17:46 - 19/07/2014

Παγκόσμιο σοκ-Η Ρωσία και οι εταίροι της κήρυξαν τον πόλεμο στην…

Η Ρωσία μαζί με την Βραζιλία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική κήρυξαν τον πόλεμο στην κυριαρχία του…
Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (IMF, International Monetary Fund) στην παγκόσμια αγορά. Από την Ρωσία και τους εταίρους της εκκολάπτεται η δημιουργία μιας Διεθνούς Τράπεζας Αναπτύξεως και ενός ξεχωριστού Νομισματικού Ταμείου με σκοπό την ενίσχυση, αρχικά, των οικονομιών των λεγόμενων χωρών BRICS…

Οι χώρες BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική) ήδη έχουν συμφωνήσει την εναλλακτική λύση για το ΔΝΤ και η σχετική σύμβαση θα υπογραφεί πιθανότατα στις 15 Ιουλίου στην σύνοδο κορυφής των BRICS στην Βραζιλία. Η συμφωνία θα ορίζει ότι το νέο Νομισματικό Ταμείο θα έχει ως κεφάλαιο 100 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Κίνα θα συμμετέχει με 41 δισ., η Ρωσία, Βραζιλία και Ινδία με 18 αντίστοιχα και η Νότια Αφρική με 5 δισ.

Πέραν αυτού θα δημιουργηθεί και μια Τράπεζα Αναπτύξεως με αρχικό κεφάλαιο 50 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, με συμμετοχή 10 δισ. από κάθε χώρα BRICS. Η Τράπεζα Αναπτύξεως δεν θα συμμετέχει μόνο σε αναπτυξιακά έργα στις χώρες BRICS, αλλά θα βοηθά σε επενδύσεις υποδομών και σε άλλες χώρες. Η γένεση νέου Νομισματικού Ταμείου και Τράπεζας Αναπτύξεως θα ενισχύσει καταφανώς τα οικονομικά συμφέροντα και τις πολιτικές σχέσεις των BRICS, αλλά και άλλων χωρών που θα θελήσουν να συμμετάσχουν στο όλο εγχείρημα.

Στο μέλλον λοιπόν οι χώρες BRICS θα μπορέσουν να προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στα νομίσματά τους και όσοι θα συμμετάσχουν στο εγχείρημα θα καταφέρουν να απομακρυνθούν από τον σφιχτό εναγκαλισμό του σιωνιστικού ΔΝΤ, ενώ οι όποιες δανειοδοτήσεις χωρών δεν θα γίνονται με τοκογλυφικά επιτόκια όπως αυτά των σιωνιστικών τραπεζών.

Να υπενθυμίσουμε ότι το υφιστάμενο ΔΝΤ έχει κεφάλαια ύψους 369,52 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ έχει ως μέλη 188 χώρες. Το υπό δημιουργία νέο Νομισματικό Ταμείο των BRICS θα έχει κεφάλαια 100 δισ. με αρχικά μόλις 5 μέλη που σημαίνει ότι στο μέλλον, με την συμμετοχή και άλλων χωρών, η κεφαλαιακή του ανάπτυξη μπορεί να είναι ραγδαία και αντίστοιχα μεγάλη η δανειοδοτική του ικανότητα.

Η απόφαση αυτή των BRICS για εναλλακτικό ταμείο προς το σιωνιστικό ΔΝΤ είναι και λογική και σωστή, καθώς έτσι θα μειωθεί σημαντικότατα η τεράστια ισχύς των Αμερικανοσιωνιστών στις παγκόσμιες αγορές, ενώ θα αυξηθεί η διεθνής επιρροή των BRICS τόσο στον οικονομικό όσο και στον πολιτικό τομέα. Το διεθνές σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα πρωτοστατούσης της Ρωσίας αρχίζει να ξηλώνεται.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Παγκόσμιο σοκ-Η Ρωσία και οι εταίροι της κήρυξαν τον πόλεμο στην… Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ…ΠΑΙΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ…ΠΗΔΑΕΙ ΣΑ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΡΕΣΣΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΑΕΙ?…ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙ….ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑ-ΚΡΙΣΗ ΛΕΜΕ…ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ…Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ…ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ "ΑΦΑΝΙΣΕ"Ι ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ?…ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΖΡΑΗΛ…ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ._
 2. 0
  0
  Αναδημοσίευση με πιο τρανταχτό τίτλο ; Γιατί άραγε ;
 3. 0
  0
  και μετα ξυπνησες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί