Ο «ψωνισμένος» Ερντογάν ας κοιτάξει τα χάλια της χώρας του.Του τα ΄χει πει και το Ισραήλ

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Το καλύτερο που έχει να κάνει ο “ψωνισμένος” Ταγίπ Ερντογάν είναι να κοιτάξει τα χάλια της χώρας του και να πάψει   να ασχολείται με την Ελλάδα…

Να περάσει τη γέφυρα στο Βόσπορο και να πάει στην “άλλη Τουρκία” όπου τα …
μαντάτα για τα διψήφια νούμερα ανάπτυξης της Τουρκίας είτε δεν έχουν φθάσει,είτε δεν λένε τίποτα στους ανθρώπους που εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τη φτώχεια.

Ας περπατήσει ακόμη και λίγο έξω από το κέντρο της Κωνσταντινούπολης όπου κι εκεί η “διψήφια ανάπτυξη” δεν έχει ακόμη …περάσει.

Ας κοιτάξει να διορθώσει τα όσα κάνουν τη Τουρκία αποκρουστική,όπως το τεράστιο πρόβλημα της βίας κατά των γυναικών στις οποίες σκέφτεται να απαγορεύσει ακόμη και το δικαίωμα στην άμβλωση.

Ας μαζέψει όσους απειλούν διάσημο Τούρκο καλλιτέχνη με φυλάκιση γιατί τα όσα έγραψε στο twitter δεν…τιμούν το Ισλάμ.

Ας αφουγκραστεί την αγωνία και το πάθος των πολυπληθέστατων μειονοτήτων που ζουν στη χώρα του.Αγωνία για επιβίωση και πάθος να αποκτήσουν στοιχειώδη δικαιώματα όπως να μπορούν να κάνουν χρήση της γλώσσας τους και όχι μόνο.

Ας πάψει να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδάκι που θέλει να αρπάξει δια της βίας και των απειλών τα “παιχνίδια των φίλων και γειτόνων” του.Γιατί παρά το γεγονός ότι έκλεισε στη φυλακή τους «κακούς στρατηγούς» η χώρα του εξακολουθεί να λειτουργεί ως ένας απερίσκεπτος ταραξίας.Ας κρατήσει τα αεροπλάνα του στα αεροδρόμια κι ας πει στους καπεταναίους του ότι το Λίβανος-Σμύρνη γίνεται και χωρίς να περάσουν από το Σούνιο! Εκτός αν είναι ακόμη στην εποχή του «Μάλτα γιοκ».


Ας σταματήσει να παρεμβαίνει στις υποθέσεις άλλων χωρών χωρίς κανείς να του το έχει ζητήσει.Ένα εξώφυλλο στο TIME δεν αρκεί για να χριστεί κάποιος…αυτοκράτορας.

Ας τολμήσει -αν έχει τόλμη- να αναγνωρίσει τα λάθη των προγόνων του.Η άρνηση Γενοκτονιών καταγεγραμμένων ακόμη και σε επίσημα έγγραφα καταντάει εξοργιστικά γραφική.

Ας αντιμετωπίσει με προνοητικότητα τα όσα είπε για την τουρκική οικονομία ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης.Γιατί ξέρει πολύ καλά ο κ.Ερντογάν ότι αυτά που του είπε -ότι η  κατάσταση της τουρκικής οικονομίας είναι χειρότερη από της ελληνικής- του τα ΄χουν πει με το τρόπο τους και οι Ισραηλινοί! Γι΄ αυτό και δεν του δίνουν σημασία όταν “βρυχάται σαν λιοντάρι” στο εσωτερικό της Τουρκίας,αλλά ακούγεται σαν ποντίκι στ΄ αυτιά τους.Και γι΄ αυτό και ταράχτηκε τόσο πολύ ο Ερντογάν.Γιατί ξέρει…

Επειδή όπως εμείς στην Ελλάδα γνωρίζουμε πια καλά,οικονομία είναι η πραγματική οικονομία και μόνο,ας συμμαζευτεί λίγο ο κ.Ερντογάν κι ας αφήσει την Ελλάδα να λύσει μόνη της τα προλήματά της.

Ακόμη και μέσα σ΄ αυτή τη κρίση που περνάμε είμαστε πολύ μπροστά από τη Τουρκία.Μπορεί να πονάει αλλά είναι η πραγματικότητα… 

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=6&art_id=15067

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *