Ο Πρόεδρος του Ιράν ανακοίνωσε επιτυχίες στον πυρηνικό τομέα

Τις επόμενες λίγες ημέρες ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας νέων σημαντικών επιτευγμάτων του Ιράν στον πυρηνικό τομέα, δήλωσε ο πρόεδρός του Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ.
Μιλώντας στην Τεχεράνη στους συγκεντρωμένους μεγάλης διαδήλωσης, σημείωσε ότι το Ιράν έγινε πυρηνική δύναμη, παρά τις προσπάθειες των διεθνών δυνάμεων της καταπίεσης να μην το επιτρέψουν αυτό. Το Ιράν έγινε πυρηνική δύναμη και καλύπτει σημαντικό μέρος των αναγκών του σ’ αυτόν τον τομέα με δικές του δυνάμεις.

Στο όχι μακρινό μέλλον όλη η διαδικασία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στον ατομικό σταθμό θα διασφαλίζεται εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά από Ιρανούς επιστήμονες, υποσχέθηκε ο Αχμαντινεζάντ.
Σήμερα σε ολόκληρο το Ιράν γίνονται μαζικές διαδηλώσεις με την ευκαιρία της 33ης επετείου της Ισλαμικής Επανάστασης. Οι εορτασμοί άρχισαν την 1η Φεβρουαρίου.

greek.ruvr.ru

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *