Πήδηξε απ΄το παράθυρο για να μη συλληφθεί ο 50χρονος που έβριζε μετά θάνατον τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε προκειμένου να εντοπιστούν τα τρία άτομα που μέσω blog και σχολίων έβριζαν χυδαία τον Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά τον εντοπισμό του πτώματός του.

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ανακοινώθηκε ότι διακριβώθηκε η εμπλοκή τριών ατόμων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μυτιλήνη.

Σημειώνεται ότι η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενήργησε άμεσα λόγω της σοβαρότητας και της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης, καθώς στο επίμαχο ιστολόγιο, μεταξύ άλλων, υποκινούνταν το μίσος και η πρόκληση βιαιοπραγιών και άλλων εκδηλώσεων μίσους κατά ομάδων προσώπων, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρή απειλή για τη ζωή και τη σωματική τους ακεραιότητα

Στις πράξεις που εξιχνιάστηκαν περιλαμβάνονται και η ανάρτηση δημοσιεύσεων και σχολίων, σε ιστολόγιο του διαδικτύου, με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο για τη μνήμη 20χρονου Βαγγέλη.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος δύο φοιτητών 28 και 25 ετών και ενός σεσημασμένου 50χρονου για τα αδικήματα της δημόσιας υποκίνηση βίας και μίσους μέσω διαδικτύου, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, της δημόσιας πρόκλησης και διέγερσης σε εκτέλεση πλημμελημάτων και κακουργημάτων που τελείται από μίσος, μέσω διαδικτύου, ενώ ο 50χρονος κατηγορείται επίσης και για απείθεια.

Μάλιστα για να ξεφύγει ο 50χρονος μόλις χτύπησαν οι αστυνομικοί την πόρτα του πήδηξε από το παράθυρο και χάθηκε…

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιο της στοχευμένων διαδικτυακών ερευνών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση καταγγελιών (τόσο μέσω τηλεφωνικών κλήσεων όσο και ηλεκτρονικών μηνυμάτων) στο Κέντρο Επιχειρησιακού Σχεδιασμού CYBER ALERT διακρίβωσε ότι απογευματινές ώρες της 15-03-2015 σε ιστολόγιο του διαδικτύου, είχαν αναρτηθεί δημοσιεύσεις και σχόλια με προσβλητικό περιεχόμενο για τη μνήμη του Βαγγέλη.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση και εκδηλώθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, με την αποστολή επίσημων αιτημάτων προς εταιρείες διαδικτύου του εξωτερικού για την άμεση απενεργοποίηση των εν λόγω προσβλητικών αναρτήσεων.

Ταυτόχρονα, ζητήθηκε από τις εταιρείες η διατήρηση των ηλεκτρονικών ιχνών των άγνωστων δραστών για τυχόν δικαστική χρήση.

Για τα παραπάνω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παρήγγειλε τη διενέργεια προανάκρισης, για το αδίκημα της δημόσιας υποκίνησης βίας και μίσους μέσω διαδικτύου, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, προς εξακρίβωση των στοιχείων αγνώστων ατόμων, που προέβησαν στις διαδικτυακές αναρτήσεις.

Κατά την εξέλιξη των διαδικτυακών ερευνών και της προανάκρισης, η δικογραφία τέθηκε εκ νέου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία άσκησε συμπληρωματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της πρόκλησης σε εκτέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος που τελείται από μίσος και δόθηκε νέα παραγγελία στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για διενέργεια προανάκρισης.

Για την εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη διερεύνηση της υπόθεσης, διενεργήθηκε ενδελεχής ψηφιακή έρευνα και ανάλυση των ψηφιακών δεδομένων – στοιχείων της υπόθεσης και πραγματοποιήθηκε συνεχής αλληλογραφία με την αρμόδια διαχειρίστρια εταιρεία που εδρεύει στην αλλοδαπή καθώς και με παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου.

Από τις απαντήσεις των παραπάνω εταιρειών διακριβώθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη των δραστών και εντοπίστηκαν γεωγραφικά οι περιοχές από τις οποίες προέβαιναν στις επίμαχες διαδικτυακές αναρτήσεις. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος δρούσε από την Αθήνα, ο 50χρονος από τη Θεσσαλονίκη και ο 28χρονος από την Μυτιλήνη.

Ακολούθως, σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε πανελλαδική αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία, διενεργήθηκαν ταυτόχρονες αστυνομικές έρευνες, παρουσία δικαστικών λειτουργών στις οικίες των εμπλεκόμενων.

