωγαμιάδες μας;;; Λάθος νομίζετε, και λίαν συντόμως θα χρειαζόμαστε διαβατήριο από τη Λαμία και πάνω…

  Το φυτό που φροντίζατε τόσα χρόνια περιμένατε να βγάλει φράουλες αρχίζει να βγάζει αγγούρια στραβά και τεράστια… Θα κάτσουμε πάνω τους και θα το ευχαριστηθούμε!!!!

  Και στις επόμενες εκλογές (όποτε και εάν γίνουν) ξέρετε… ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ για να έχουμε συνέχεια αγγούρια με ποικιλία σε σχήματα και μεγέθη (για κάθε γούστο)…

  Με τις υγείες μας!!!

 12. Ανώνυμος says:

  ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!
  ΡΕ ΣΥ ΠΟΛΥ ΚΙΟΥΤΕΜΕΝΟΣ[ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ] ΑΚΟΥΓΕΣΕ ΜΩΡ' ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ…
  ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΨΗΣΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ[ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΙ] ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΦΑΓΕΣ ΑΜΑΣΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΣ[ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΠ@ΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ]?ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ[ΛΟΓΩ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΑΡΚΕΤΩΝ]ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΔΗΛΑΑΔΗ?[ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ] ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΗΔΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ?ΠΕΦΤΑΜΕ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ?ΚΛΕΒΑΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΑΜΕ?ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ??
  ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ.
  ΖΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΣΥΧΑ!!
  ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ.
  ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ?
  ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ-ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ-Σ'ΑΓΑΠΩ-

  ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ

  • Ανώνυμος says:

   Μπράβο φίλε μου. …τα ψευτοκουλτουριαρικα και η ανάλυση του Λευτέρη ίσος να ήταν καλή αν ζούσαμε σε έναν κόσμο με ιδανικά αξίες και σεβασμό του ενος λαού προς τον άλλον. …

  • Ανώνυμος says:

   Πολύ μαλακά του τα λες ….κύριε γκαβε και κύριε ιπποπόταμε (για τον άλλο ξεφτίλα τον χοντρό).ξεκουμπιστητε στους αγυριστους. .πάρτε μαζί σας και την ευρωπαϊκή μαλακια και το κολοευρώ σας……
   Έτσι. …

 13. Ανώνυμος says:

  Βεβαίως, γιατί όχι ;
  Ας αναγνωριστεί η μειονότητα ως τουρκική, αλλά χωρίς Πομάκους και Ρωμά στην απογραφή των μελών της. Και θα δούμε τότε πόσοι είναι οι πραγματικοί Τούρκοι η Τουρκογενείς, και τη δύναμη θα τους απομείνει, και αν μπορούν τότε να αξιώνουν αυτά που αξιώνουν τώρα.

  Δήμος

 14. Ανώνυμος says:

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΠΑΜΠΗ ΣΙΜΩΝΙΔΗ , ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ <> ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.

  ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ Κ Α Τ Η Ρ Γ Η Σ Α Ν ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!! ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ !!

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΟΤΣΑΛΑΝ, ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ?? Κ Α Ν Ε Ι Σ. !!!

  ΟΛΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Κ Α Τ Α Ρ Γ Ο Υ Σ Α Ν ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ !!

  ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Η !! Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΟΤΕ ΚΡΙΘΗΚΕ !!

  ΤΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΥΛΟΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ !!

  ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ !! Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ , ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΗΦΟΥΣ !!
  ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ. ΛΕΩ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ Χ Ω Ρ Ι Σ ΠΟΛΕΜΟ !!

  ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ 1.300 ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ , ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΚΥΔΩΝΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΙΒΑΛΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Δ Ε Ν ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…. ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ Ι Ο Υ Σ Τ Ι Ν Ι Α Ν Ο Σ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ.ΤΑ ΠΕΡΙ << ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ>> ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ !!.

  ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ….

  ΣΗΜΕΡΑ, ΜΟΝΟΝ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ : << ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!>>

  ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ ….

  ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ Α Φ Ο Β Α !!
  ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ…. ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ !!!

  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ, ΕΆΝ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΡΑ , ΘΑ Μ ΑΣ Τ Σ Α Κ Ι Σ Ο Υ Ν !!

  ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ !

  ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕ Ο Μ Ο Ψ Υ Χ Ι Α ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Δ Ε Ν ΕΧΟΥΜΕ !
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ – ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΣΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥΣ !.

  ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : Η ΛΕΞΗ << ΚΟΜΜΑ>> ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ :
  << Κ Ο Μ Μ Α Τ Ι Α Ζ Ω !!>> ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ??

  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ .ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ !! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ….

  ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ Α Σ Κ Ο Π Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ, ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΩ…
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ .

 15. Ανώνυμος says:

  Ωρέ ΤΡΕΛΕ μου φίλε… αυτά να μου τα έλεγες πριν από 40 χρόνια!!
  -Τότε που κοιμόσουν με ανοιχτά παράθυρα και πόρτες… κάτι που δε χρειάστηκε να στο πουν οι άλλοι για να το κάνεις… απλά λειτουργείς από ένστικτο!! (ή μήπως από εικόνες και γεγονότα; )
  -Τότε που τριγύρναγες τα βράδια μες στις γειτονιές και έβρισκες παντού γνώριμα πρόσωπα… (μέτρα τις καλημέρες που θα ανταλλάξεις αύριο για να καταλάβεις τι εννοώ)
  -Τότε, που για να ταξιδέψεις έπρεπε να χαιρετήσεις όλη τη γειτονιά… όχι τώρα που πας κ έρχεσαι χωρίς να σε πάρει χαμπάρι κανείς!
  – Τότε που επικοινωνούσαμε με ταχυδρομείο…. όχι με κινητά….

  Καλέ μου φίλε… άνοιξε τα μάτια σου και ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥ!!
  Ηττοπάθεια είναι να μην επιδέχεσαι να προσαρμοστείς στις ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ… Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ!
  ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΣ ΔΕ ΒΟΗΘΑΣ
  Ελευθέριος Βούλησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *