ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΜΦΙΒΙΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ

Τέσσερις κινητές αμφίβιες επιθετικές γέφυρες, οι οποίες κατασκευάστηκαν από τουρκική ιδιωτική εταιρία, παραδόθηκαν εχθές στον τουρκικό στρατό. Η επιθετική γέφυρα χρησιμοποιείται και σε ποταμούς υψηλής ροής.

Στο πλαίσιο του σχεδίου θα κατασκευαστούν συνολικά 52 οχήματα, τα οποία θα παραδοθούν μέχρι το τέλος του 2012. Τα οχήματα αυτά, τα οποία συγκροτούν την κινητή αμφίβια επιθετική γέφυρα, διαθέτουν τα ίδια υποσυστήματα με τα τροχοφόρα τεθωρακισμένα οχήματα 8Χ8 PARS.
Ενώνονται σχηματίζοντας γέφυρα και από πάνω τους μπορούν να περάσουν τεθωρακισμένα οχήματα. Η δυνατότητα μεταφοράς των τριών οχημάτων που σχηματίζουν γέφυρα είναι 100 τόνοι.
Το άνοιγμα τάφρου στον Έβρο, μεγαλύτερου πλάτους από το ανάπτυγμα της γέφυρας των Τούρκων, σίγουρα δεν το περίμεναν, και τους δημιουργεί τώρα πρόβλημα.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *