Παραχώρηση εξουσίας από τα κράτη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει η Α. Μέρκελ

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μιλώντας αναφορικά με την κρίση χρέους στην ΕΕ δήλωσε πως για την αντιμετώπιση της πρέπει να εξεταστούν όλες οι εναλλακτικές που υπάρχουν, προσθέτοντας πως πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο τα κράτη μέλη να παραδώσουν περισσότερες εξουσίες στην ευρωπαϊκή επιτροπή.

«Υπάρχουν βήματα προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση που θα απαιτήσουν τροποποιήσεις στις συνθήκες. Δεν είμαστε σε αυτό το σημείο σήμερα αλλά παρόλα αυτά δεν υπάρχουν ταμπού. Πάντα έλεγα ότι χρειαζόμαστε «περισσότερη» Ευρώπη και αυτό σημαίνει ότι εκ των πραγμάτων παραχώρηση περισσότερων αρμοδιοτήτων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Πρέπει να σκεφτούμε πως θα προχωρήσουμε τα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια αλλά συνεχώς σκοντάφτουμε επάνω σε ταμπού και αν συνεχίσουμε έτσι δεν πρόκειται λύσουμε τα προβλήματα», είπε η γερμανίδα Καγκελάριος.

πηγή

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *