Πάτρουσεβ: η απειλή της Γης από αστεροειδή είναι πραγματική

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Οι κίνδυνοι που παρουσιάζουν για την Γη τα διαστημικά σώματα και η μόλυνση της τροχιάς της, αποτελούν πραγματικότητα και αξίζουν την προσοχή της διεθνούς κοινότητας, πιστεύει ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της ΡΟ Νικολάι Πάτρουσεβ.
«Ξέρετε, στην πραγματικότητα την Γη την πλησιάζουν συνεχώς οι αστεροειδείς και οι μετεωρίτες. Και αυτοί που ασχολούνται με το διάστημα το ξέρουν αυτό. Στο άμεσο μέλλον δεν υπάρχει για μας απειλή, όμως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να υπάρξει», – είπε ο Πάτρουσεβ στους δημοσιογράφους στην Αγία Πετρούπολη την Παρασκευή.
Σύμφωνα με τον Πάτρουσεβ, σήμερα οι εκπρόσωποι της διεθνούς κοινότητας πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται και να καταλάβουν, πώς να εξαλείψουν τον διαστημικό κίνδυνο, να προετοιμαστούν από πριν για αυτό.
http://greek.ruvr.ru/2012_06_08/77540698/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *