Πάμε για παγκόσμιο πόλεμο πολιτικών με τους τραπεζίτες.

Οι πολιτικοί της Ευρώπης φαίνεται πως σιγά σιγά ξυπνάνε και βλέπουν πως για την κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία,για την κατάσταση στην οποία κινδυνεύει να περιέλθει το ευρώ και για την κατάσταση στην Ελλάδα ,ευθύνεται …κατά πολύ οι τραπεζίτες.Έτσι αποφασίζουν να τους «βάλουν χέρι».

Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε , σε συνέντευξη του που θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα στο Spiegel, στέλνει σαφή προειδοποίηση προς τις Τράπεζες, λέγοντας ξεκάθαρα πως αν δεν αποδεχθούν το κούρεμα, τότε υπάρχει και άλλος δρόμος.
«Παρόλο που η Ευρώπη προτιμά ένα εθελοντικό «κούρεμα» του χρέους από τις τράπεζες,δεν αποκλείεται ν΄ακολουθηθεί και ένας λιγότερο συναινετικός δρόμος» λέει . Και αυτό μεταφράζεται πως σε περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ανάμεσα στα οποία και το ενδεχόμενο της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας. Το χειρότερο δηλαδή σενάριο για τις τράπεζες,γιατί σε αυτή την περίπτωση τα χάνουν όλα.


Ο Σόιμπλε, σε προδημοσίευση της συνέντευξης του, τονίζει πως η Ευρώπη έχει μακρύ δρόμο να διανύσει ακόμα ώστε ν’ αντιμετωπίσει την κρίση χρέους του ευρώ. Σημειώνει ωστόσο, πως «η πιθανότητα να πετύχουμε έχει αυξηθεί από την περασμένη εβδομάδα».

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *