Ο Στρατός στον δρόμο?(Αποκαλυπτικό βίντεο)

Φήμες λένε ότι στρατιώτες εκπαιδεύονται στο Κιλκίς για καταστολή εξεγέρσεων. Διαβάστε παρακάτω

Έντονος λόγος γίνεται σε διάφορα Ελληνικά ιστολόγια περί εκπαίδευσης 5.000 στρατιωτών στο Κιλκίς για καταστολή εξεγέρσεων.
Στέκει όμως κάτι τέτοιο?

Η απάντηση είναι ναι,διότι ήδη στα ΜΑΤ υπάρχουν χιλιάδες αιτήσεις για μετακίνηση σε άλλη μονάδα της Ελληνικής αστυνομίας έπειτα από τα γεγονότα 28-29 Ιουνίου στο Σύνταγμα,κάτι που έχει φέρει το σώμα των ΜΑΤ σε διάλυση αφού πλέον δεν υπάρχουν αρκετά άτομα για να το στελεχώσουν καθιστώντας το μη βιώσιμο,και αφού δεν μπορούν να πάρουν άντρες από άλλες μονάδες η μόνη λύση πλέον για την απελπισμένη κυβέρνηση είναι ο στρατός αφού όλες οι επιλογές εξαντλήθηκαν.
Από την άλλη είχαμε τις δηλώσεις Πάγκαλου ότι θα κατεβάσει τάνκς για να φυλάνε τις τράπεζες,κάτι που δυναμίτισε την ατμόσφαιρα αλλά αρνήθηκε ο Στρατός κατηγορηματικά.Μπορεί να μην κατεβούν τα τάνκ,αλλά ίσως να κατεβούν 5.000 στρατιωτικοί για να διαλύσουν την συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
Τέτοιες σκηνές είχαμε να δούμε από την Χούντα,αλλά από ότι φαίνεται η διαφορά Παπαδόπουλου-Παπανδρέου δεν είναι και τόσο μεγάλη τελικά.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *