Ο τρελός επιστήμονας χτυπά

Ο τρελός επιστήμονας χτυπά

Εδώ και καιρό έχει παρουσιαστεί ένα εντελώς νέο είδος βακτηρίου, αυτή τη φορά είναι ένα σαρκοφάγο βακτήριο που βρέθηκε ανοικτά των ακτών της Φλόριντα.


Μέχρι στιγμής 11 άνθρωποι έχουν βρεί το θάνατο. Πολύ τυχαία το βακτήριο είχε προβλεφθεί το 1995…..στο παιχνίδι καρτών, Illuminati.

Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν σταδιακά να καταλαβαίνουν οτι ζουν σ’ ένα βάναυσο ζωολογικό κήπο. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή συμβαίνουν «τυχαία» πολύ παράξενα και τρομακτικά πράγματα που απειλούν την ανθρωπότητα, όπως ο ιός Έμπολα και τα βακτήρια στα ανοικτά των ακτών της Φλόριντα που τρώνε την σάρκα των θυμάτων τους.

Η πιθανότητα τυχαίου γεγονότος ειναι σχεδόν ανύπαρκτη, όπως συνήθως πρόκειται για μέρος μεγάλου σχεδίου τρομοκρατίας του κοπαδιού από τους ψυχοπαθείς του «κράτους» των ΗΠΑ και της ηπείρου των νοητικά αναπήρων. Πολλοί άνθρωποι δεν θα καταλάβουν ποτέ τι τους ετοιμάζουν. Τις ενεσούλες αξίας δις και ίσως τρις τις έχει στα εργαστήρια του ο Τρελός Επιστήμονας έτοιμες.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

»Το παιχνίδι καρτών Illuminati» σχεδιάστηκε το 1990 από τον Steve Jackson. Τρεις κάρτες απο τις περίπου 100 αναφέρονται στις επιθέσεις 11/09/01 στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη και στο Πεντάγωνο στην Ουάσιγκτον. Ολα αυτά τα γεγονότα πραγματοποιήθηκαν μόλις έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης στην οικονομία του Τρελού Επιστήμονα λειτουργεί πάντα.

http://guardianlv.com/2014/08/florida-waters-harboring-flesh-eating-bacteria/

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Loading...

One thought on “Ο τρελός επιστήμονας χτυπά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *