ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Οι αστεράτοι δημοσιογράφοι των βοθροκάναλων ως ειδικοί ανακριτές ρωτάν και ξαναρωτάν στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ που θα τα βρούνε τα λεφτά για να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους,….
αλλά αποφεύγουν, όπως ο διάβολος το λιβάνι, να ρωτήσουν τους τσανακογλείφτες Πασόκους και Νεοδημοκράτες αν έχουν υπογράψει την κατάσχεση μισθών, συντάξεων, τραπεζικών καταθέσεων και πρώτης κατοικίας για οφειλές άνω των


300 ευρώ στο δημόσιο, όπως ανακοίνωσε μετά πολλών επαίνων το υπουργείο οικονομικών αποστέλλοντας μάλιστα προς τις εφορίες εγκυκλίους άμεσης εκτέλεσης της απόφασης.

harryklynn

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *