07:53 - 27/12/2014

Ο Οικουμενισμός ΕΙΝΑΙ Σατανισμός με Αποδείξεις! – Συγκλονιστικό Βίντεο

Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ~ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  Σωστή τοποθετηση εν μέρει! Επιτρέψτε μου όμως μια απλή διόρθωση! Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις! Με το δεδομένο ΌΤΙ η ανθρωπότητα είναι ένας οργανισμός και με τη σειρά της είναι μέρος της φύσης, η οποία αποτελεί έναν μεγαλύτερο οργανισμό, η οποιαδήποτε οικουμενικότητα θα μπορούσε να είναι ΤΌΣΟ ΕΥΝΟΪΚΉ, ΌΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΉ!
  Αυτο που πρέπει να αξιολογουμε πάντα είναι η πρόθεση με την οποία γίνεται κάτι και όχι να αφοριζουμε αυτο που γίνεται εξ' ορισμού!
  Μπορεί λοιπόν η οικουμενικότητα των εκκλησιών να έχει ως στόχο την χειραγώγηση των μαζών (κακό σενάριο). Υπάρχει περίπτωση όμως, να είναι και μια ΜΑΖΙΚΉ ΆΜΥΝΑ των εκκλησιών προς μια διαφαινόμενη ραγδαία ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ, μια… ΜΑΖΙΚΗ ΆΜΥΝΑ!
  Η οικουμενικότητα πάντα υπήρχε και μάλιστα έχει και όνομα, ως σύστημα ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ, ΠΟΛΙΤΙΚΌ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΌ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΌ!

  ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΊΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΣΜΟ (προσοχή όχι τον εθνικισμό).

  Απο τα κοινωνικοπολιτικά σύστηματα το πλέον διεθνιστικό είναι ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.
  Απο τα φιλοσοφικά, όλα εκείνα που έχουν σαν βάση τον ΟΥΜΑΝΙΣΜΟ.
  Απο τα συγχρονα θρησκετικά είναι ΟΛΑ!!!!
  Όλες οι σύγχρονες θρησκείες έχουν την τάση να εξαπλωθουν στην οικουμένη, να γίνουν ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ!
  Κατα τον ίδιο τρόπο έχουν λειτουργήσει πάμπολλες ΦΟΡΈΣ οι εξουσίες στην ΙΣΤΟΡΊΑ της ανθρωπότητας!
  Ας αξιολογήσουμε όμως τι έχει προκαλέσει η προσπαθεια "οικουμενοποιησης" του εκάστοτε γνωστού κόσμου στην πρόσφατη ΙΣΤΟΡΊΑ!

  Η πιο πρόσφατη προσπάθεια προς αυτη την κατεύθυνση, αφορά την ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ ως κοινωνικοοικονομικο σύστημα! (η αξιολόγηση δικη σας).

  Η αμέσως προηγούμενη αφορούσε τον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και την προσπάθεια των Γερμανών να ενώσουν αρχικά την ΕΥΡΏΠΗ και αργοτερα όλον τον ΤΌΤΕ γνωστο κόσμο, κάτω απο την ομπρέλα των δικών τους κονωνικοπολιτικων και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΏΝ τους ΠΕΠΟΙΘΉΣΕΩΝ! (η αξιολόγηση δικη σας)

  Η πιο επιτυχημένη προσπάθεια διεθνοποίηση του κόσμου αφορά την ΑΝΑΤΟΛΙΚΉ ΡΩΜΑΪΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ, με διάρκεια χιλίων χρόνων και με συνέπειες που όλοι γνωρίζουμε για τα έθνη, μεταξύ των οποίων και του δικού μας! (η αξιολόγηση δικη σας)

  Υπήρξαν βέβαια τόσο η επέκταση του ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ της οποίας στοιχεία έμειναν ακόμη και στον Ελλαδικό χώρο για πολλα χρόνια μετα αλλα και η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΎΧΘΗΚΕ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΜΕ ΟΔΗΓΌ ΤΟΝ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ!

  Η ΙΣΤΟΡΊΑ βρίθει απο τέτοιες τάσεις και δυστυχώς ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ απλά τις αποδέχεται και ζει για πολλές γενιές με αυτές!
  Μόνο ο ιστορικός του μέλλοντος μπορεί να τις ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙ και πάλι όμως όχι απόλυτα αντικειμενικά, γιατί η τοποθέτηση του εξαρτάται απο το τι θέλει να περάσει προς τον λαό για ΙΣΤΟΡΊΑ η εκάστοτε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ, ΠΟΛΙΤΙΚΉ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉ εξουσία!

  Η ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

  Το Δεύτερο Βέλος Του ΟΔΥΣΣΕΑ
  ενωσουν
  • 0
   0
   Εξαιρετική η τοποθέτησή σου 2ο βέλος του Οδυσσέα και την προσυπογράφω. Μήπως όμως κάνουμε ένα λάθος στη γλωσσική διαδρομή εδώ? Μήπως όταν αναφερόμαστε στον "ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ" δεν εννοούμε μόνο την σημερινή θρησκεία των Ελλήνων, αλλά όλη την ελληνική πολιτισμική διαδρομή από την αρχαιότητα, στο βαθμό που η Ελλάδα μοίρασε απλόχερα τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της (με όλα όσα αυτός εμπεριέχει) σ'ολάκερη την οικουμένη? Και μήπως αυτό που ο αναρτήσας το βίντεο αποκαλεί σατανισμό είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ όπως ορίζεται από τους ίδιους ? Και μήπως δε θα'πρεπε να εξομοιώνουμε την έννοια των 2 αυτών διαφορετικών λημμάτων? Λέω εγώ τώρα…
 2. 0
  0
  Εἶπεν ὁ Κύριος· οὐδεὶς λύχνον ἅψας καλύπτει αὐτὸν σκεύει ἢ ὑποκάτω κλίνης τίθησιν, ἀλλ᾿ ἐπὶ λυχνίας ἐπιτίθησιν, ἵνα οἱ εἰσπορευόμενοι βλέπωσι τὸ φῶς. Οὐ γάρ ἐστι κρυπτὸν ὃ οὐ φανερὸν γενήσεται, οὐδὲ ἀπόκρυφον ὃ οὐ γνωσθήσεται καὶ εἰς φανερὸν ἔλθῃ. Βλέπετε οὖν πῶς ἀκούετε· ὃς γὰρ ἐὰν ἔχῃ, δοθήσεται αὐτῷ, καὶ ὃς ἐὰν μὴ ἔχῃ, καὶ ὃ δοκεῖ ἔχειν ἀρθήσεται ἀπ᾿ αὐτοῦ.
 3. 0
  0
  Στην ουσία του σωστό το μήνυμα του βίντεο, αλλά ο αναρτήσας κάνει ένα μπέρδεμα σε διάφορα δεδομένα αφ'ενός, αφ'ετέρου έχει λάθη συντακτικά-ορθογραφικά (πχ γράφει προσέλθονται αντί προσέρχονται… ) ακόμα και ονοματικά λάθη (λέει πχ μπαχομέχ ενώ είναι baphomet-μπαφομέτ) κλπ κλπ. Με αυτά (που αν μη τι άλλο καταδεικνύουν μια προχειρότητα στην έρευνα) , χάνεται (για πολλούς) η όποια εγκυρότητα και αξιοπιστία αυτών που παρουσιάζονται. Παρ'όλα αυτά η πρόθεση και η προσπάθεια καλή και μπράβο του γι'αυτό.
 4. 0
  0
  Δεν υπάρχει Μολωχ η οτιδήποτε ……η αρχαία μυθολογία και η δική μας αλλά και των εβραίων έχει να κάνει με ιερατεία και πολεμιστές και εκφοβισμό των μαζών(ψυχολογία των μαζών)…….δεν υπάρχουν ούτε μολωχ, σατανάδες, κυνοκέφαλοι από την μια και ούτε,Κένταυροι,Μινωταυροί κλπ κλπ από την άλλη(ΦΥΣΙΚΆ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-κτηνοβασία)
  πρακτική εκφοβισμού των λαών είναι που ξεκινά απο τα Ατλάντια ιερατεία στην Κρήτη με τον Μινώταυρο…και διαδόθηκε παντού στην μεσόγειο…..και κατόπιν στην Αμερική από τους Κρήτες με τους ανθρώπους τζαγκουαρ(Ολμέκοι Τολτέκοι Μάγιας).

  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ
  θες Μολωχ η μινώταυρο ….ε πάρε μινώταυρο
  http://blogs.indiewire.com/theplaylist/arnold-schwarzenegger-says-the-legend-of-conan-may-shoot-before-the-end-of-2013-20130114
  να κιαλο http://www.legion-fourteen.com/celtic142

  θες Κυνοκεφαλούς ε πάρε Μπερσέκερους Βινκινκσ κ Γερμανούς http://wiki.totalwar.com/w/Total_War:_Rome_II_-_Suebi_Faction
  να πάρτε Ρωμαίο ΒΕλίτα
  https://chilonas.files.wordpress.com/2014/02/velites_1m.jpg
  τι θέλετε άνθρωποι ελάφια να ορίστε Γερμανικές βάρβαρες φυλές με ελάφια http://en.wikipedia.org/wiki/Barbarian#mediaviewer/File:Germaniae_antiquae_libri_tres,_Plate_17,_Cl%C3%BCver.jpg
  κάποια στιγμή ένας άραβας διπλωμάτης πήγε στην Ρωσία ακολουθώντας κάτι Βινκινκσ που είχαν πρόβλημα σε μια αποικία τους με ένα λαό που λέγονταν Βοντολ,όλοι νόμιαζαν ότι αυτός ο λαός είναι ανθρωποί αρκούδες και όταν έκαναν επίθεση δεν υπήρχε κανείς σκοτωμένος από δάυτος….οπότε σε σημείο να νομίζουν οι ιδιοι οι Βικινκσ καθώς και ο Άραβας ότι πρόκετε για Δαίμονες …..η ιστορία ειναι ο "13 πολεμιστής"(ταινία) δες τε το είναι αληθινή ιστορία,πραγματικά γεγονότα…οπότε αναλογηστείτε αν τον μεσαίωνα νόμιζαν για τους Βοντολ ότι είναι αρκούδες τότε φανταστείτε ένα διμετρο σωματωδη ανδρα με περικαιφαλέα ταυρου σε ένα μεσογειακό λαό του 1.50-1.60 μ πως θα φάνταζε το 2000 π.χ. που ακόμα όλοι δεν ήξεραν τι σημαίνει "λογική"(καλά όχι οτι τώρα ξέρουν).αυτές ήταν πρακτικές του εκάστοτε ιερατείο για να φοβίζει τον κόσμο αλλά και να τους έχει δέσμιους τους…αυτό φυσικά ήρθε στο τέλος με τους Έλληνες ήρωες…αφού νικησαν του Ταύρους!!Με την ίδια λογική και ο Ηρακλής είναι δαίμονας άνθρωπος Λιοντάρι(Λεοντι)
  …..και ερωτώ γιατί στην Αρχαική εποχή μέχρι την αρχή του χριστιανισμού δεν υπάρχουν Δαιμόνες να τριγιρνάνε ΣΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ Η """"ΛΟΓΙΚΗ"""…ενώ ξαφνικά εμφανίστηκαν μετά τον χριστιανισμό…..ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ????ΑΡΑ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΟΝ "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ"????τα πράγματα είναι απλά ΗΤΑΝ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ του ατλαντιου ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ να φοβίζει τον κόσμο,διότι υπάρχουν 2 ήδη ανθρώπων,οι Δαισιδαίμονες και οι Λογική,αυτοί που τα πιστεύουν και αυτοί που δεν και βάζουν την λογική!
  Υ.Γ. αν υπάρχουν αλλόμορφοι …τότε ειναι μη άνθρωποι(εξωγήινοι)η άλλο είδος και όχι σατανάδες με την έννοια της θρησκείας…..διότι οι προγόνοι μας,μας απέδειξαν οτι όλοι αυτοί οι Δαιμόνες ματώνουν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί