Περίληψη μηνύματος Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός 02-06-2012

Μοντέλο Σκέψης: Σήμερα θα θέλαμε να σας μιλήσουμε σχετικά με το πως θα μπορούσατε να υιοθετήσετε ένα κατάλληλο μοντέλο σκέψης για τις μέρες που έρχονται. Αυτό που θα θέλαμε να δούμε είναι ένα ολοκαίνουργιο και πολύ φωτεινό μέλλον για εσάς. Με άλλα λόγια θα θέλαμε να αντιμετωπίσετε τις μέρες που έρχονται σαν κάτι πραγματικά όμορφο, κάτι το οποίο αξίζει πραγματικά να δουλέψετε για αυτό και κάτι το οποίο θα σας ανταμείψει με πολλούς και διάφορους τρόπους.Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για εσάς να ΜΗΝ επιτρέψετε να σας κυριεύσουν συναισθήματα όπως ο φόβος, η ανασφάλεια, η καχυποψία για το μέλλον, γιατί αν αυτό συμβεί σε εσάς τότε θα βιώσετε μία ανάλογη πραγματικότητα στη ζωή σας την οποία ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ και ΙΔΙΕΣ θα έχετε δημιουργήσει. Μία πραγματικότητα που ανταποκρίθηκε απόλυτα στα ποιο έντονα σας συναισθήματα και πιστεύω και με μαθηματική ακρίβεια σας έφερε αντιμέτωπους με τις ίδιες τις ενέργειες τις οποίες στείλατε έξω στο σύμπαν με τη μορφή των σκέψεων σας, του λόγου σας καθώς και των πράξεων σας. Καταλαβαίνετε αυτή την πολύ σημαντική επιστημονική καθώς και πνευματική αρχή…… το νόμο της έλξης…?!


Καταλαβαίνετε ότι οτιδήποτε βιώνετε στη ζωή σας το έχετε δημιουργήσει με:


α) αυτά που σκέφτεστε
β) αυτά που λέτε-συζητάτε
γ) αυτά που κάνετε… και τέλος
δ) αυτά που νιώθετε ως «αλήθεια» ?!?

Εάν συμβεί αυτό να στέλνετε δηλαδή αρνητικές σκέψεις με βάσεις το φόβο στο μελλοντικό σας μονοπάτι τότε θα δημιουργήσετε ένα ναρκοπέδιο θα μπορούσε να πει κανείς μεταφορικά, το οποία το δημιουργήσατε εσείς οι ίδιοι με κάθε σκέψη σας, κάθε κουβέντα σας και κάθε πράξη σας και στο οποίο εσείς οι ίδιοι θα κατευθυνθείτε αν δεν αλλάξετε μοντέλο σκέψης αν δεν αποποιηθείτε το φόβο μία για πάντα και αντί αυτού να επιλέξετε την Αγάπη. Αυτό είναι κάτι που μας απασχολεί εμάς τους ίδιους και είναι κάτι που σίγουρα θα πρέπει να απασχολήσει και εσάς. Που επιλέγετε να επενδύετε σκέψεις, λόγια, συναισθήματα και πράξεις….στο φόβο….ή στην αγάπη….!?


Αυτή σας η απόφαση θα είναι η ποιο σημαντική απόφαση που πήρατε ποτέ στη ζωή σας και που παίρνετε κάθε στιγμή που αναπνέετε για τη δημιουργία του μελλοντικού σας μονοπατιού το οποίο ή θα είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, χαρά και ευτυχία ή ναρκοθετημένο με τη μία δυσκολία μετά την άλλη….. αυτή είναι δική σας επιλογή αποκλειστικά. Εμείς απλά θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή ώστε να πάρετε αυτή την απόφαση σε καθημερινή βάση όσο ποιο συνειδητά γίνεται και να μη δημιουργήσετε κάποια εμπειρία ή εμπειρίες τις οποίες δε θα θέλατε να βιώσετε μόνο και μόνο επειδή δε γνωρίζατε με ποιον τρόπο δημιουργείτε την πραγματικότητα σας.


Να είστε όλοι καλά γεμάτοι ΦΩΣ και ΑΓΑΠΗ.*

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *