Πάτρα: Γολγοθάς για ανάπηρο που ζει δεκαπέντε ημέρες στο σκοτάδι

Φιλοξενείται από τον άνεργο γιό του που αδυνατεί να πληρώσει το ρεύμα
Την απόλυτη εξαθλίωση ζει εδώ και δεκαπέντε ημέρες περίπου ένας ηλικιωμένος ανάπηρος ,ο οποίος λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο γιός του στο σπίτι του οποίου φιλοξενείται, στερείται το ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι συνθήκες διαβίωσης είναι πλέον γι’ αυτόν απελπιστικές, ενώ για την κατάσταση έχει ενημερωθεί σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο η Ομοσπονδία Αναπήρων Δυτικής Ελλάδος, η διοίκηση της οποίας σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση, έχει στείλει σε κεντρικό επίπεδο στη διοίκηση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού έγγραφο, με το οποίο ενημερώνει για την κατάσταση που ζει ο ανάπηρος συμπολίτης.


Ωστόσο παρόλο που έχει περάσει διάστημα δέκα και πλέον ημερών η διοίκηση της ΔΕΗ κωφεύει με αποτέλεσμα το μαρτύριο του άτυχου άντρα και του άνεργου γιού του να μην έχει τελειωμό.


Να σημειωθεί πως το σπίτι στο οποίο μένουν έχει παραχωρηθεί από τρίτο πρόσωπο το οποίο ωστόσο αδυνατεί να πληρώσει και τα έξοδα για τις στοιχειώδης παροχές (νερό και ρεύμα) .

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *