Παράξενες ανωμαλίες που έχουν παρατηρηθεί από την NASA με Zωντανούς οργανισμούς στο διάστημα – Βίντεο

Η Αποκάλυψη έχει από καιρό έχει υποστηρίξει για κάποιες ανωμαλίες που χαρακτηρίζονται ως UFO και ζουν στο διάστημα, που στην πραγματικότητα είναι οργανισμοί που κατοικούν στον ουρανό. Όταν έχετε μελετήσει τα φαινόμενα UFO για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα είναι αρκετά εύκολο να φτάσετε σε αυτό το συμπέρασμα.

Να φανταστείτε ότι ανακαλύπτουμε ακόμα ζωντανά πλάσματα στους δικούς μας επίγειους ωκεανούς μας, και δεν έχουμε σχεδόν καμία γνώση για το τι πραγματικά ζει στον χώρο της ατμόσφαιρα μας.

Πολλά πλάσματα του ουρανού, ή οργανισμοί η Δρ Ruehl τους ονομάζει Zeroids, και τους έχουν δει να κινούνται μέσα στον ουρανό μας σαν έξυπνα όντα Θα μπορούσαν όμως να υπάρξουν πολλές διαφορετικές εξηγήσεις για την συμπεριφορά αυτή.

Αυτό μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο σε πολλούς, αλλά να έχετε κατά νου ότι η κατανόησή μας για τον χώρο εξακολουθεί να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Η πεποίθηση ότι οι ζωντανοί οργανισμοί που ζουν στους ουρανούς μας σε καμία περίπτωση δεν μειώνει το γεγονός ότι τα UFO είναι ακόμα ένα πραγματικό φαινόμενο. Παρέχει σε μας μόνο μία ρεαλιστική, ή τουλάχιστον μία εύλογη εξήγηση για έναν τύπο UFO, το οποίο δεν γνωρίζαμε αλλά έχουμε δει συχνά.


Προτασεις Προιοντων χρησιμων για το Αμεσο Μελλον σου :

Business Card Survival 100% ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι το πιο ωραίο εργαλείο επιβίωσης που έχετε δει ποτέ ...Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ένα ανεκτίμητο μικρό gadget που μπαινει στο πορτοφόλι σας που εξυπηρετεί 11 λειτουργίες. Είναι ένα:1. Ανοιχτήρι2. Άκρη μαχαιριού3. Κατσαβίδι με σχισμές / επίπεδη κεφαλή4. Χάρακας5. Ανοιχτήρι καπακιού6. 4 Θέσεις κλειδί7. Κλειδί Wingnut8. Λεπίδα πριονι9. Οδηγός βοηθητικού δείκτη10. 2 Θέσεις Wrench11. Τρύπα μπρελόκ / κορδόνιΠάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε για να είστε πάντα προετοιμασμένοι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να αγοράσετε αυτό το στοιχείο. Ο φορέας αυτού του εργαλείου αποδέχεται κάθε ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση του.

ΤΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια μικρή συλλογή από παράξενες ανωμαλίες που έχουν παρατηρηθεί από την NASA και διάφορες άλλες πηγές. Θα μπορούσε πραγματικά ο χώρος να γεμίσει με αυτά τα πλάσματα που ζουν ακριβώς όπως και στους ωκεανούς μας. Μερικά από τα βίντεο και τις φωτογραφίες φαίνεται να μας δείχνουν ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί.

Loading...

One thought on “Παράξενες ανωμαλίες που έχουν παρατηρηθεί από την NASA με Zωντανούς οργανισμούς στο διάστημα – Βίντεο

  1. Ανώνυμος says:

    Πρωτος στον κοσμο φωτογραφησε και τεκμηριωσε την υπαρξη αυτων των οργανισμων ,ο Trevor James Constable,στο βιβλιο του The Cosmic Pulse of Life.
    Κυκλοφορει μεταφρασμενο και στα Ελληνικα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *