Παραλίγο νέα τραγωδία με αεροσκάφος της Malaysia airlines!

Παραλίγο νέα τραγωδία με αεροσκάφος της Malaysia airlines!

Αναγκάστηκε να ματαιώσει την απογείωσή του γιατί ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με άλλο αεροσκάφος!

Ένα αεροπλάνο της Malaysia Airlines αναγκάστηκε να διακόψει μία απογείωση αεροσκλαφους μετά τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας η οποία εξέπεμψε επείγον σήμα στους πιλότους προκειμένου να τους ενημερώσει ότι ήταν σε πορεία σύγκρουσης με άλλο τζετ.

Η πτήση MH136, η οποία είχε 167 επιβάτες επί του σκάφους και κατευθυνόταν προς Κουάλα Λουμπούρ, εφάρμοζε τα φρένα του, ενώ βρισκόταν στο διάδρομο του αεροδρομίου της Αδελαΐδας στην Αυστραλία χθες.

Ένας εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε : «Η πτήση MH136 ήταν έτοιμη να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Αδελαΐδας όταν έλαβε εντολή από τον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας να σταματήσει τη διαδικασία της απογείωσης, αφού ένα άλλο εισερχόμενο αεροσκάφος θα διέκοπτε την προσγείωσή του»

«Μετά τη λήψη της εντολής,η πτήση MH136 σταμάτησε με ασφάλεια».

newsbomb.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 thoughts on “Παραλίγο νέα τραγωδία με αεροσκάφος της Malaysia airlines!

  1. Ανώνυμος says:

    Σας το έγραψα ρε βούρλα…Η Malaysia Airlines πέαίρνει με πριμοδότηση σε τιμή κόστους από την αμερική τα αεροσκάφη της για αυτές τις δουλειές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *