Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ(;) που ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ το ΕΤΟΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ

Η φωτογραφία είναι από το ουρανό του Northamptonshire, ανάμεσα στο Λονδίνο και το Birmingham, στην Βρετανία. Τραβήχτηκε στις 3/9/2011. Πάνω από τον ήλιο και τα σύννεφα είναι ευδιάκριτο ένα γαλάζιο ουράνιο σώμα.


Μία αρχαία προφητεία των Ινδιάνων Χόπι λέει:


«Όταν το Μπλε Αστέρι Κατσίνα (Blue Star Kachina) εμφανιστεί στον ουρανό, τότε ο πέμπτος κόσμος θα ενωθεί».Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


«Η επιστροφή του Μπλε Αστεριού Κατσίνα που είναι γνωστή ως Nan ga sohu, θα είναι το ξυπνητήρι που θα μας ενημερώσει για την νέα μέρα που θα ξημερώσει και έναν νέο τρόπο ζωής, ότι ένας νέος κόσμος έρχεται. Τότε θα αρχίσουν οι αλλαγές. Θα αρχίσουν σαν φωτιές που καίνε μέσα μας, θα καιγόμαστε από επιθυμίες και αντιθέσεις αν δεν θυμόμαστε τα αυθεντικά διδάγματα και δεν επιστρέψουμε στον ειρηνικό τρόπο ζωής».


Για ποιό ουράνιο σώμα πρόκειται; Νιμπίρου; Νέμεσις; Ερκόλομπους; Γοργόνειο; Αντιχθών; Σείριος; (Οι Χόπι ονομάζουν τον Σείριο ως Μπλε Αστέρι Κατσίνα)


Δεν γνωρίζουμε αν η φωτογραφία είναι αυθεντική.


Αλλά, αν είναι, θα μπορούσε να πρόκειται για ένα ενδεικτικό σημάδι ότι βρισκόμαστε κοντά
ή ότι
«μπαίνουμε» στο Έτος Συγχώνευσης;Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *