ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟΥ OBAMACARE ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι γνώριζαν ότι έρχεται, απλά δεν γνωρίζουν πόσο σύντομα! Ποιμένες σε ολόκληρη την Αμερική εμφυτεύονται με το RFID chip του Obamacare (χάραγμα του θηρίου) και το προωθούν σε συναθροίσεις τους.

«Αυτός [ο Αντίχριστος] προκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελευθέρους και δούλους, να λάβουν ένα χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους, και ότι κανείς δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. ” Αποκάλυψη 13:16-17

Το VeriChip ( γνωστό σήμερα ως PostiveID ) ικανοποιεί όλα τα κριτήρια που θα μπορούσε να δώσει στον Αντίχριστο τη δυνατότητα να «χαράξει» κάθε ανθρώπινο ον και να τους αποτρέψει από το να αγοράζουν ή να πωλούν οτιδήποτε. Το VeriChip είναι ένα μικροτσίπ RFID που μπορεί να εισαχθεί στην ανθρώπινη σάρκα.

Σήμερα χρησιμοποιείται σε άτομα που έχουν παθήσεις και θα πρέπει να χρησιμοποιείται απο το Obamacare. Είναι η ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την ταυτοποίηση των ζώων για να βοηθήσουν την επανένωση ενός κατοικίδιου ζώου με τον ιδιοκτήτη του. Τον Οκτώβριο του 2004, εγκρίθηκε από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Σύμφωνα με τους ιστοσελίδα VeriChip οι λύσεις RFID είναι σήμερα σε χρήση σε περισσότερες από 5.000 εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων: της υγείας, της ασφάλειας, της κυβέρνησης, βιομηχανικών αγορών, και πολλά άλλα.

Η Αγία γραφή δηλώνει ότι όποιος λάβει αυτό το «χάραγμα του θηρίου» θα είναι αιώνια καταδικασμένος.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


“Όποιος προσκυνάει το θηρίο και την εικόνα του, και λαμβάνει το σημάδι του στο μέτωπό του ή επάνω στο χέρι του , ο ίδιος θα πιει από το κρασί του θυμού του Θεού, που είναι κερασμένο μέσα στο ποτήρι της οργής Του. Αυτός θα βασανιστεί με φωτιά και θειάφι μπροστά στους άγιους αγγέλους και με την παρουσία του Αρνίου. Και ο καπνός του μαρτυρίου θα αναβαίνει εις τους αιώνας των αιώνων και δεν θα έχουν ανάπαυση ημέρα και νύχτα όσοι προσκυνήσουν το θηρίο και την εικόνα του , και όστις λαμβάνει το χάραγμα του ονόματός του “. Αποκάλυψη 14:9-1

Ο John MacArthur, από την άλλη πλευρά, οδηγεί τους Χριστιανούς παραστρατημένους, υπονοώντας οτι μπορείτε να σωθείτε απο στιγμή που θα εμφυτευτείτε με το χάραγμα…

Δείτε το βίντεο Πάστορες παίρνουν το Obamacare RFID CHIP!

4 thoughts on “ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟΥ OBAMACARE ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΒΙΝΤΕΟ

 1. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ… ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑΣ "ΙΕΡΑΣ ΓΡΑΦΑΣ") ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ.

  ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ;… ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ… ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ!

  ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ "ΑΡΧΑΙΑ" ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ… ΚΑΘ' ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΛΕΠΤΟΛΟΓΟΙ.

  ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ (ΔΗΛΙΟΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ (ΔΕΛΦΙΚΟΣ)… Κ.Λ.Π.

  ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΛΑΔΑ (ΠΑΛΛΑΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΤΡΙΤΟΓΕΝΕΙΑ… Κ.Λ.Π.

  ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ… ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΩΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.

  ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

  ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΣΟΦΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΑΚΟΜΑ) ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΙΤΙΑΤΟΥ.

  ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ, Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ…

  ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ (ΣΕ ΒΑΘΟΣ 50 ΕΤΩΝ) ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΤΟΥ ΟΣΙΡΙ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΤΟΥ ΣΕΤ… ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΩΡΟΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ.. ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

  ΑΥΤΑ.

 2. Ανώνυμος says:

  ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑ-ΤΗΡΙΑ,ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ,ΣΤΟΝ ΑΜΚΑ,ΣΤΟΝ ΑΦΜ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΤΟΟ RTLS (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ- SUPER WI-FI) ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *