Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:07 - 12/08/2014

Ο τρελός επιστήμονας χτυπά

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο τρελός επιστήμονας χτυπά

Εδώ και καιρό έχει παρουσιαστεί ένα εντελώς νέο είδος βακτηρίου, αυτή τη φορά είναι ένα σαρκοφάγο βακτήριο που βρέθηκε ανοικτά των ακτών της Φλόριντα.


Μέχρι στιγμής 11 άνθρωποι έχουν βρεί το θάνατο. Πολύ τυχαία το βακτήριο είχε προβλεφθεί το 1995…..στο παιχνίδι καρτών, Illuminati.

Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν σταδιακά να καταλαβαίνουν οτι ζουν σ’ ένα βάναυσο ζωολογικό κήπο. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή συμβαίνουν “τυχαία” πολύ παράξενα και τρομακτικά πράγματα που απειλούν την ανθρωπότητα, όπως ο ιός Έμπολα και τα βακτήρια στα ανοικτά των ακτών της Φλόριντα που τρώνε την σάρκα των θυμάτων τους.

Η πιθανότητα τυχαίου γεγονότος ειναι σχεδόν ανύπαρκτη, όπως συνήθως πρόκειται για μέρος μεγάλου σχεδίου τρομοκρατίας του κοπαδιού από τους ψυχοπαθείς του «κράτους» των ΗΠΑ και της ηπείρου των νοητικά αναπήρων. Πολλοί άνθρωποι δεν θα καταλάβουν ποτέ τι τους ετοιμάζουν. Τις ενεσούλες αξίας δις και ίσως τρις τις έχει στα εργαστήρια του ο Τρελός Επιστήμονας έτοιμες.

”Το παιχνίδι καρτών Illuminati” σχεδιάστηκε το 1990 από τον Steve Jackson. Τρεις κάρτες απο τις περίπου 100 αναφέρονται στις επιθέσεις 11/09/01 στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη και στο Πεντάγωνο στην Ουάσιγκτον. Ολα αυτά τα γεγονότα πραγματοποιήθηκαν μόλις έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης στην οικονομία του Τρελού Επιστήμονα λειτουργεί πάντα.

http://guardianlv.com/2014/08/florida-waters-harboring-flesh-eating-bacteria/

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 08/12/2014 @ 11:10 ΠΜ

    τρελος επιστημονας. η νεα ταξη πραγματων. φυλαχτητε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*