Ο χαμένος πολιτισμός στη Σαχάρα και ο Καντάφι

Εικόνες από το δορυφόρο της Google αποκάλυψαν τα ερείπια κτισμάτων ενός χαμένου πολιτισμού, θαμμένα στην έρημο Σαχάρα, που χρονολογούνται πριν από τους ρωμαϊκούς χρόνους.
Σύμφωνα με τον καθηγητή αρχαιολογίας Ντέιβιντ Μάτινγκλι, πρόκειται για το χαμένο πολιτισμό των “Garamantes”.

«Είναι σαν κάποιος να ερχόταν στην Αγγλία και ξαφνικά να ανακάλυπτε όλα τα μεσαιωνικά κάστρα. Αυτοί οι οικισμοί παρέμεναν αχαρτογράφητοι κατά τη διάρκεια του καθεστώτος Καντάφι», υποστηρίζει.

Ο χαμένος πολιτισμός της Σαχάρας, που τοποθετείται στην επικράτεια της Λιβύης, διέθετε γραπτή γλώσσα, συγκροτούσε πόλεις και χωριά στην έρημο, ενώ είχε και αξιοσημείωτα τεχνολογικά επιτεύγματα.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι αρχαιολόγοι μπορούν να μιλούν μόνο για «χαμένες πόλεις» και «κάστρα στην έρημο» της Λιβύης, καθώς δεν υπάρχουν ακόμα αρχαιολογικά ευρήματα.
Η φυλή των “Garamantes” παραμένει χαμένο μυστικό, το οποίο ο Καντάφι και το καθεστώς του κρατούσαν επτασφράγιστο.

Πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *