Ο Παπαδήμος αποφάσισε και διέταξε: Δεν θα γίνουν εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου

Όποιος νομίζει πως ο Παπαδήμος είναι ένας υπηρεσιακός πρωθυπουργός, έχει εν μέρει δίκιο, αφού για την ακρίβεια ο Παπαδήμος είναι ένας εντεταλμένος εν υπηρεσία πρωθυπουργός. Μόνο που αυτή η υπηρεσία δεν έχει καμία σχέση με τα Ελληνικά συμφέροντα, δεν έχει καμία σχέση απλές τυπικές διαδικασίες, δεν έχει καμία σχέση με την… Δημοκρατία.

Και ιδιαίτερα το τελευταίο έγινε απολύτως σαφές στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, όπου ο τραπεζικός Λουκάς ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές την 19η Φεβρουαρίου. Κοινώς, έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του (για να μην πούμε που ακριβώς και παρεξηγηθούν μερικοί – μερικοί) την συμφωνία τιμής των πολιτικών αρχηγών, όταν οι τελευταίοι συγκεντρώθηκαν και συναποφάσισαν να συμμετέχουν σε μία κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο, η οποία κυβέρνηση θα είχε ως μοναδικό μέλημα την φροντίδα άντλησης της περίφημης 6ης δόσης (παραχωρώντας οτιδήποτε ζητηθεί από τους “εταίρους”).

Τί έγινε από τότε; Η συμφωνία επετεύχθη, οι υπογραφές υποταγής έπεσαν από όλους, αλλά ο Παπαδημος αποφάσισε πως δεν φεύγει…! Έτσι απλά, έτσι πραξικοπηματικά. Φυσικά, στην πραξικοπηματική του αυτή ανακοίνωση δεν είναι μόνος, αφού έχει την απόλυτη στήριξη του ΠΑΣΟΚ (τουλάχιστον) και του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος είναι ο άτυπος πρωθυπουργός…

Τι έγινε στο υπουργικό συμβούλιο

Με την έναρξη του υπουργικό, ο υπουργός Μεταφορών Μάκης Βορίδης πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, τόνισε:Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσουμε σήμερα αν υπάρχει η 19η Φεβρουαρίου ως ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών. Αν ναί, να προχωρήσουμε ως τότε όπως είμαστε σήμερα και βλέπουμε. Αν όμως δεν υπάρχει, να σχηματιστεί μια “κανονική” κυβέρνηση για να κάνει έργο γιατι ετσι δεν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα της χωρας», είπε ο κ. Βορίδης.

Η απάντηση του πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου ήταν ξεκάθαρη: «Η 19η Φεβρουαρίου- είπε- δεν υπάρχει ως ημερομηνία εκλογών. Θα συναντηθώ τις επόμενες ημέρες με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση για να συνενοηθούμε για τα ανοικτά ζητήματα».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ζήτησε από τους υπουργούς προτάσεις για τις επικουρικές συντάξεις και αναφερόμενος στις προτάσεις του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη, τις χαρακτήρισε αρχή της συζήτησης για τα σχετικά θέματα.

Πρόσθεσε ότι η αναδιάρθρωση των επικουρικών συντάξεων ήταν στο μνημόνιο και εξειδικεύονται στο μεσοπρόθεσμο, ενώ υποστήριξε ότι το σχετικό νομοσχέδιο θα πρέπει να έχει κατατεθεί μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας τόνισε ότι θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι αναλογιστικές μελέτες και οι λύσεις που μπορούν να υπάρξουν στη βάση αυτή.

Κι επειδή δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΜΙΑ αντίδραση από τους παρόντες υπουργούς στην πραξικοπηματική ανακοίνωση παράτασης της πρωθυπουργίας του κυρίου Παπαδήμου, εμείς υποθέτουμε πως γνώριζαν από πριν την απόφαση αυτή ή είχαν συμφωνήσει προ καιρού στην συγκεκριμένη εξέλιξη – παράταση της παράνομης παραμονής στην πρωθυπουργία του Λουκά Παπαδήμου.

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα επαύθη προ καιρού. Απλά, μας το γνωστοποιούν σε… δόσεις, για να το χωνέψουμε καλύτερα. Το χειρότερο είναι πως οι κυβερνώντες (οι ειδικοί επιστημονικοί συνεργάτες τους) φαίνεται πως έχουν προβλέψει και την δική μας αντίδραση στο πολιτικό πραξικόπημα Παπαδήμου και αποδεικνύεται πως μπορούν να μας ελέγχουν πολύ καλά στους… καναπέδες μας.

 

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *