Περίεργο UFO πάνω από την Αυστραλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ασυνήθιστο φωτισμένο UFO που φαίνεται σε αρκετές φωτογραφίες στα σύννεφα σε μία περιοχή πάνω από την Αυστραλία. Τι είναι αυτό;

Το Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο φαίνεται σε μια σειρά από φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες,και διευρυμένες για να αποκαλύψουν ένα διαφανές δισκοειδές αντικείμενο με ένα ασυνήθιστο φως, τοποθετημένο σαν ένα μοτίβο Χ με σταυρό,που λάμπει στο κέντρο του.

Το YouTube δεν δίνει σχεδόν καμία πληροφορία σχετικά με την κατόπτευση, εκτός από το ότι είχε “πιαστεί” κάπου στην Αυστραλία.Το αντικείμενο φαίνεται ακόμη να αλλάξει το σχήμα του ανάλογα με τη γωνία που δείχνει η κάμερα. Φυσικά, το βίντεο του UFO θα ήταν πολύ καλύτερο αν το έβεπες πώς κινείται στον αέρα.

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφήNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *