Ο 12ος ΠΛΑΝΗΤΗΣ στο GOOGLE SKY- Βίντεο

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ο Πλανήτης με τα πολλά ονόματα μπορεί πλέον να εντοπιστεί και μέσω του Google Sky. Είναι γνωστός ως Νιμπίρου, Πλανήτης Χ, Ερκόλομπους, Γοργόνειο, Αντιχθών κλπ. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν όλα αυτά ταυτίζονται αναμεταξύ τους. Ούτε μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα εαν κατοικείται ή όχι, ούτε αν στην περίπτωση που υπάρχουν «προθέσεις» από αυτόν είναι εχθρικές ή φιλικές.

Το βέβαιο είναι ότι μπορούμε να τον εντοπίσουμε και στον υπολογιστή μας:
α) Πάμε στο Google Sky 
β) Επάνω αριστερά στο search εισάγεται την λέξη Mercury και πατάτε enter. Θα δείτε το σύμβολο του Ερμή στο κέντρο αχανούς ουρανού.
γ) Στην συνέχεια πηγαίνετε επάνω δεξιά στο κουμπί που γράφει infrared, το πατάτε και η οθόνη θα γίνει κοκκινωπή.
δ) Σύρετε την εικόνα προς τα δεξιά χωρίς να βγάλετε τον Ερμή από την οθόνη. Τότε από τα αριστερά σας θα εμφανιστεί ο Άγνωστος Πλανήτης.
Αν πατήσετε πάλι το infrared θα τον χάσετε και πατώντας πάλι θα εμφανιστεί ξανά. Γιατί φαίνεται μόνο στο υπέρυθρο είναι μία άλλη ιστορία.
Πόσο κοντά βρίσκεται; Υπολογίζεται ότι το συγκεκριμένο ουράνιο σώμα έχει τέσσερις φορές το μέγεθος του Δία. Για να υπολογίσετε την διαφορά, στην αναζήτηση του Google Sky αντί για Mercury βάλτε Jupiter. Θα σας δείξει το σύμβολο του Δία, αλλά χωρίς αυτόν. Για να δείτε τον Δία θα πρέπει να κάνετε zoom in τουλάχιστον τέσσερις φορές και τότε, ίσα που θα τον δείτε. Σε σύγκριση με τον Πλανήτη Χ, ο τελευταίος βρίσκεται ανησυχητικά κοντά μας!

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *