Παράξενες ανωμαλίες που έχουν παρατηρηθεί από την NASA με Zωντανούς οργανισμούς στο διάστημα – Βίντεο

Η Αποκάλυψη έχει από καιρό έχει υποστηρίξει για κάποιες ανωμαλίες που χαρακτηρίζονται ως UFO και ζουν στο διάστημα, που στην πραγματικότητα είναι οργανισμοί που κατοικούν στον ουρανό. Όταν έχετε μελετήσει τα φαινόμενα UFO για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα είναι αρκετά εύκολο να φτάσετε σε αυτό το συμπέρασμα.

Να φανταστείτε ότι ανακαλύπτουμε ακόμα ζωντανά πλάσματα στους δικούς μας επίγειους ωκεανούς μας, και δεν έχουμε σχεδόν καμία γνώση για το τι πραγματικά ζει στον χώρο της ατμόσφαιρα μας.

Πολλά πλάσματα του ουρανού, ή οργανισμοί η Δρ Ruehl τους ονομάζει Zeroids, και τους έχουν δει να κινούνται μέσα στον ουρανό μας σαν έξυπνα όντα Θα μπορούσαν όμως να υπάρξουν πολλές διαφορετικές εξηγήσεις για την συμπεριφορά αυτή.

Αυτό μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο σε πολλούς, αλλά να έχετε κατά νου ότι η κατανόησή μας για τον χώρο εξακολουθεί να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Η πεποίθηση ότι οι ζωντανοί οργανισμοί που ζουν στους ουρανούς μας σε καμία περίπτωση δεν μειώνει το γεγονός ότι τα UFO είναι ακόμα ένα πραγματικό φαινόμενο. Παρέχει σε μας μόνο μία ρεαλιστική, ή τουλάχιστον μία εύλογη εξήγηση για έναν τύπο UFO, το οποίο δεν γνωρίζαμε αλλά έχουμε δει συχνά.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Μια μικρή συλλογή από παράξενες ανωμαλίες που έχουν παρατηρηθεί από την NASA και διάφορες άλλες πηγές. Θα μπορούσε πραγματικά ο χώρος να γεμίσει με αυτά τα πλάσματα που ζουν ακριβώς όπως και στους ωκεανούς μας. Μερικά από τα βίντεο και τις φωτογραφίες φαίνεται να μας δείχνουν ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί.

One thought on “Παράξενες ανωμαλίες που έχουν παρατηρηθεί από την NASA με Zωντανούς οργανισμούς στο διάστημα – Βίντεο

  1. Ανώνυμος says:

    Πρωτος στον κοσμο φωτογραφησε και τεκμηριωσε την υπαρξη αυτων των οργανισμων ,ο Trevor James Constable,στο βιβλιο του The Cosmic Pulse of Life.
    Κυκλοφορει μεταφρασμενο και στα Ελληνικα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *