ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ,Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ , Η ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΠ!!

Ένα ακόμα συνομοσιολογικο σενάριο που διαδραματίζεται ανάμεσα στο Βατικανό και την Τουρκια αλλά και ανάμεσα σε σχέδια  για αλλαγή ιστορίας και γενικά σχέδια  τις νέας παγκόσμιας τάξης , ακόμα ένα σενάριο που χρειάζεται προσοχή , ένα σενάριο που πρέπει να γίνουμε εμπόδιο! Το κατοχικά νέα θα εμποδίσει και εδώ το πεδίο να γραφθεί …άλλα ας πάμε με την σειρά!

Τουρκία: Ευαγγέλιο με… “κατάρα”
Ιστορίες αλά «Κώδικα ντα Βίντσι» κυκλοφορούν σε Τουρκία και κατεχόμενα αναφορικά με το Ευαγγέλιο του Αποστόλου Βαρνάβα το οποίο εκλάπη το 1996 από τον τάφο του Αποστόλου Βαρνάβα που βρίσκεται στην ομώνυμη μονή στα κατεχόμενα.Το θέμα του εν λόγω Ευαγγελίου έχει απασχολήσει αρκετές φορές τον τ/κ και τουρκικό Τύπο με τον μουσουλμανικό κόσμο να δίδει ιδιαίτερη έμφαση στο περιεχόμενό του καθώς όπως κατά καιρούς προβάλλεται (από μουσουλμανικές πηγές) μέσω αυτού του Ευαγγελίου προκύπτει ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν απλώς ο πρόδρομος του Μωάμεθ.Ανεξαρτήτως τώρα τι θεωρεί ο μουσουλμανικός κόσμος για το Ευαγγέλιο του Βαρνάβα, το ζήτημα επανήλθε στον τουρκικό και τ/κ Τύπο με την αναφορά ότι το συγκεκριμένο Ευαγγέλιο συνοδεύεται με «κατάρα» και ότι όποιος προσπάθησε να το αποκτήσει είτε βρίσκεται δολοφονημένος, είτε γίνεται απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.


Η τ/κ εφημερίδα «Σταρ Κίμπρις» επικαλούμενη τουρκικά δημοσιεύματα και υπό τον τίτλο «Είναι καταραμένο το Ευαγγέλιο» υπενθυμίζει ότι το Ευαγγέλιο κλάπηκε από ενόπλους το 1996 από τον τάφο του Αποστόλου Βαρνάβα και πως ο Τ/Κ δημοσιογράφος Κουτλού Ανταλί που είχε αφιερώσει αριθμό άρθρων του σχετικά με την κλοπή τελικά βρέθηκε δολοφονημένος.


Το περιοδικό «Ον Μάγκαζιν» αναφέρεται στο ίδιο θέμα στεγάζοντας το δημοσίευμα υπό τον τίτλο: «Ένα Ευαγγέλιο, τρεις δολοφονίες».


«Όσοι ενεπλάκησαν με το Ευαγγέλιο είτε δολοφονήθηκαν, είτε κινδύνεψε η ζωή τους» γράφει το συγκεκριμένο περιοδικό το οποίο πέραν του θανάτου του Ανταλί αναφέρει τη δολοφονία του Καρδιναλίου Μάριο Πομπέντα (σ.σ. το 2006, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται περί δολοφονίας), ο οποίος σύμφωνα με το περιοδικό επιχείρησε να αγοράσει το Ευαγγέλιο για λογαριασμό του Βατικανού, και στη δολοφονία της Βικτόρια Ραμπίν, εγγονής του πρώην Ισραηλινού πρωθυπουργού, Γιτζάκ Ραμπίν.


Εργκένεκον και στρατός


Σύμφωνα με το περιοδικό, ο δημοσιογράφος της «Ζαμάν» Αϊντογάν Βαταντάς, στο βιβλίο του που φέρει τον τίτλο «Αποκρυφισμός», εξηγεί ότι το περιεχόμενο (γραμμένο στα αραμαϊκά) του Ευαγγελίου του Αποστόλου Βαρνάβα είναι πολύ
σημαντικό.


Εξηγεί ότι αντίγραφο του Ευαγγελίου βρέθηκε το 1981 σε μια σπηλιά στην Τουρκία (το συνδέει με τη δράση της τουρκικής παρακρατικής οργάνωσης «Εργκένεκον») και πως έτυχε ακολούθως εξέτασης από τον ακαδημαϊκό και μελετητή της αραμαϊκής, Χαμζά Χοτζαγκίλ.


Ο εν λόγω ακαδημαϊκός μόλις συνειδητοποίησε (πάντα σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα) ότι το ιερό βιβλίο που είχε στα χέρια του είναι το Ευαγγέλιο του Αποστόλου Βαρνάβα το παρέδωσε για φύλαξη στην τουρκική αστυνομία.


Ωστόσο ανακάλυψε στη συνέχεια ότι το αντίγραφο του ιερού βιβλίου μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ειδικού Πολέμου της Τουρκίας.


Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, στο κείμενό του το Ευαγγέλιο αναφέρεται στον Μωάμεθ ενώ παράλληλα αποδεικνύεται (μέσω αυτού) ότι τα τέσσερα Ευαγγέλια που έγιναν αποδεκτά από τη Χριστιανική Εκκλησία έχουν δεχθεί τροποποιήσεις στο περιεχόμενό τους.


Εν τω μεταξύ ποικίλα είναι και τα σενάρια αλλά και η παραφιλολογία που υπάρχει σε διαδικτυακούς χώρους αναφορικά με το θέμα.


Σύμφωνα με αυτά τα σενάρια που κυκλοφορούν στον μουσουλμανικό κόσμο, στο εν λόγω Ευαγγέλιο αναφέρεται ότι ο Ιούδας ήταν αυτός που σταυρώθηκε στη θέση του Ιησού Χριστού, ισχυρισμός που διατυπώνεται (πάντα σύμφωνα με αυτά τα σενάρια) και στο Κοράνι.

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΗΛΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΆΨΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ. ΜΙΑ ΒΙΒΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΜΙΑ ΒΙΒΛΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ! ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΟΧΙ? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ?  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ? ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ….ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΖΗΤΑ, ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΑΜΑΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ!! ΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ …ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ . ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ PC ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΠΛΟΚΕΡ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΣΠΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ! ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!! ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΑΜΑΙΚΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ!! ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!! ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΜΑΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ KATOHIKA@GMAIL.COM …….
ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΕΝΑΡΙΑ,ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ !!!!
ΤΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ….UFO!!!!! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ -ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ!!!

Ο ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ !!!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ……Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

One thought on “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ,Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ , Η ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΠ!!

  1. popi toto says:

    Εχω ακουσει στο ραδιο σημερα γι'αυτο,στη Κυπρο..Αλλα βλεπω με εκπληξη μου οτι το δημοσιευσατε εχει 2 χρονια!!Τι εχει γινει απο τοτε..το μεταφρασατε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *