Πάμε για νέα προδοσία… τύπου Ιμίων….

Θέλω να εκφράσω απλά την προσωπική μου άποψη.
Επειδή είναι πολύ άσχημο γενικώς να ονειροβατούμε καλό θα ήταν να είμαστε προετοιμασμένοι για την μεγάλη προδοσία που έρχεται….

Να είστε σίγουροι οτι η συγκεκριμένη πολιτική ηγεσία που κυβερνά τον τόπο άσχετα από τους λεονταρισμούς και τα στημένα «πατριωτικά πυροτεχνήματα» τύπου Πάγκαλου (περί πολέμου με την Τουρκία) και Μπεγλίτη (περί ενεργού Ενιαίου Αμυντικου Δόγματος κλπ) , είναι πανέτοιμη στο πρώτο μπάμ ή και λίγο πριν από αυτό, να κάνει πίσω και να λουφάξει…. αφήνωντας όλους τους Ελληνες για μια ακόμα φορά με την πίκρα του ραγιά και στην ντροπή….


Τα κοινά με τα Ιμια είναι πάρα πολλά…
1. Η ψυχολογία είναι ίδια…..
2. Τα κύρια πρόσωπα είναι περίπου ίδια εκτός του Σημίτη και φυσικά η φιλοσοφία ως προς τα εθνικά μας θέματα ή ίδια….. δηλαδή…. «ο αέρας να πάρει την σημαία» και «δεν θα κάνουμε δα και πόλεμο για κάτι παλιονησίδες»….
3. Το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων χαμηλό….. (ξέρω ότι εδώ μερικοί φίλοι θα έχουν αντιρρήσεις αλλά μην ξεχνάμε τον πόλεμο νεύρων που έχει κάνει ήδη η συγκεκριμένη προδοτική κυβέρνηση στους στρατιωτικούς). Και μην ξεχνάμε και την εντολή για «ΜΗ αναχαίτηση» των Τούρκων στο Αιγαίο…..
4. Οι προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων στο χειρότερο σημείο της δεκαετίας…. λόγω της τεχνητής οικονομικής κρίσης…..
5. Και η Αμερική όπως και τότε το παίζει Πόντιος Πιλάτος….

Συνεπώς αδέρφια μου Ελληνες το μόνο που μένει για να μην συρθούμε στον εξευτελισμό είναι η στάση των Ελλήνων Αξιωματικών….
Αραγε θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων;
Αραγε θα αγνοήσουν τις προδοτικές εντολές των κυβερνώντων την ύστατη στιγμή.

Ελπίζουμε πως ναί, αλλά έτσι ελπίζαμε και την εποχή των Ιμίων…
Κι όμως προδοθήκαμε από όλους….
Οι συνεχείς αναξιοκρατικές και κομματικές κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών του Στρατού μας τα τελευταία χρόνια έχουν εξαφανίσει στην κυριολεξία κάθε μάχιμο και πατριώτη ανώτατο αξιωματικό….
Κι αυτό ήταν επιβεβλημένο καθώς η πολιτική ηγεσία του τόπου, έπρεπε να προχωρήσει, σύμφωνα με τις εξωθεν εντολές της, στην μεγαλύτερη προδοσία των τελευταίων 30 ετών κατά της πατρίδας και του λαού μας.

Αν δεν εξοβελίζοταν από το στράτευμα πλήθος αξίων, τιμίων και αγνών πατριωτών αξιωματικών, θα ύπηρχε σε συνεχή βάση ο φόβος της κατάλυσης του προδοτικού φασιστικού κράτους.

Ετσι λοιπόν οι Ενοπλες Δυνάμεις του τόπου μας απογυμνώθηκαν από όσα ανώτατα (το τονίζω) στελέχη έδειξαν και την παραμικρή ενόχληση στην προδοτική ραγιαδίστικη πολιτική και ψήγματα έστω πατριωτισμού….

Στρατηγοί παραιτήθηκαν, Νάυαρχοι αποστρατεύθηκαν αηδιασμένοι και πλησιάζει πλέον με μαθηματική ακρίβεια η αποφράδα μέρα της μεγαλύτερης ντροπής που θα βαραίνει εμάς, σαν την χειρότερη γενιά που πέρασε στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας.
Την γενιά που έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της μόνη της.
Την γενιά που ανέβασε με την ψηφο της (έστω με την πλειοψηφία του 43 %) στην εξουσία τον ανθελληνικό συρφετό.
Την γενιά που παρέλαβε την Ελλάδα με την ντροπή της Κυπριακής τραγωδίας από τους πατεράδες της και την παρέδωσε ακόμα μικρότερη, χωρίς σημαία στα Ιμια, με ένα Αιγαίο γεμάτο γκρίζες ζώνες, και ίσως μετά την επερχόμενη κρίση μικρότερη και εδαφικά…..

