Ο πόλεμος του… κυβερνοχώρου

Ο πόλεμος του… κυβερνοχώρου

Σεντ Λούις

Έναν εντυπωσιακό διαδραστικό παγκόσμιο χάρτη δημιούργησε η αμερικανική εταιρεία ασφαλείας Norse, αποκαλύπτοντας σε πραγματικό χρόνο τα «δόρατα» των κυβερνοεπιθέσεων.

Στο «μάτι» του διαδικτυακού κυκλώνα φαίνεται να βρίσκονται οι ΗΠΑ, καθώς όπως φαίνεται στον χάρτη συγκεντρώνουν τα περισσότερα χτυπήματα από χάκερς άλλοτε από χώρες της βόρειας Ευρώπης και άλλοτε από χώρες της Ασίας.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


«Κάθε δευτερόλεπτο η εταιρεία μας λαμβάνει και αναλύει τις ζωντανές διαδικτυακές επιθέσεις που εξαπολύονται από εκατοντάδες σημεία σε περισσότερες από 40 χώρες» αναφέρει με ανακοίνωσή της η Norse. «Με τη βοήθεια του διαδραστικού χάρτη μπορεί κανείς με μια ματιά να δει από πού ξεκινούν οι επιθέσεις και πού καταλήγουν κάθε φορά».

Παγκόσμια απειλή οδηγεί σε οικονομική «αιμορραγία»

Το Υπουργείο Αμυνας των ΗΠΑ, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι κατά τη διάρκεια του 2012 δεχόταν περί τα 10 εκατομμύρια κυβερνοεπιθέσεις την ημέρα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η εγκληματικότητα μέσω του κυβερνοχώρου έρχεται επιχειρηματικά στην 27η θέση, με τις κυβερνοεπιθέσεις να αγγίζουν σε κόστος τα 300 δισ. ευρώ. Πρόκειται για μια κατάσταση που, σύμφωνα με τους ίδιους, οδηγεί σε «αιμορραγία» της παγκόσμιας οικονομίας καθώς βρίσκεται σε επίπεδα αντίστοιχα με εκείνα της διακίνησης ναρκωτικών και της πειρατείας.

tovima.gr

One thought on “Ο πόλεμος του… κυβερνοχώρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *