Ο Nigel Farage προέβλεψε ήδη τον πόλεμο στην Ουκρανία το 2008!!!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ο Nigel Farage προέβλεψε ήδη τον πόλεμο στην Ουκρανία το 2008!!!

Στη Δύση επικρατεί η άποψη οτι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι εξ ολοκλήρου το σφάλμα της Ρωσίας. Αλλά στο βίντεο που θα δείτε, ο Nigel Farage προειδοποίησε το 2008 ότι θα μπορούσε να γίνει πόλεμος στην Ουκρανία. Τον καιρό του Ψυχρού Πολεμου η Δύση έβλεπε τη Ρωσία σαν μια απειλή. Στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι διαφορετικά, η Ρωσία φοβόταν περισσότερο την Δύση.

Το 2008, η Ευρώπη ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ προς την Ανατολή. Η Ουκρανία και η Γεωργία ήταν να ενωθούν με την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ. Για τους περισσότερους πολίτες στη Δύση, αυτό το δεδομένο δεν έχει καμία σημασία. Ο δυτικοευρωπαίος είναι ήδη «εκπαιδευμένος» μέσω των πολιτικών του και των ΜΜΕ στον ιμπεριαλισμό, αλλά για τους Ρώσους ήταν και θα είναι μια μεγάλη πρόκληση η επέκταση της Δύσης.

Ο Nigel Farage το 2008, στην ακόλουθη ομιλία του προειδοποιούσε για τους κινδύνους από την επέκταση της Ευρώπης προς τη Γεωργία και την Ουκρανία, ειδικά δεδομένου ότι είναι μια μεγάλη πρόκληση για μια χώρα «ασταθής» όπως ήταν τότε η Ρωσία.

Ο Farage ξανά και ξανά βγαίνει δικαιωμένος. Ας υποθέσουμε τώρα οτι οι πολιτικοί μας διάβαζαν ιστοσελίδες σαν τα Κατοχικά και ίσως καταλάβαιναν το γεωπολιτικό παιχνίδι….Πες ότι!!!…. Ή από μόνοι τους είχαν ακούσει τον Farage να μιλάει….γιατί τους αρέσει επειδή τα λέει έξω απο τα δόντια…και αρχίζει η συνειδησή τους να τους γαργαλά….. ξαφνικά να βγάζουν τα γυαλιά τους και να βλέπουν! Υποθετικά όλα αυτά….

Τότε, για σκεφτείτε πόσες ευκαιρίες πρέπει να έχουμε χάσει σαν χώρα τα τελευταία 6 χρόνια;;; Τώρα θα μου πείτε οι πολιτικοί μας πράτουν αυτά που τους έχουν υποβάλει άλλοι. Εμείς όμως τι κάναμε αυτά τα χαμένα χρόνια για να βελτιώσουμε την προοπτική μας και να ανοίξουμε τα μάτια μας;

Αφού λοιπόν τα περασμένα 6 χρόνια βγήκαν χαμένα και οδηγούμαστε στον αφανισμό του έθνους μας με οικονομικά που δεν πρόκειται να αλλάξουν, γιατι κάποιους δεν τους βολεύει να αλλάξουν και άλλοι υπογράφουν την θανατική σου ποινή…. Αντιθέτως μας κρατάνε γερά απ’ τα αρχίδια…. Με όλους τους κυνηγημένους και σταλμενους πρόσφυγες εξ αριστεράς μας, με μια ελληνόφωνη ελιτ, να γίνεται πιο πλούσια και πιο αιδιαστική, να διεκδικεί τον ιδρώτα των παιδιών μας και ο λαός μας δεκαετίες να μένει αποπροσανατολισμένος….

Αυτά που συμβαίνουν τριγύρω σου δεν τα έλεγε μόνο ο Farage το 2008, δεν τα γράφει μόνο το Κατοχικά νέα και ΕΣΥ ο ίδιος το γνώριζες… μην γκρινιάζεις και οργανώσου τώρα! Έχει να πέσει πολύ πείνα στα χρονάκια που μας έρχονται.

Βίντεο:

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Loading...

4 thoughts on “Ο Nigel Farage προέβλεψε ήδη τον πόλεμο στην Ουκρανία το 2008!!!

 1. Ανώνυμος says:

  Σιγα τα αυγα!!!Ο αγιος Αγαθαγγελος το ειχε πει απο το 1273 η 1276 μχ στην προφητεία του οπως και για το τελιωτικο χτύπημα που θα παθει σε λιγο η Γεωργία!!!!

 2. Ανώνυμος says:

  Δε το ηξερε επειδη ειναι μαντης αλα το ηξερε γιατι γνωριζει τα σχεδια.
  Το τι θα γινει και ποτε θα γινει.
  εαν δε τα ηξερε σημερα η αγγλια θα ειχε ευρω δεν εχει ομως.

  Ασωτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *