Πάγκαλος και Παπανδρέου γνώριζαν από το ’97 για τους Τούρκους εμπρηστές!!!

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος εμφανίζεται μόνο για να βρίσει τον Ελληνικό λαό.Δεν τον είδαμε πουθενά να…

 βγαίνει για να μιλήσει για τους Τούρκους εμπρηστές.Σύμφωνα με το site dexios.gr o τότε διοικητής της ΕΥΠ  Χαράλαμπος Σταυρακάκης,που έφυγε από τη ζωή στις 26Φεβρουαρίου του 2007, πήρε πολλά μυστικά μαζί του, τόσο για την υπόθεση Οτσαλάν οσο και για την υπόθεση των εμπρησμών.
Το site υποστηρίζει πως την περίοδο ’96-’97 ο Σταυρακάκης είχε
παραδόσει έναν φάκελο στην τότε ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών όχι μόνο με στοιχεία αλλά και με φωτογραφίες από την εμπλοκή Τούρκων πρακτόρων στο κάψιμο ελληνικών δασών. Ποιοι αποτελούσαν την τότε ηγεσία του ΥΠΕΞ; Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ως υπουργός και ο Γιώργος Παπανδρέου ως αναπληρωτής υπουργός! Οι οποίοι μόλις πήραν το φάκελο στα χέρια τους στράφηκαν στον Σταυρακάκη: «Άσε ρε Μπάμπη τουρκοφάγε» του είπαν. Και πέταξαν το φάκελο με τα στοιχεία στο καλάθι των αχρήστων. Το site μάλιστα φαίνεται πως διαθέτει στοιχεία γιατί προκαλέι και τον Πάγκαλο αλλά και τον Παπανδρέου να το διαψεύσουν κλείνοντας την ανάρτησή του ως εξής: “Είπε κανείς τίποτα ή μήπως μπορούν οι κ.κ. Πάγκαλος και Παπανδρέου να διαψεύσουν την ύπαρξη και την εγχείρηση σε αυτούς του συγκεκριμένου φακέλου;”

Πηγή
aorata-gegonota
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *