Ο 12ος ΠΛΑΝΗΤΗΣ(;) σε ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΗΨΗ (video)

Πόσα έχουν λεχθεί και πόσα θα λεχθούν ακόμα για τον πλανήτη με τα χίλια ονόματα (12ος Πλανήτης, Πλανήτης Χ, Γοργόνειο, Νιμπίρου, κλπ, κλπ); Επειδή στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλές φορές μη αυθεντικά video σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε ένα, του οποίου πολύ δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί η γνησιότητά του καθώς προέρχεται από το PALAOA (ParenniAL Acoustic Observatory in the Antarctic Oean) και το Ινστιτούτο παρατήρησης του Alfred Wegener.

Ποιο είναι αυτό το ουράνιο σώμα που ανατέλλει μαζί με τον Ήλιο και,
μάλιστα, μοιάζει να είναι κολλημένο επάνω του; Σαφώς δεν είναι η Σελήνη διότι είναι πολύ μικρότερο. Σαφώς βρίσκεται ανάμεσα σε εμάς και τον Ήλιο αλλά δεν μπορεί να είναι ο Ερμής ή η Αφροδίτη, αφού δεν έχουν το ανάλογο μέγεθος για να δημιουργήσουν αυτόν τον μαύρο κύκλο που βλέπουμε.

Μπορείτε να το δείτε και εδώ, κατευθείαν από το προαναφερθέν ινστιτούτο.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *