Ο Πρωθυπουργός το μόνο που φιλοδοξεί με το Μεσοπρόθεσμο Έκτρωμα είναι να μετασχηματίσει τη χώρα σε επαρχιακή αποικία

Tα ψέματα τελείωσαν για όλους….Ήρθε η ώρα των ευθυνών….Η Κυβέρνηση με τον πλέον αναίσχυντο τρόπο παρακάμπτοντας κάθε Δημοκρατική διαδικασία-με το γνωστό στυλ σας ακούμε αλλά δε σας δίνουμε σημασία- δια του Υπουργικού Συμβουλίου έφερε το Μεσοπρόθεσμο έκτρωμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο….
Με αρκετή δόση στάχτης στα μάτια με τα πιο σκληρά και ανάλγητα μέτρα για να μπερδευτούμε, να σοκαριστούμε και να αποπροσανατολιστούμε προχωρά στη «Τελική Λύση»…Το ξεπούλημα της Χώρας…Αυτή την εντολή έλαβε ο Πρωθυπουργός, και σαφώς δεν ήταν λαϊκή….
Όλα τα κόμματα και οι ηγεσίες τους με πράξεις, παραλείψεις και ασάφειες υποστήριξαν ηθελημένα αυτή τη Πολιτική….
Το τελευταίο ανάχωμα ίσως είναι η Κοινοβουλευτική ομάδα αλλά και πάλι οι ελπίδες είναι λίγες….
Η Κυβέρνηση ουσιαστικά δεν έχει καμιά δικαιολογία και το έχουμε αναλύσει κατά καιρούς….Φυσικά ο κύριος Πρωθυπουργός θα αποπειραθεί για μια ακόμη φορά να καμωθεί ότι σώζει την Πατρίδα….Αν το ήθελε πραγματικά αυτό θα είχε λάβει την υπογραφή των εταίρων ακόμη και μέσα σε αυτή την καταιγίδα ότι δε θα αφήσουν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει…Προτιμά όμως να παραχωρήσει τα εχέγγυα που του ζητούνται χωρίς να λαμβάνει καμιά εγγύηση ότι δε θα αφήσουν οι εταίροι τη χώρα μας….
Αυτό και μόνο αποδεικνύει και ξεσκεπάζει πολλά…..Με τη πολιτική «Σας παραχωρούμε πολλά, μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερα» κάνει το όνειρο του πραγματικότητα για τη παγκοσμιοποιημένη κοινωνία που προσδοκά….
Στις Δημοκρατίες οι Κυβερνήσεις ακολουθούν την Λαϊκή Βούληση….
Στα Καθεστώτα η Λαϊκή Βούληση σέρνεται από τη Κυβέρνηση …..

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *