Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:24 - 28/01/2015

Παπανδρέου: ”Aναδείχθηκε το Καστελόριζο σε πρώτο πλάνο”!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δήλωση που χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης από τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδος Γιώργο Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε το Καστελόριζο για την ανακοίνωση της ένταξης μας στο ΔΝΤ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ανώνυμος 01/28/2015 @ 1:46 ΜΜ

    Posa kila m…..as eisai telospanton ??????

  2. Ανώνυμος 01/28/2015 @ 1:53 ΜΜ

    Ο "ανθρωπος" εβλεπε μπροστα!! Εννοουσε οτι ετσι θα ερημωσω και την Υπολοιπη Ελλαδα οπως το Καστελοριζο…!!!

  3. Ανώνυμος 01/28/2015 @ 2:31 ΜΜ

    Gaiti ta kovete ta sxolia kai den ta kanete upload????

    • Ανώνυμος 01/28/2015 @ 8:58 ΜΜ

      ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ..

      ΑΜΑ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..

      ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  4. Ανώνυμος 01/28/2015 @ 3:23 ΜΜ

    ΡΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΓΙΑ Ν' ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ
    ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΡΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗ ??

    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ??

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ 3η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΚΕΙ, ΓΚΑΖΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΡΕ ΙΟΥΔΑΙΕ , ΕΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΡΙΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΠΑΛΙΟ- ΑΛΗΤΗ !!

    ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΑΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΑΛΗΤΟ- ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ !! ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΡΟΥΛΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΣ, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΟΥ, ΡΕ ΙΟΥΔΑΙΕ ΚΩΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΗ !

    ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ??

    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ?? ΠΡΩΤΟΝ : ΕΙΧΕΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΤΣΙ ???

    ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟ- ΑΛΗΤΗ !!

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ : ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΗΤΟ- ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΣΥ- ΕΣΥ- ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΕΛΗΓΑΝ ΤΟ 2 0 0 9 ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ !!

    ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ??

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΑΝΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕ ΤΗΝ " ΑΝΑΡΡΥΘΜΙΣΗ " ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1964 Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ !!

    ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ ?
    ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΦΑΤΣΑ……

    ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ…. ΓΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΟ ΛΩΡΙΔΑ- ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΣΜΕΝΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ !!

    ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟ-ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΤΣΙ ??

    ΤΑΚΑΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ?? ΧΑ- ΧΑ ….ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝΕ ?? ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ??
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ , ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ??

    ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ….. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ?

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    • Ανώνυμος 01/28/2015 @ 11:54 ΜΜ

      ΣΩΣΤΗΗΗΗ..!!!!

      +100000000

      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ-ΚΑΜΙΚΑΖΙ

      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ

  5. Ανώνυμος 01/28/2015 @ 3:47 ΜΜ

    Όταν ο Yorgos ‘’νικήθηκε’’ -κλασσική η ανάπαυση του πολεμιστή- Ο Κυρίαρχος Λαός ‘’μπάζωσε’’ το κενό που άφησε πίσω Του με τον νεοφώτιστο Κ.Αχιλ.Καραμανλή για να μη νοιώσει την Ανασφάλεια της Ανεπαρκούς -ενδεχόμενα- Εθνικής Προσφοράς Των Τριών Πολιτικών Οικογενειών – Εγγυητριών της Διαχρονικής Σισύφειας Τιμωρίας Του. Έμελλε για μία ακόμα φορά Η Αυτοκαταστροφική Κατάρα ενός πάλαι ποτέ Ηρωικού, Περήφανου κι Αδούλωτου Λαού να αναδειχτεί σε πρώτο πλάνο.

  6. Ανώνυμος 01/28/2015 @ 4:02 ΜΜ

    Η Ευθύνη, Η Στοχοπροσήλωση, Η Επιμέλεια και Η Δικαίωση του Σοσιαλιστή Ηγέτη AGP περί Την Ανατροφή, Την Παιδεία και Την Μεγαλοσύνη –Φιλοπατρία, Ανδρεία, Ανιδιοτέλεια, Όραμα και Υπερθετικό Πρόσημο από τον Ιστορικό του Μέλλοντος- Του Διάδοχου Υιού Του GAP έχουν Ένα Μόνο Ιστορικό Προηγούμενο. Τον Φίλιππο Β’ τον Μακεδόνα και Τον Μέγα Αλέξανδρο. Τυχόν μικροδιαφορές -υπέρ Του GAP πάντα- οφείλονται στους διαφορετικούς Δασκάλους Των δύο Μεγάλων Ηγετών, Τον Αριστοτέλη για Τον Μέγα Αλέξανδρο και Την Μάργκαρετ Τσαντ για τον Μέγα GAP.

  7. Ανώνυμος 01/28/2015 @ 4:11 ΜΜ

    Τουλάχιστον όλοι ξέρουν ότι το Καστελόριζο είναι Ελληνικό,και όχι Τούρκικο.Υπάρχουν αποδείξεις!

  8. Ανώνυμος 01/28/2015 @ 4:51 ΜΜ

    σκεψου ποσο περισσοτερο θα αναδειχθει αν τον εκτελεσουμε μαζι με το σοι του εκει

  9. Ανώνυμος 01/28/2015 @ 5:21 ΜΜ

    Τζέφρι σε λίγο καιρό θα αναδείξεις σε πρώτο πλάνο και τα κελιά των φυλακών Κορυδαλλού

  10. Ανώνυμος 01/28/2015 @ 6:28 ΜΜ

    μ αυτό το τρόπο έδειξε στους Δανειστές – γεράκια τι τους δίνει αντάλλαγμα , Καστελόριζο και τον υπόγειο φυσικό πλουτο…δεν είναι βλάκας ο ποδίτσας τζεφρυ , τον βλάκα παριστάνει όπως όλοι τους

  11. Ανώνυμος 01/28/2015 @ 7:35 ΜΜ

    Αυτον βλεπουν και οι υπολοιποι πανυβλακες και σου λεει αφου αυτος εγινε πρωθυπουργος ,θα γινουμε τουλαχιστον βουλευτες,μπορει και υπουργοι. Εδω και ο Κυριακος ο Μητσοτακης στην παραδωση του υπουργιου του μιλησε για ……αξιοκρατια στην δημοσια διηκιση ,ξεχνωντας την διορισμενη ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ. Ψηφοφοροι επιπεδου…..υπαρχουν.Εδω τον ψηφησαν σε ψηφοδελτιο με ΕΝΑ ονομα. Παγκοσμια μαλακια .Δημοκρατες μου? Ακομα και ο Παπαδοπουλος εβαλε ενα ΝΑΙ και ενα ΟΧΙ.

  12. Ανώνυμος 01/28/2015 @ 8:54 ΜΜ

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ Κ ΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤ@Ρ@ ΠΡΟΔΟΤΗ…
    ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΠΟΥ@..ΤΗ!!

    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ..

  13. Ανώνυμος 01/29/2015 @ 11:50 ΜΜ

    Ένας ηγέτης πραγματικός με όραμα…ο οποίος προσπάθησε να κάνει την πατρίδα καλύτερη..Αλλα πού να καταλάβεται βρωμερά μιάσματα,,,έχετε πέσει και τον βρίζετε όλοι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*