21:29 - 08/06/2014

ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Δυο αστυνομικοί και ένας πολίτης δολοφονήθηκαν στο Λας Βέγκας σε μια πιτσαρία . Οι δράστες ένας άνδρας και μια γυναίκα από ότι λέει οι αστυνομία αυτοκτόνησαν . Πληροφορίες λένε ότι οι δράστες ήταν μέλη μια επαναστατικής οργάνωσης και ο στόχος ήταν η κατευθείαν χρήση βίας ενάντια των αστυνομικών !

Ο πρώτος δραστης εκτέλεσε αρχικά τον ενα αστυνομικό την στιγμή που έτρωγε με σφαίρα στο κεφάλι και ο δεύτερος τον συνάδελφο του

Προφανώς δημιουργήθηκε ανταλλαγή πυρών από άλλους αστυνομικούς και έτσι έχουμε και τον τρίτο νεκρό πολίτη …

Στην πορεία αφού φώναξαν “Η επανάσταση έχει αρχίσει “..κινήθηκαν προς το εσωτερικό του μαγαζιού και σύμφωνα με μαρτυρίες ήρθαν σε συμφωνία μεταξύ τους ώστε να αυτοκτονήσουν!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Που να γινόταν εδώ! Εδω ούτε πέτρα δεν είμαστε ικανοί να ρίξουμε!

  2. Στην πιτσαρία που είχε ο Σαμαράς έγινε;

  3. Ναι ρε ντολμα! Που θες να ρίξεις κ πέτρα! Βρε ουστ! Να πας στα αδέρφια σου στο Αφγανιστάν να ρίξεις όσες θες! Πολλή σοβαρός όποιος διαχειρίζεται τη σελίδα. ..λίγο ποιό βλάκας από το βλάκα. ..κ άλλο τόσο εμείς που τα διαβάζουμε κ γράφουμε. ..5 λέει ο τίτλος κ 3 το άρθρο. ..2014 έχουμε το 2012 έγινε. ..έτσι τουλάχιστο γράφει το βίντεο! Αι σιχτίρ! Βόδια!

    • Και συ είσαι τόσο πανηλιθιος για να διαβάσεις και μπαίνεις μέσα και κάνει συγκρησεις! Μην μπαίνεις μέσα τότε! Όσο για το Αφγανιστάν από κει έρχομαι και στην κορυφή ελλαδιστάν, εμείς δεν πετάμε πέτρες εμείς ξέρουμε και κάνουμε χρήση όπλων, ΑΚ-47, ΑΚ 108ΝΜ, RPG 7, RPG 18, χειροβομβίδες, όλμους, εκρηκτικά τύπου C4, ANFO, RDX, βομβιδοβολα Μ-79, Πολυβόλα τύπου 12,79χιλ. 15χιλ. 20χιλ. & 30χιλ., βόμβες μολότοφ τύπου Ναπάλμ κτλ. Εσείς κότα λυράτη μου και καναπεδατη μου, τι εχουτε, μήπως την ουρά κατω από τα σκέλια ή τα ποπολα μέσα στα σκέλια;

  4. Κ επειδή κάποιοι έξυπνοι θα πουν ε! 2 μπάτσοι 1 πολίτης κ 2 αυτοί? 5!σωστά! Σε αυτήν την είδηση έχουμε 2 δράστες που πιθανόν αυτοκτόνησαν κ 3 θύματα! Όχι 5 θύματα κ στο χαμό. ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*