Τούρκοι κομάντος στα Ιμια

Το σενάριο το έχουμε ψιλοσκεφτεί όλοι….

Οι Τούρκοι αποκλείουν το Καστελλόριζο από θαλάσσης και αέρος.
Καταλαμβάνουν με ειδικές δυνάμεις την Μεγίστη και τοποθετούν φρουρές και στα 2 μικρότερα νησιά κοντά της την Ρω και την Στρογγύλη….
Δηλώνουν ότι δεν θα πειράξουν τρίχα από την κεφαλή των κατοίκων αλλά ότι η ενέργειά τους ήταν επιβεβλημένη καθώς η ύπαρξη του Καστελόριζου και η προκλητικότητα της ελληνικής κυβέρνησης με το θέμα της ΑΟΖ απειλούσε τα εθνικά τους συμφέροντα….

Η ελληνική κυβέρνηση στέλνει ένα μέρος του στόλου στην Ρόδο διατάζοντας πλήρη ετοιμότητα… Φυσικά υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης ΔΕΝ κηρύσσει επιστράτευση…

Η Πολεμική Αεροπορία διατάσεται να συγκρατηθεί και να μην πετούν ελληνικά αεροσκάφη κοντά στο σημείο αποκλεισμού στο Καστελόριζο!!!!

Ταυτόχρονα αρχίζουν τα διαβήματα σε Ε.Ε. ΝΑΤΟ, ΟΗΕ και αποσύρεται η ελληνική αντιπροσωπεία της πρεσβείας από την Αγκυρα…..

Μετά τις προδοτικές διαταγές για αυτοσυγκράτηση τις οποίες η κυβέρνηση αποδίδει σε παράκληση των Αμερικανών, εκατοντάδες αξιωματικοί, όλων των βαθμίδων, παραιτούνται μην αντέχοντας το αίσχος και χάνεται έτσι η αφρόκρεμα του ελληνικού στρατεύματος….

Η κυβέρνηση προσφεύγει στην Χάγη και όλοι διεθνώς καταδικάζουν την Τουρκία ενώ ακόμα και το Διεθνές δικαστήριο δικαιώνει την Ελλάδα.

Η Τουρκία γράφει στα παλια της τα παπούτσια όλες τις αποφάσεις και δηλώνει πως τα τουρκικά εθνικά συμφέροντα είναι πάνω από όλες τις διεθνείς αποφάσεις.

Οι ΗΠΑ δηλώνουν πως το θέμα πρέπει να λυθεί με διάλογο και παρακαλούν να αποσυρθούν οι κύριες στρατιωτικές δυνάμεις από το σημείο….
Προς τούτο ο 6ος στόλος μπαίνει μεταξύ Καστελόριζου και Ρόδου για να διασφαλίσει την εκεχειρία….. (για έναν πόλεμο που δεν άρχισε καν).

Το θέμα τελειώνει με διαπραγματεύσεις, στις οποίες η Ελλάδα εγκαταλείπει το Καστελόριζο σε μια επανάληψη της ιστορίας Ιμβρου και Τενέδου και η Τουρκία αποδέχεται το καθεστώς των Δωδεκανήσων και εγκαταλείποντας την πολιτική των γκρίζων ζωνών και των γκρίζων βραχονησίδων…..

Αλλη μια κρίση έχει περάσει και όλοι είναι τρισευτυχισμένοι…..

Ο «Ελληνας» πρωθυπουργός σε διάγγελμά του ευχαριστεί τις ΗΠΑ για την άμεση μεσολαβησή τους προς αποφυγήν του πολέμου, τις Ενοπλες Δυνάμεις για την αυτοσυγκράτηση που επέδειξαν και υπόσχεται στον ελληνικό λαό καλύτερες μέρες…..

Μακάρι όλα τα παραπάνω να είναι απλά φανταστικά…..
Κι εγώ ένας απαισιόδοξος τύπος που τα βλέπει όλα μαύρα…

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Για όσους ελπίζουν ακόμα ότι κάτι έχει αλλάξει να ενημερώσω ότι σύμφωνα με το έγκυρο Defencenet στην Μεγίστη υπάρχει, μέχρι στιγμής, μόνο ένα περιπολικό του Λιμενικού Σώματος κατάλληλο για δίωξει λαθρεμπόρων την ώρα που στην περιοχή έχει πλεύσει ο μισός Τουρκικός στόλος!!!!!

http://koukfamily.blogspot.com/2011/09/blog-post_3971.html

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *