Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:03 - 03/06/2014

Ο πολιτισμός του ανθρώπινου ζώου σε αριθμούς

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις



Η ανθρωπότητα όπως την γνωρίζουμε με ταχύτατους ρυθμούς ΑΝΤΙΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ …και ο άνθρωπος από Πνευματικό Ον μεταλλάσσεται, σε μηχανικό-μηχανιστικό ον. Κάποιοι καλοπροαίρετοι οφείλω να ομολογήσω, βλέπουν οράματα με αγγέλους, γεμάτους φως να έρχονται για να ανεβάσουν την ανθρωπότητα στην 5η διάσταση. Ποιά ανθρωπότητα; ΑΥΤΗ…

Ο τυφώνας “SAOLA” προκάλεσε την πιο πυκνή βροχόπτωση στη χώρα από το 1967 και ο μετεωρολογικός σταθμός συνέλεξε 341 mm βροχής μέσα σε έξι ώρες το Σάββατο. Κατά μέσο όρο περίπου 20 τυφώνες ανάλογης καταστροφής, πλήττουν κάθε χρόνο αυτή τη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Τουλάχιστον 74 άτομα έχασαν τη ζωή τους κυρίως από πνιγμό, στη Μανίλα και άλλοι 16 σε επαρχίες στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί από τις εστίες τους, ενώ σχεδόν δυο εκατομμύρια άνθρωποι επλήγησαν από τις πλημμύρες. Η είδηση πέρασε σχεδόν στα ψιλά των διεθνών δικτύων ενημέρωσης και σχεδόν καθόλου στα κοινωνικά δίκτυα και φυσικά δεν υπήρξαν πολλές φωτογραφίες από τις περιοχές που επλήγησαν, ούτε τόοσος ντόρος.

Όπου σταθείς και όπου βρεθείς ακούς για τον τυφώνα Σάντι, ο οποίος παρουσιάζεται σαν χολιγουντιανή ταινία υπερπαραγωγής. Εκατοντάδες φωτογραφίες, (κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες) ανταποκρίσεις, ζωντανές συνδέσεις μας μεταφέρουν τα γεγονότα της καταστροφής στην Νέα Υόρκη, ταχύτατα, προπαγανδιστικά σχεδόν εμφυτευτικά. Το πέρασμα του τυφώνα από τις Ανατολικές πολιτείες των Η.Π.Α άφησε κάμποσους νεκρούς και υλικές ζημίες που υπολογίζονται στα 39 δισεκατομμύρια δολάρια. Μα ο ίδιος αυτός τυφώνας χτύπησε και την Κούβα. Ελάχιστη έως καθόλου αναφορά.

Ο τυφώνας επειδή έγινε (ή την έκαναν) στις Η.Π.Α (για να βλέπουν οι εχθροί, ‘όταν αυτό το κάνουμε στους δικούς μας φανταστείτε τι να περιμένετε εσείς’ !!! ) ήταν πρώτο θέμα παντού ενώ ο μουσώνας που έγινε (ή τον έκαναν) στις Φιλιππίνες ήταν μια απλή είδηση. Τι είναι αυτό που κάνει τα μέσα ενημέρωσης να ξεχωρίζουν τις δύο καταστροφές;

Γιατί και στον πόνο δικαίωμα προβολής έχουν οι δυτικοί. Γιατί μαθαίνουμε από πρώτο χέρι τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού στην Νέα Υόρκη και κάνουνε εκτενή αναφορά, ενώ για εκείνου στις Φιλιππίνες δεν γνωρίζουμε καν το όνομά του; Επίσης γιατί να μας ενδιαφέρει πως και γιατί πέθαναν κάποιοι που δεν γνωρίζαμε ό,τι ζούσαν, όπου κι αν ζούσαν ! Η απάντηση είναι προφανής και γνωστότατη.

Τα ΜΜΕ παίρνουν ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ… Αυστηρότατες και απόλυτα ελεγχόμενες.

Τώρα με αυτά που βλέπεις γύρω σου τι πιστεύεις, πως η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να πετάξει-πηδήξει-σκαρφαλώσει στην 5η 6η 18η η όποια πνευματική διάσταση; Διασκεδάζω αφάνταστα, αν και αναγνωρίζω σε κάποιους ανιδιοτέλεια- με την άποψη ότι η ανθρωπότητα είναι έτοιμη για να πάει από δω …που; τρέχα γύρευε…!

Η ανθρωπότητα όπως την γνωρίζουμε με ταχύτατους ρυθμούς ΑΝΤΙΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ και το ανθρώπινο ζώο από Πνευματικό Ον μεταλλάσσεται, σε μηχανικό-μηχανιστικό ον. Κάποιοι καλοπροαίρετοι οφείλω να ομολογήσω, βλέπουν οράματα με αγγέλους, γεμάτους φως να έρχονται για να ανεβάσουν την ανθρωπότητα στην 5η διάσταση. Ποιά ανθρωπότητα; ΑΥΤΗ …

Η εξαθλίωση σε αριθμούς: Μόνο στις Φιλιππίνες εκτιμάται ότι το 35% των 94 εκατ. πολιτών και σχεδόν 1,8 δισ. άνθρωποι στην περιφέρεια Ασίας-Ειρηνικού ζουν με λιγότερο από 1,25 δολάριο την ημέρα. Σε 5,5 εκατομμύρια υπολογίζονται τα παιδιά ηλικίας 5 ως 17 ετών που εργάζονται στις Φιλιππίνες, από τα οποία σχεδόν τα 3 εκατομμύρια κάνουν επικίνδυνες δουλειές, σύμφωνα με έρευνα που έγινε για την παιδική εργασία, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της χώρας, αυτά τα νούμερα μπορείς να τα πολλαπλασιάσεις επί …όσο φαντάζεσαι και πάλι έξω θα πέσεις ..

Στις επικίνδυνες δουλειές που κάνουν τα παιδιά στη χώρα αυτή περιλαμβάνεται η αγροτική απασχόληση κατά την οποία χειρίζονται φυτοφάρμακα και αιχμηρά εργαλεία και αυτή στα χρυσωρυχεία όπου τα παιδιά εκτίθενται σε υδράργυρο.

Η φροντίδα των πολιτισμένων της ανθρωπότητας σε παγκόσμιο επίπεδο για τους ανθρώπους που την αποτελούν:

-100 εκατομμύρια παιδιά, κυρίως γένους θηλυκού, στερούνται βασική εκπαίδευση

– 22 εκατομμύρια βρέφη στερούνται εμβολιασμό. (το μόνο καλό)


– 4 εκατομμύρια νεογέννητα σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν κατά τον πρώτο μήνα της ζωής τους.

– 9 εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν πριν το πέμπτο έτος της ηλικίας τους.

– 4 εκατομμύρια παιδιά κάτω των πέντε ετών πεθαίνουν κάθε χρόνο από διάρροια, ελονοσία ή πνευμονία.

– Πάνω από 22.500 παιδιά την ημέρα χάνουν τη ζωή τους από αιτίες που μπορούν να προληφθούν, όπως έλλειψη εμβολίων, χρήση ακάθαρτου νερού, έλλειψη τροφής ή κακή διατροφή.

– 2 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 15 ετών είναι φορείς του AIDS.

– 500 εκατομμύρια παιδιά είναι άμεσα ή έμμεσα θύματα βίας.

– 140 εκατομμύρια παιδιά κάτω των πέντε ετών είναι υποσιτισμένα.

– 27 εκατομμύρια παιδιά αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, ακολουθώντας τους γονείς τους.

– 1,2 εκατομμύρια παιδιά κάθε χρόνο πέφτουν θύματα παράνομης στρατολόγησης, εμπορίου,απαγωγής για πορνεία ή αφαίρεση οργάνων.

– Ακόμη και στον αναπτυγμένο δυτικό κόσμο, το 19% των παιδιών ζουν σε συνθήκες κοντά στα όρια της φτώχειας.

– 3.500 παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο στην Ευρώπη από κακοποίηση.

– 158 εκατομμύρια παιδιά, ηλικίας 5-14 ετών, εργάζονται συχνά σε σκληρές και απαράδεκτες συνθήκες.

Χρειάζεται να κάνω μια σημαντική διαφοροποίηση. Είναι άλλο πράγμα το ανθρώπινο ζώο και άλλο –εντελώς άλλο- η ανθρωπότητα και φυσικά εντελώς άλλο ο Άνθρωπος ο Πνευματικός. Εκατοντάδες άνθρωποι στον πλανήτη έχουν ξεφύγει από το “ράμφος του αετού” αλλά η ανθρωπότητα δεν έχει ωφεληθεί στο ελάχιστο. Εκατοντάδες άνθρωποι βάδισαν σε πνευματικό δρόμο, δείχνοντας τον τρόπο στο ανθρώπινο ζώο κι αυτά τους δολοφόνησαν με φρικτούς τρόπους.

Δεν είναι μονομερής η επιλογή, των στατιστικών, αυτά γίνονται –με την ανοχή- σε όλες τις δυτικές χώρες, όπου υπάρχουν υπάνθρωποι, με διάφορες μορφές, πορνεία, ναρκωτικά, εξαρτήσεις παντός είδους (ποδόσφαιρο, εκκλησία, πολιτική) κλπ κλπ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η βαθύτερη φυσική επιδίωξη του μαζανθρώπου είναι η ικανοποίηση του Εγώ, (αυτού του τέρατος με τα 5.000 κεφάλια που σαν άλλη Λερναία Ύδρα σε πνίγει καθημερινά και σε εμποδίζει να είσαι Άνθρωπος) πού ο Ρουσσώ αποκαλεί ‘Amour de soi’ και πού αποτελεί το θεμέλιο του υλικού ανθρώπινου πλάσματος και των meme’s.

Κάθε πλήρωση και ικανοποίηση του Εγώ, σαν βασικό κατώτατο ένστικτο πού είναι, προκαλεί και συντηρείται από το συναίσθημα της ηδονής και σ’ αυτό ο άνθρωπος είναι πάντοτε πρόθυμος να θυσιάσει την εξέλιξη και την ελευθερία του, μαζί με οτιδήποτε άλλο.

Ο άνθρωπος που βαδίζει σε Πνευματικό μονοπάτι ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ δεν επικοινωνεί με τις φαντασιώσεις του και τις παρουσιάζει σαν μηνύματα διαγαλαξιακά !!! ΞΕΡΕΙ πως ΜΟΝΑΧΑ τον ΕΑΥΤΟ του μπορεί να σώσει και κανέναν άλλο. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να είναι φάρος για την ανθρωπότητα (μετάπτωση) και τίποτε άλλο.

Στο άρθρο του Ίωνα Μάγγου «Ποιοί ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ;» μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα από το γνωστικό κείμενο The First Apocalypse of James (NHC V3) έναν αποκαλυπτικό διάλογο με έναν μη ονομαζόμενο Δάσκαλο (Κύριος), ο οποίος δίνει μυστική γνώση στον James για την αντιμετώπιση των αλλογενών οντοτήτων όταν κάποιος βρίσκεται στο δρόμο της λύτρωσης

Δες επίσης τα άρθρα Los Voladores Carlos Castaneda’s και Συνειδητό Ονείρεμα και Ανόργανα Όντα

Ο Πνευματικός άνθρωπος ακολουθεί το Πνεύμα και το ανθρώπινο ζώο ακολουθεί τις επιταγές της Σελήνης. Λες ο φύλακας-δημιουργός, να το αφήσει να ξεφύγει από την φυλακή; Ποιός δεσμοφύλακας αφήνει τους φυλακισμένους; Εσύ ανοίγεις τις πόρτες να φύγουν τα κοτοπουλάκια, που τά χεις για τα αυγουλάκια τους και το κρέας τους; Πάντως περιμένω να ολοκληρωθεί η αποστολή με βιογραφικά των σωτήρων (έχω γεμίσει βιογραφικά και άρχισα το ξεσκαρτάρισμα) οπότε οσονούπω, σκοπεύω να σας ενημερώσω …

Στατιστικά Στοιχεία ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 06/03/2014 @ 11:34 ΠΜ

    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ …ΣΕ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΞΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ …ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ζων με σαρκα και αιμα ο ανθρωπος οπως ολα τα ζωντα του πλανητη.
    Καθε μερα κατασπαρασονται το ενα ειδος απο το αλλο. Εμεις κατασπαρασουμε απειρο αριθμο ζωων, προβατα, αγελαδες, χοιρους, κοτοπουλα, ιχθεις, κυνηγι. Ειμαστε στην κορυφη της διατροφικης πυραμιδας. Αν καποιος βρεθει πανω απο εμας θα ακολουθησει το φυσικο γηινο νομο και θα μας αναλωσει, χωρις δισταγμο ουτε τυψεις. Οπως ακριβως κανουμε και εμεις. Ο γηινος φυσικος νομος ειναι αδυσωπητος στη φυλακη της γης. Η πνευματικοτητα ειναι η ικανοτητα μα δωσουμε εξετασεις στον δεσμοφυλακα ωστε να μας βγαλει εκτος. Ειμαστε ολοι ετοιμοι για αυτες? Δε νομιζω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*