Από τις επιτόπιες ψηφιακές έρευνες εξειδικευμένων αξιωματικών, ταυτοποιήθηκε ψηφιακά η εμπλοκή και η κακόβουλη δράση των τριών δραστών ενώ κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και τρεις εσωτερικοί σκληροί δίσκοι.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο δύο φοιτητές ηλικίας 25 και 28 ετών δεν συνελήφθησαν, διότι δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις της αυτοφώρου διαδικασίας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή. Παράλληλα ερευνάται η εμπλοκή τους και σε τυχόν άλλες αξιόποινες πράξεις, καθώς και πιθανή επικοινωνία τους με άτομα στην περιοχή των Ιωαννίνων.

ΠΗΓΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

18 thoughts on “Πήδηξε απ΄το παράθυρο για να μη συλληφθεί ο 50χρονος που έβριζε μετά θάνατον τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

 1. Ανώνυμος says:

  Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
  Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση
  μέσω blog και σχολίων
  Ταυτόχρονα, ζητήθηκε από τις εταιρείες η διατήρηση των ηλεκτρονικών ιχνών των άγνωστων δραστών για τυχόν δικαστική χρήση.
  διενεργήθηκε ενδελεχής ψηφιακή έρευνα και ανάλυση των ψηφιακών δεδομένων
  παρουσία δικαστικών λειτουργών στις οικίες των εμπλεκόμενων

  Ολ αυτα μαζι και χωρις ακομα το τσιπακι..

  Ακομα πιστευεται οτι εισαστε ελευθεροι??

  Ασωτος

 2. Ανώνυμος says:

  ΑΝΔΡΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟμΑΔΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ…ΚΑΛΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣ…Η αυτοδικια μπορει να δικσιωθει τωρα στο μελον στο μακρινο μελον των τεκνων των κακουργων….ειρηνη ποτε..Ο βαγγελης θα δικαιωθει με τον ενα η τον αλλο τροποΥπαρχουν μαρτυρες και ονομάτυπωνμα.

 3. Ανώνυμος says:

  Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΞΩΚΥΛΛΕΙ-ΜΕΣΩ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ-ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΙΝΗΘΕΙ
  ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΒΙΑΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ [ ΠΛΗΜΕΛΕΙΜΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ]
  Κ Μ

 4. Ανώνυμος says:

  1. ΠΑΜΕ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ . ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΤ ΑΛΕΙΨΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ " ΚΥΡΙΟΙ" . 2. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΕΚΡΟΥ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ . ΑΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗΣ ΝΕΚΡΟΥ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ . 3. ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΑΦΗΝΑΝ ΑΙΧΜΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΧΩΡΟ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Η ΕΣΤΩ ΥΠΟΠΤΟΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ , ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ . ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ , ΥΠΟΠΤΟΙ , ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΟΣΚΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ , ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ;

  • Ανώνυμος says:

   ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ . ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ , ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΙ-ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ . ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ . ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ . ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ-ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ . ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ; ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΗ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ . ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ . ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ . ΤΕΡΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ . ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΖΟΝΤΑ ΤΕΡΑΤΑ . ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ .

  • Ανώνυμος says:

   Η ΙΔΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ-ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ…
   ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ….
   https://www.youtube.com/watch?v=Pt79oyutlkY

  • Ανώνυμος says:

   ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ , ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ .

  • Ανώνυμος says:

   ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ….ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ…Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
   ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ…

  • Ανώνυμος says:

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ 2 ΑΠΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ Χ.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΘΩΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΙΔΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΚΟΤΩΝΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ…ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ – ΦΥΡΕΡ.
   Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

  • Ανώνυμος says:

   ΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΑΣ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ…ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΣΟΥ…ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ . ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΝΑΖΙ . ΕΙΠΑΜΕ , ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ . ΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ "ΦΩΤΑ " ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ . ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ . ΚΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ …ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ

  • Ανώνυμος says:

   ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ…ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ.
   ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ.
   ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥΣ? ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ….ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΖΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ) ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ… ΥΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΟΥΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. ΤΟ ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…
   ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΛΑΝΗ, ΤΑ ΠΛΑΝΕΨΕ Ο ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ…ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΑΓΝΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ…
   ΑΝ ΕΣΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ, ΝΕΟΝΑΖΙ, ΦΑΣΙΣΜΟ, ΧΙΤΛΕΡ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΚΛΠ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ…
   ΣΕ ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

  • Ανώνυμος says:

   Επιλεκτικη ευαισθησια , σημαινει απολυτη υποκρισια και επιλεκτικη " ισονομια" , σημαινει χουντα και φασισμο . Κανεις που θελει να λεγεται δημοκρατης , δεν εχει δικαιωμα να το δεχεται αυτο γιατι ειναι το κυριο χαρακτηριστικο της δημοκρατιας , που οπως αποδεικνυεται δεν εχουμε .

 5. Ανώνυμος says:

  στο προσωπο του παιδιου αυτου βλεπω μια καλοσυνατη ευγενικη ψυχη,,και λυπαμαι πολυ που εφυγε ετσι…στη φωτο στη λιμνη εχει κανα σχεδιο συμετρικο???το βλεπει κανεις αλος??(αγροικας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *